![]() |
Citiraj:
Ma naruci slobodno, meni od 135 kupovina do sada mozda nije stiglo 5-6 itema. |
Citiraj:
thx, stvarno ima svega :goood: |
kad bi naručio ovo jel poštarina iznosi koliko tamo piše 1.90 funti i to je to nema ništa drugo.
|
Citiraj:
|
Jel još vrijedi embargo na baterije iz Kine? Jel naručivao tko u zadnje vrijeme?
|
Citiraj:
|
Meni stigle iz hong konga CR2032 za matičnu ploču set od 10 komada, prošli tjedan došle, tako da mislim da ne vrijedi više embargo.
|
Ma to vam sve ovisi otvori li tko to ili ne.
Naručio oko 3 komada ovoga http://www.ebay.com/itm/290823671931 U prvoj došla baterija, onda u dvije nije bilo baterije u daljinskom. No, prodavač mi vratio dolar da si kupim baterije http://prntscr.com/p15ki Koje još uvijek čekam iako je dosta toga nakon ovoga došlo. |
Jel moguće escalateat case prije onog datuma što mora proći da mi se javi seller? Ovaj zbog kojeg sam otvorio case više nije registriran tako da očito ništa od dogovora s njim. Do 18.1 bi trebao čekat da se on javi
|
Moguce je, odi na paypal i odmah bubni escalate.
|
Da li tko zna kako vratiti onu vezu sa paypalom što su uveli nedavno?
Slučajno sam je isključio (ono da plaćaš bez potrebe za logiranjem na PP) i sad ne mogu nigdi naći kako da je uključim, ima samo ono linkanje accountova od prije u postavkama računa. |
vjerovatno ces imati tu opciju kod ponovne kupnje
|
Prvi put čujem za tu vezu, a svaki put kada plaćam moram se logirati na PP. Nisam primjetio da mi nudi nekakav odabir...
Citiraj:
|
Nudi sa desne strane kad ideš platiti da se paypal poveže s ebayom, čisto da ne moraš otvarati paypal sajt, samo ukucaš paypal lozinku.
To je već jedno 2 mjeseca aktualno, možda i više, ne sjećam se. Ovako izgleda: http://www.pohrani.com/t/2g/Z5/3ZT7WdCj/1.jpg |
Pa može i bez lozinke. Ne znam kad sam je zadnji put ukucavao, samo mi se zazeleni ona opcija za plaćanje i prođe bez beda.
|
Ma može ali ja stavim da ne pamti password, nekako mi sigurnije.
|
Valja li ovo? LINK Čuo sam da su te enelop the best of punjivih?
EDIT: može mi netko pojasniti zašto na nekima piše enelop lite, a na nekima samo enelop? Ili da to jednostavno zanemarim? (mislim da sam skužio ali svejedno koju riječicu ubacite :D) |
Yeap, enelooop su najbolje.
Ove lite su ti za manje zahtjevne uređaje pošto su slabije, ako trebaš baterije za digitalac ili svjetiljku onda nemoj kupovati lite. |
Citiraj:
|
Ima u intersparu nekakvih SimPex 900mAh, 4kom za 40kn. NIsu loše, koristim ih već cca 2god isključivo za miš i svjetlo bicikla. Fino drže :)
|
sve pohvale za eneloop, koristim vec duze vrijeme za wireless mousa koji se koristi valjda 10h na dan i drze stvarno dugo.. kupio ih zbog digitalca koji je ispraznio duracell nakon par slika.. platio ih mislim nekih 250 kn.. punim ih na nekom smece punjacu, vec su ruzinavi kontakti :) pustim preko noci, nekad i duze kad zaboravim i za sada sve 5..
svakako preporuka i ako je dobra cijena i ako su iz japana i orig sanyo onda je to izbor i pol.. pri tome mislim da nisu mozda kakve imitacije sa naljepnicom.. i hvala prodavacici me nagovorila da uzmem :) skupe su bile, al mislim da ce trajat duze nego ja :) |
Citiraj:
|
Većina sellera eneloop baterija je iz južne koreje, na to se ne obaziri.
|
Oke, baterije naručene...
|
jel budu kakve promjene oko carine sa ulaskom u EU ? znam da se shengen ne mice , ali .. ? pritom mislim ponajvise na narucivanje stvari iz EU , dal ce nas jednako tlacit carinom?
|
Evo jos jednog. EU je bescarinska zona, to je i poanta svega...
|
Dobro, pitam, znam da s autima je pojednostavljeno ali i dalje ima troskova, zato pitam.
|
Citiraj:
|
U svezi Eneloop baterija. Po svim recenzijama ne samo kod nas nego i u svijetu kupe sve pohvale bez obzira što i drugi proizvođači imaju takve modele. Riječ je o tome da NiMH baterije imaju veliko samopražnjenje pa za mjesec dana na prigodnoj temperaturi mogu već biti prazne. Eneloop u zavisnosti koji su model u godinu dana zadržavaju 70% kapaciteta, noviji modeli 3 godine dok najnoviji 5 godina. Postoje tri vrste i to lite, standardne i XX. Ove posljednje su namijenjene jakim potrošačima kao što su blicevi koji u kratkom vremenu vuku veliku struju. U zavisnosti od vrste imaju različit kapacitet i različit broj punjenja.
Naručio sam 4x18650 protected baterije i dva punjača za njih. Pošiljka stigla kad unutra 4 komada nezaštićenih. Nisam gledao slike jer je veliki seller i nije bilo razloga za sumnju ali sam pogledao nakon što su stigle i zaista su nezaštićene dok piše da jesu pa sam mu poslao ultimativni mail da želim refund i digao dispute jer mi kao takve ne trebaju što je on odbio i tražio da mu pošaljem fotografije što sam i učinio ali sam greškom eskalirao u claim. Što god bilo danas stiže mail od pay pal da su presudili u moju korist i da ću dobiti full refund transakcije makar sam tražio refund samo za baterije dok za punjače nisam pošto su u redu. Čekam da mi se javi jer sam tražio koji mu je mail za uplatu da mu platim ta dva punjača i da budem fer makar me pokušao zavaljati s tim nezaštićenim baterijama. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |