![]() |
odigrao duke kojih 3 sata, ne vidim po čemu je tako posebna igra
dalje na lotro, možda instaliram titan quest :) |
Trenutno igram Battlefield Heroes, i presao Crysis 2.
A inace stalna postava igara mi je Cod 2 (stari on line) i NHL 09 on-line :) |
Ja prije tjedan dana uzeo resident evil 5 i street fighter 4 malo za online xD
|
samo pes 2011. drugo ne mogu pokreniti na svom kompu :P
|
Ima netko preporuku nekih igara tipa Pirates of the Carribean. Ta gusarska tema mi se sviđa, nemora bit RPG može i neka poluakcija.
|
imaš sad ovaj lego pirates, ali neznam jesi na to mislio.
|
Neznam jel mislis na onaj naslov iz 2003, ako ne onda ti je ovo pod must play!!!
|
Ne nisam mislio na LEGO Pirate jer to već igram :), i da mislio sam na taj iz 2003-e.
Nedavno prešao i Rocket - Robot on Wheels, zabavna igra kom' se tako nešto sviđa. |
Air Conflicts: Secret Wars
|
Počeo Hydrophobia Prophecy, The Witcher 2, APB, no neda mi se baš prelazit...I naravno COD4.
|
eto, konacno dosao vikend, malo opustanja i gaminga i nazivciram se u sat vremena...
bfbc2 - hrpa abjusera, glitchera, snajpera, kampera! na hc-u svi snajperi, na normalnom svi medici...ffs cod4 - debilana malo zesca, u 99% slucajeva se gine od helija ili aviona... omg! da ne spominjem da sam na par servera sreo likova koji apolutno ne koriste wsad mislim da cu se posvetiti deusu i mozda witcheru 2 jos koji puta da ga pređem, multiplayer se def ostavlja za listopad/studeni |
Malo Test Drive Unlimited 2, malo Brink, malo FIFA11.
|
Deus Ex: Human Revolution
|
Citiraj:
A mozes probati i Sid Meier's Pirates |
Trenutno igram Black Ops, kada izađe novi MW onda ću igrati njega. Bez brige bez pameti, kao i sa ženom - ista igra cijeli život.
|
- C&C Tiberum Wars i Kane's Wrath sa Steama - kampanju po redu, završio sa GDI i NOD, sad sa Scrin, pa onda još cijelu KAnes Wrath kampanju. Uvijek sam C&C igrao samo skirmish, sad pak mi došlo da pređem kampanju.
- Black Ops MP - Tu i tamo Magicku online, rijeđe u zadnje vrijeme - Nabavio Metro na Steamu pa ću možda i to početi. |
Limbo - Odlicna atmosfera, iako nekad zna biti pomalo frustrirajuca
Braid - Jedna od boljih igara koje sam igrao Cod4 - Da ispucam zivce |
Citiraj:
a za COD4, treba igrat promod, barem nać promod server nije problem, a bolje je od ovog defaulta višestruko |
LIMBO - predobra igra, malo za promjenu nešto sasvim drukčije. :)
Čekam Call of Juarez: The Cartel, valjda će biti dobra. |
Počeo dotu opet nakon jedno 5 mjeseci stanke. Malo zagrijavanja do dvojke
|
Shift 2, dosta dobro sa dobrom friend listom. MP i skidnanje vremena na Speedwallu.
Mass Efect 2, ponovo sa svm DLCovima BFBC 2, ne diraju me snajperi ni medici imam svoju briju i dobro mi je |
Eh da, zaboravih, Empire Total War je sad na redu, prvo su bili Rome: TW i Medieval II: TW, a poslije toga Napoleon i Shogun
|
ja ubo CSS napokon na steamu pa se malo zayebavam...
inace bacim i BFBC2, COD:BO, COD4 i L4D2.... ako je rjec o multiju... sebi za dusu sad igram AC Brotherhood, Hitmana i Max Payne... |
u kasnim vecernjim satima pika se wow
inace ostal sam iznenadjenj sa world of tanks, bas mi je nekak opustajuca igra... |
SUPCOM FA non-stop :)
|
Cod2 i cod6 ( :D )
TMNF (rijetko) GTR2 (sve više :) ) NSGP - formula 1 iz ptičje perspektive, zabavno no neki put me iziritira na MP-u radi laga Minecraft |
Dead Island - s letvom punom brokava na vrhu
Krv i mesinu ostavljam iza sebe diljem mape :D |
Trenutno sam fokusiran na Dead Island, Magicka i Crysis 2.
|
Trenutno se sa frendom prolazi Dead Island u coopu, predobra stvar za ubiti večer.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |