![]() |
Citiraj:
|
Doživotna robija za ekipu koja stoji iza ovoga...
|
Izgleda mi jednako kvalitetno kao i original :)
|
Citiraj:
Šta je slijedeće, Ow! My Balls! na televiziji ? |
Angry Birds...nevoljko pogledao trailer jer mi igrice idu na jetru, ali ugodno iznenađenje.
|
Citiraj:
gledam i ne vjerujem, kao prvo, cijeli film su pokazali u tom traileru, drugo, casting je jebeno OCAJAN, nemam nista protiv zenskih, ali ono je dno dna ali pazi, sada ce iducih 6 mjeseci udaviti trailerima, marketingom, i onda ce dignut jedno 200-300mil u prva dva vikenda i uspjeh postignut. |
Citiraj:
Obzirom da je Sony vlasnik tog sranja, moglo bi se reći da ih je sustigla kozmička pravda. :D |
Pusti Sony na miru, gledaj ovo što stiže
|
Citiraj:
e reć za svaki film gdje se priča saga o nekoj osobi...(gandi, morrison, tito, hitler...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Radije si pogledajte pasije poslijepodne, ovaj mu ne može ni noge oprat.
https://www.youtube.com/watch?v=Ne6KMHLTvik |
Vidim Sony je uz harakiri u mobilnom dijelu odlučio počiniti isti i u filmskom.....sjajno!!!
Nastavak Ghostbustersa nije potrebno komentirati,trailer govori sam za sebe. |
Citiraj:
|
pogledajte imposter ako niste.
|
Citiraj:
|
da, da... prilično neugodan twist, šašavo do kraja.
gledati. |
Citiraj:
|
ja sam sada pogledao... ma to će biti hilerijus ako ima samo malo više fora od trejlera :D
|
Da, valjda bude... jer u 90% slučajeva u zadnjih godinu-dve je cijeli film sadržan u trejleru.
|
kad smo kod impostera... pogledajte searching for sugarman, e to je twist u tom moru "izgubljenih heroja" dokumentaraca.
|
Ali što se impostera tiče, to je sve tako ludo da je jedino moguće u zbilji, brijem da se nije rodio još nitko dovoljno maštovit i lud ta kao nešto izmisli :D.
|
je... slažem se.
stvarno tako nešto izmislit je suludo do te granice da ti je jedino objašnjivo da se to stvarno desilo :D |
The Hateful Eight - 8/10
- jako dobar film za ubit subotnju večer u kojoj ne izlaziš van pit :D konačno pošteni Tarantinotov uradak nakon onog ubojito-dosadnog isprdka od Đanga. |
Citiraj:
Pa druže brkati kako to da ti nije sjeo ? :stoopid: |
Zoolander ili Ne-profesionalac?
Jasno, odron su i jedan i drugi, zato se prvo ide na 4-5 piva. |
Citiraj:
|
I ja pogledao Hateful Eight.
Meni dosadniji od Djanga, ali opet vrhunski film od Tarantina. Nasmijah se, scene su i dalje brutalne, a ova žemska (bjač, kako ju ovi zovu) je toliko dobro odglumila :D Baš je gadna :D A taj Tarantino očito voli M.L. Kinga :D Pogledao većinu Tarantinovih filmova, jedino što mi nije sjelo je Kill Bill. |
Meni nisu sjeli Đango i onaj udav od filma Pulp Fiction. Ostali su OK. Dogs najbolji definitivno. I Basterdsi su odlični.
|
Dogsi i meni najbolji. Pulp fiction takodjer nije sjeo. Django u rangu ostalih :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |