PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Huawei mobiteli (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248952)

coconut 16.04.2018. 15:06

Obzirom da sam i službeno postao najveći trol u ovoj temi, proglašavam EOD (do daljnjega).

Dottore 16.04.2018. 17:57

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 3184551)
Koliko sam skužio, S9 jedino bolje šta ima je stabilizacija u videu...u 4K...

Ja ih primječujem da trza u milisekundama. Pričam opčenito nakon dva tjedna korištenja ( bez obzira unutarnja memorija i brze microSD uhs-I) Eh da, nitko još nije izjavio kompatibilnosti orginalne Samsung S9/S9 + punjače isključivo proizvedene 2 i 3 mj 2018. - jednostavno odbija puniti druge modele/marke. Već sam izjavio i nitko nije doživio za ozbiljno. Ali, bitnija je pljuvačnica po Huawei , smiješne usporedbe S9 vs P20 pro a nitko ne spominje P20 - u prazno. Već u ovoj temi izmješano brdo gore i dolje. Pa onda trollanje S7 bolji od P20pro u fotografiji. Iskreno, vauu..

Za Cocounta nemam riječi.

Gesendet von LG-H930 mit Tapatalk

xlr 16.04.2018. 18:11

Ajmo ovako, sto vi mislite s kojim mobom mozemo/smijemo usporediti zadnji i aktualni Huawei? Samo nemojte reci Nokia 3310

Moto001 16.04.2018. 19:09

Takav još nije izašao:D ćeka se S10:) možda G7:)

Full Throttle 16.04.2018. 21:04

Bacil sam oko na P20 Lite. Prvo sam htel uzeti A1 ili novi A2 zbog android one i bang for the buck, al su mi jednostavno preveliki za moj ukus.

P20 Lite mi je na granici.
Vaša mišljenja, dal se isplati mob za te novce?

dekky 16.04.2018. 22:38

Mate 10 - ne mogu promijeniti viber zvuk notifikacije. Kad tapnem u menu zvuka pojavi mi se nešto drugo. Ima ko sličnih problema?

coconut 17.04.2018. 05:36

@full throttle
Koji novac? Nisi naveo o kojoj se cifri radi.

Full Throttle 17.04.2018. 08:07

P20 Lite košta oko 2600 kn

coconut 17.04.2018. 09:06

U trgovini? Jer na oglasniku ih ima i jeftinije (već od 2.000kn).

Full Throttle 17.04.2018. 09:23

Ma ok. Ja bi ga u svakom slučaju kupio za 2 soma. Njuškalo ili trgovina...

ruki31 17.04.2018. 10:13

Citiraj:

Autor Full Throttle (Post 3184748)
Bacil sam oko na P20 Lite. Prvo sam htel uzeti A1 ili novi A2 zbog android one i bang for the buck, al su mi jednostavno preveliki za moj ukus.

P20 Lite mi je na granici.
Vaša mišljenja, dal se isplati mob za te novce?

i ja ga imam u planu uzet, svida mi se skroz kolko sam uspio s njim tam se poigrat par minuta u ducanu... ako ga uzmes prije mene svakako javi dojmove :D

coconut 17.04.2018. 10:14

Za 2k kn se isplati. 'Granicu boli' bih stavio na nekih 2.400kn.

Full Throttle 17.04.2018. 11:14

Jedino kaj mi je upalo u oci da nema nikakav screen protection. Kolko je to bitno ak bi stavil foliju na ekran?

coconut 17.04.2018. 11:51

O tome imaš 100 različitih mišljenja. Ja svoje mobitele obavezno stavljam u zaštitno kućište, a na ekran foliju ili kaljeno staklo.

trouble 17.04.2018. 12:46

AK je glass back ili ćeš trpjeti ogrebotine od dana prvog ili ćeš staviti kurton

Full Throttle 17.04.2018. 15:53

Odostraga obavezno ide zaštita.
Nije me briga za ogrebotine, al šanse da mi ne padne su nikakve.

coconut 18.04.2018. 10:53

Eto rivjua P20
https://www.gsmarena.com/huawei_p20-review-1749.php

trouble 18.04.2018. 11:49

Ah ta cijena....sretno im bilo.

Gabre 18.04.2018. 17:28

Citiraj:

Autor coconut (Post 3185326)

Citiraj:

Autor trouble (Post 3185353)
Ah ta cijena....sretno im bilo.

ovo moras biti stvarno ljubitelj Huawei telefona
malo jeftiniji od S9 koji je ipak puno kompletniji uredjaj od ovoga.

Neo-ST 18.04.2018. 17:49

Platio bih ga i više od S9, samo da izbjegnem taj lag i bloatware.

:roller:

trouble 18.04.2018. 18:15

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3185497)
ovo moras biti stvarno ljubitelj Huawei telefona
malo jeftiniji od S9 koji je ipak puno kompletniji uredjaj od ovoga.

Tu se slažemo.

U hrvatskoj zbilji dodao bi i gro toga kaj se u kini i po oglasniku da nabaviti prije neg šta ovo pojeftini.

tizhu 18.04.2018. 18:41

ja bi se prije upucao u koljeno nego kupio samsung ili iphone. ne mogu vjerovati da ljudi koji drže do sebe imaju taj brend. u potpunosti mi je jasno kako i na koji način ti uređaji drže cijenu i to mi je i više nego u redu, ali kao osoba sa stilom i osjećajem za profinjenost kako je moguće da si ista dozvoli kupovinu nečega što ima svaka šuša. to je kao da kupiš bmw ili audi ili mercedes a imaš gomilu love. meni je to seljoberizam na najjače.
moguće da stvari gledam iz krivog kuta, ali ako ćemo gledati mobitel kao status onda mora biti nešto što nema na svakom stolu, zapravo želim da to nema nitko ili malo tko kako bi bio jedinstven.
nakon tri pive sam veseo :D

Gabre 18.04.2018. 19:02

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3185530)
ja bi se prije upucao u koljeno nego kupio samsung ili iphone. ne mogu vjerovati da ljudi koji drže do sebe imaju taj brend. u potpunosti mi je jasno kako i na koji način ti uređaji drže cijenu i to mi je i više nego u redu, ali kao osoba sa stilom i osjećajem za profinjenost kako je moguće da si ista dozvoli kupovinu nečega što ima svaka šuša. to je kao da kupiš bmw ili audi ili mercedes a imaš gomilu love. meni je to seljoberizam na najjače.
moguće da stvari gledam iz krivog kuta, ali ako ćemo gledati mobitel kao status onda mora biti nešto što nema na svakom stolu, zapravo želim da to nema nitko ili malo tko kako bi bio jedinstven.

ja osobno kupujem mobitel za sebe, i da ispujava moje prohtjeve, tako i auto, zaboli me ona stvar tko sve ima tu stvar ili taj auto. Do sada nisam nijednom uzeo dva mobitela za redom od istog proizvodjaca. I dalje tvrdim da je Samsung Note5 najbolji uredjaj sto sam do sada koristio. A imao sam vecinu flagshipova.

To mozda u srednjoj skoli se pati na to, ali sam ja prestar da bih novce trosio na tudja misljenja ili neko isticanje u drustvu ili bio "kontra" drustva iz nekog prkosa.

kome krivo ili drago, ali trenutno su apple i samsung vrh ponude mobilnih uredjaja u svijetu. Kao Mercedes i BMW u auto svijetu. Ljudi ih ne vole vecinom zbog cijene, a ne da su los proizvod.

sinisa1989 18.04.2018. 20:16

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3185530)

Nhf, ali seljoberizam je takvo razmišljanje. Ajde pročitaj opet što si napisao :)
Vjerovao ili ne, ljudi kupuju stvari zbog sebe i zato što im se iz XY razloga sviđaju. Ili još bolje, trebaju im. Znači, developeri koji uzmu iOS device su seljoberi jer ne drže do sebe? Jizz, ne kupuju svi mobitel i auto da bi parkirali ispred birtije, bacili ključ od bemvea i mobitel na stol i cuclali kavu 3 sata.
Citiraj:

Autor Gabre (Post 3185532)
To mozda u srednjoj skoli se pati na to, ali sam ja prestar da bih novce trosio na tudja misljenja ili neko isticanje u drustvu ili bio "kontra" drustva iz nekog prkosa.

Upravo to :)

Gabre 18.04.2018. 21:47

evo solidna usporedba, da i phonearena nesto dobro napravi :D

https://photos.google.com/share/AF1Q...FlWGF3LWtlX3pR

tizhu 18.04.2018. 21:58

krivo ste shvatili priču i to skroz.
kao prvo ja ne kupujem mobitele već uzimam od cure/prijatelja/poznanika one koje oni odbace kada misle da nisu dovoljno dobri. uvijek imam starudiju.
vozim običan auto sa čeličnim felgama i plastičnim radkapama.
boli me kuki što drugi misle. ja sam se u svom postu referirao na ljude, stvarne osobe koje kupuju mobitel da bi se pokazali. zar ne mislite da barem 60% vlasnika mobitela ima neku potrebu da se pokažu sa svojim uređajem? ja nemam, ali imam osjećaj da svi oko mene imaju. moj post je bio za takve. ne želim nikoga uvrijediti.

Gabre 18.04.2018. 22:17

bit ce da si onda u krivom drustvu. Ja nisam godinama sreo nekoga ili s nekim bio a da mi se isao pohvaliti novim mobitelom niti me tko pitao kakav ti je to mob (a imam uvijek aktualni flagship)

znas onu staru narodnu, pretpostavka je majka svih zajeba. Ti puno pretpostavljas, ali daleko je to od stvarnog stanja.

Ivo_Strojnica 19.04.2018. 00:38

Ne znam, kad stavim s8 na stol, bas osjecam da sam bolja osoba. :D

Cak mi se cini da cujem ljude oko sebe: e vidi, to mora da je dobar covik.

Old friend 19.04.2018. 05:56

O kako ovo podsjeća na ericcson vs. nokia. Da i ja volim biti drugačiji a ne imati ono što svatko ima. A tada sam imao t28 pa t68 (prva bojaaaa) i to ubrzo čim je došao kod nas prek šverca. Dok su svi nosali 3210, 3310.
Te 3210, 3310 mi i dan danas idu nevjerojatno na živce posebno ova druga. Baš kao i Galaxy serija. Neću Galaxy da mi ga netko da badava, ja bi ga odmah prodao. Kao što bi se onda s lakoćom riješio jedne 3310 jer meni nije ništa značila imao sam bolje i nisam bio isti kao i svi drugi. Eto.

sinisa1989 19.04.2018. 07:11

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3185655)
Ne znam, kad stavim s8 na stol, bas osjecam da sam bolja osoba. :D

Cak mi se cini da cujem ljude oko sebe: e vidi, to mora da je dobar covik.

Eto vidiš, ne znam što ti je trebao onaj fijasko s LG-em i Nokiom :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:40.