![]() |
Citiraj:
evo probo, dobio 3 dana :D |
Citiraj:
Nagrada nije losa također 😊 Sent from my Lumia 640 XL using mTalk |
675 item?
|
Citiraj:
|
Imam jedan problem. Imam sve na ultra/high. Ali ne mogu ne vidjeti to. Paladinov bubble je užasno čudnih tekstura, kao da je na 640*480 rezi!
|
|
Nije malo.
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-w...ompare-prices/ ovdje imaš sve cijene. To je ok. Ali ne dobiješ game-time, nemoj to zaboraviti. |
di u ZG bi moglo bit sutra igru fizičku kupit?
znam da algoritam ima al nešto kažu ''ovaj tjedan'' znači možda ne sutra. ak netko ima dieju di pogledat |
Hmm.. Fakat nebi znao, Algoritam mi jedino pada na pamet.
|
Nema spavanja veceras, na posa ociju do poda 😊
Sent from my Lumia 640 XL using mTalk |
Citiraj:
niš uzeo sam u sancta domenica a kad će stić pitaj boga, imam sve u kutiji pa moram i legion :D |
di je najjeftiniji key?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-w...ompare-prices/
On Topic: Ja sam baš dobio legendary iteme. Druid s 2 daggera, glupo izgleda :D |
kak se dobiju legendary? questovi ili?
meni je šit što ne padaju drugi weaponi/shieldovi uz one koje imaš artefakt, neznam, ti dropovi su bit wowa |
Ja sam dobio za artifact za druida, novi izgleda cat forme i 2x dagger. To sam dobio odmah na 100, par questova napravio i odmah me počekao quest za Moonglade i dobio daggere nakon 5 stage-ova u questu.
|
Citiraj:
|
Čekaj, jesam ja dobro shvatio, više nema weapon dropova? Samo artifakti?
|
World of Warcraft
Ono sto imas artefakt, ne dropa ti vise
Npr. Ak warrior 2h weapon, vise mu ne dropaju 2h weponi |
Isusati koja glupost :stoopid: . Dakle nadjes si brutalan 2h weapon i onda snjim nesmijes igrat vise da ti ne dropa bolji?? O boze..
|
Ne nades, nema ih, wepona ni šildova
Samo leveliras i apgrejdavas svoj artefakt weapon |
Na 102 se dobije q za ostale specove za weapon.
|
sutra bi mi trebala igra stić
što se odabira zone za klvestanje tiče, koji god zonu odabereš isti su kvestovi ili? kaj ste odabrali |
Nisu isti q, isti je lvl. Moći ćeš odabrati između 5 assoult questova gdje želiš početi. Ja sam krenuo u Val'Sharah, podsjeća na nelf područja oko darnassusa.
Lvl 102 sam, s obzirom da sam radio do od 7 do 7 danas, zadovoljan :D Dobio 1 item lvl 800 i bacio oružja na 763 već :) |
kak se levelaju ti artefact weponi?
|
Dobivaš od questova, dropova, gotovo od svega dobivaš iteme koji se konzumiraju i daju ti artefact xp.. Postoji posebna xp traka za to. I onda granaš. Skužiti ćeš.
|
Ovo kupljena ekspanzija i 60 dana za 400kn
ima ko na stormscaleu?
inače mamut #2179 |
Imam ja horda razorback
Za sada moram priznat expanzija igleda dobro i zanimiljivo. Iznenadilo me sto na realise day nije bilo laga padanja servera stekanja i slicno. GG blizz finally da je to napravio kako treba. Levelam polagano koliko vidim dosta je dobro dok se levela skupljat kutijice i ubijaj rare mobove. Zavrsio prvu zonu, qvestovi su bili zanimljivi, class hall je odlican.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Nije bilo lagg-a kad ne igra puno ljudi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:04. |