![]() |
pozz.
moze koja trgovina sa Honor mobitelima a da se ne placa carina... hvala |
Jel netko rootao huawei mate 10 pro i kako ide
|
Citiraj:
Nije. |
Citiraj:
U dropbox mapi možete pregledat moje korištenje. Prva slika sa skoro 8 sati vam možda nije najmjerodavnija, ali sam ju pustio da vidite da ga je teško iscrpit. Taj dan sam s jednim programom prebacivao stare aktivnosti s polar i suunto profila na svoje sportske stranice. S time sam se bavio par dana pa su prosjećni iznosi korištenja napuhani. Radio je sam na stolu s uključenim ekranom. Ostale slike su od dana samo s normalnim korištenjem. Sad s pie na kraju posla iza 4 sata imam stalno oko 90% baterije sa skoro sat vremena ekrana. Oko ponoći imam uvijek između 50-60% baterije s 3-4 sata SOT. Zadovoljan sam s baterijom i drago mi je da ne moram razmišljat na nju. Dropbox mapa: https://www.dropbox.com/sh/s9s3q7mq1...TSFjB3sLa?dl=0 |
EML-L29, tj p20 tele2
Jucer stigao pie A s njime i isključivo bijeli notifications bar :( |
Kao što je poznato, Huawei forsira korištenje proprietary format mem. kartica - NM. Napravili su test brzine. Rezultati su slični microSD karticama. Postavlja se pitanje što im je to uopće trebalo?
|
Evo maloprije stiga pie za p20 pro Tele2.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Stigao 9 na P20 pro iz slobodne prodaje, zasad mi samo djeluje vizualno nešto bolje.
|
Ne svidja mi se podesavanje volumena na Pieu. Bolje i lakse mi je bilo prije. Sad mi uvijek stoji na mediji pa moram kliknit na setings. Mozeli se vratiti na staro?
Ne kužim na što misliš. Jedina razlika je što su slider okrenuli okomito i pomakli desno pa nije baš pregledan u određenim situacijama.
|
Nasa sam u opcijama - default mi je bia na media umisto ring tone volumen
Huawei mate 20 pro - brisanjem defaultnog launchera se dobiva stari oreo multitasking window, istovreno brze radi multitasking, mogu se koristiti normalno svi ostali launcheri bez bugova i baterija (ako je uopce bitno) se sporije trosi.
Svaka preporuka. |
Da, isto je i na Mate 10. Prvo treba instalirati novi launcher, onda preko ADB obrisati Huawei launcher. Time dobiješ stari app switcher i nešto više slobodnog RAM-a, ali gubiš upravljanje gestama. OK, može se i to riješiti pomoću dodatne aplikacije pa nije neki problem.
|
Ima netko P20 da mi isproba nešto pa javi da li mu se isto dešava.
Naime kada sam na instagramu i idem pisati nekom privatnu poruku najčešće kada je dansko svijetlo ili od lampe i prekrijem mu senzor mobitel sam započne voice record. |
|
Jel ima ko Huawei P Smart 3/32?
Mislio sam ga kupit ženi za roćkas. Pogledao sam recenziju na racunalo.com, izgleda solidno. |
Stigao android pie na P20, mob je sad jos brzi, a i na osmici je bio bez greske.
|
|
Citiraj:
Puno previse post processinga kod Huaweia, prakticki svaka usporedna slika Nokia izgleda prirodnije i oku ugodnije...osim ako umjetna ostrina nije jedini kriterij. |
Apsolutno se slažem. Ovaj pixel peeping samo pokazuje koliko Huawei dere po postprocessingu.
Slike na lumiji su daleko prirodnije. |
Meni su bolje slike od M20. Imaju više detalja. Nokia ima prirodnije boje, na M20 su pretamne.
|
Da li netko zna da li ce na Mate 9 dolaziti Pita 9.0 ?
|
|
Ima li netko Mate 20 X? Gledam neke testove i čini mi se da kamera manje procesira slike nego druga dva modela, pogotovo u 40 MP veličini.
|
ima tko honor 8x?
imao bih par pitanja... kolko ste zadovoljni mobitelom opcenito,, kolko drzi baterija, kakva je zadnja kamera... i par mana i prednosti... |
Huawei tužio USA zbog neustavnog ograničenja prodaje svoje opreme
https://www.huawei.com/us/press-even...-us-government |
Danas sam malo hodao po mallovima u Singapuru u nadi da ću naći Mate 20 X i naletim na Mate 20 Pro s ogromnim burn inom na ekranu, ovo je blago rečeno katastrofa!
https://farm8.staticflickr.com/7874/...4100cf4b_o.png |
i sto sad
je ga imam 5 mjeseci i nemam burn in imao sam plazmu Panasonic tri komada i ni na jednoj burn in imam sad i LG oled 55B7 vec godinu i tri miseca i nema burn in ako drzis jednu te istu sliku par mjeseci po 12 sati na dan doci ce do burn in ali normalnom upotrebom nikad |
Citiraj:
Po ovome vidim da ubačen DEMO verzija i nije isključivo za prodaju. |
Da, a to što je ovo bio jedini mobitel s burn-inom od cca 50 pogledanih uopće nije bitno...
|
Opet muljaju s fotkama koje dokazuju mogućnosti P30 i njegovog 5x zooma
https://www.gsmarena.com/no_these_ph...news-35950.php |
Jel ima tko Mate 20 Lite?
Kakav je mobitel? Jel ima Android 9.0 za njega? Stiže mi danas, uzeo sam ga na ekupi.hr za 1079 kn :) Napravili neku grešku u cijenu pa ga previše snizili, sad ne znam dal da si ga ostavim ili prodam. |
Od svih forumskih podskupina ljudi, definitivno su mi općenito najjači oni koji pitaju jel nesto valja i jos obično 100 pitanja, jer eto oni su to kupili pa ih sad zanima. Naravno nikome na pamet ne pdada da pitaju prije nego kupe, nego vecina obrnuto.
Mate 20 Lite ti je super mobitel i ostavi ga. |
Druže, ako si uočio što sam napisao, telefon je kupljen na "akciji" koja je trajala vrlo kratko.
Nije tu bilo vremena za analize, čitanje recenzija i gledanje youtube video. Pretpostavljao sam da je cijena pogrešna i da će ga uskoro maknuti iz ponude pa reko naručit ću pa šta bude, nije da sam baš ciljao taj model. Također sam prije pisanja gore navedenog posta pročitao zadnjih 15-ak stranica ove teme u nadi da je netko napisao neku mini recenziju iz prve ruke. Nisam ništa našao jer se u ovoj temi (kao i u ostalim) piše isključivo o najjačim flagship modelima. Pogledao sam neke recenzije o Mate 20 Lite ali pošto znam da su to često sponzorske recenzije (plaćene) nije baš svemu za vjerovat, najbolje je čuti od ljudi na forumu. Sorry što u Huawei temi ispitujem o nekom njihovom mobitelu. |
Citiraj:
|
Dobio si ga u pola(realne) cijene, tako da je jebeno super telefon za tu lovu.
|
Imam ga ja nekih 3-4 mjeseca i mobitel je ok (pogotovo za novce koje si dao za njega), baterija u prosjeku drži dva dana samo ćeš morati kupiti nekakvu gumiranu masku jer je mobitel tanak i klizav.
Mini recenziju nisam pisao jer sam nazovi-nazovi korisnik i realno bi mi bila dobra i Nokia 3210/3310 :) |
Hvala na odgovoru, još nisam odlučio hoću si ga uopće zadržati, trenutno je zapakiran u kutiji.
Ako si ga ostavim svakako gore ide zaštitna maska i tempered glass, ništa bez toga. Malo me jedino odbija veličina uređaja, ali vjerovatno je stvar navike... |
Da, malo je dugačak pa je teško (nemoguće) palcom pokriti cijeli ekran odjednom, ali imaš neki fičr da se prikaz radne površine smanji kad klizneš (mislim) po desnom rubu samo kaj to nekad pogodim kako treba, a nekad ne :)
Što se tiče OS-a još uvijek je na 8, ali možda dođe i 9 (ne zamaram se time), kvaliteta fotki je meni OK, GPS radi savršeno, a ako te zanima nešto konkretno, a da znam to isprobati, pitaj :) Najbolja strana mobitela je po meni baterija, evo jučer oko 18.00 je skinut sa punjača, korišten je pola noći i danas pola dana (razgovor, poruke i jedno sat vremena igranja) i baterija je još na 51% https://i.postimg.cc/cK7rf5xK/Mate20lite.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |