![]() |
Must.. Follow.. Template..AGREED! :D
|
Agreed :D
|
ljudi o kakvim članarinama vi pričate? nema članarina i nema nikakvog premiuma.
|
ma pusti ih, loša roba :D
|
Pijem kavicu i forum radi?? :stoopid:
:p |
Citiraj:
Citiraj:
Isto ko ti samo ne pijem kavicu nego kraš express s mlijekom :D |
Citiraj:
Btw. ja pijem onaj mulj od kave iz aparata na poslu :kafa: blah, i čudim se kako forum šljaka u ovo doba dana :) |
Citiraj:
|
ma, od pola 5 meni nije radil...
nisam imal kaj za delati dok sam čekal rapid da mi da slotove za drawn together :D |
Agreed :D
|
Uh, upravo sam se naZderio i sad prezivam po forumu. Valjda nece pasti
Agreed :D |
ok, počinjem sankcionirati OT. ovo nije Svaštara, a ni neki drugi forum. Na ovom topicu neće biti ovakvog ponašanja. zadnjih 10-ak postova će ostati ovdje da se vidi na što se odnosi ovaj post.
|
Nadam se da je ovaj offline bio masivni popravak :)
Cijelo dan nema foruma. |
Citiraj:
Normalno da se popravlja :D |
evo malo negodovanja: kakva vam je to opet luda reklama, skoro pa jednako katastrofalna kao ona sa musasijem. Cim nije procesor od 3948GHz odma steka (4g stari laptop koristim momentalno :D) sve cim dode u vidokrug. Pa onda nek ne koristimo add blockere, heh
|
Citiraj:
|
i gdje su tu komentari i prijedlozi? gospodo, jesam gore fino napisao da nema OT-a. ako imate neko pitanje oko razloga zbog kojeg vam računalo ne može vrtit flash, pitajte na za to predviđenom forumu. i ne odgovarajte na ovu poruku jer oko ovoga nema rasprave.
|
Attach u privatnim porukama
Evo imam jedno pitanje u vezi privatnih poruka...
Kako ubaciti neku sliku u privatnu poruku direktno sa racunala a da se nemora uploadati na neki host? |
Isto kao da to radiš sa nekog hosta.
Samo kaj je ograničenje 100 kb (mislim) |
par pitanja, ako moze.
prvo, da li je obavljen update o kojemu se pricalo do kraja ili? jer mi ne dopusta mjenjanje boje slova (ne otvara se prozorcic sa izborom boja). i jos, kad kliknem na profil nekoga, prije sam vidio kada je bio posljednji put na forumu. sada toga vise nemam. to normalno ili? btw, xp sp2, firefox 3.5.3. |
To je sve porikavalo u tom zadnjem upgradeu, Horza je pisao na ovoj temi o profilima korisnika. Upgrade je pojeo nešto, što nije jednostavno vratiti nazad, a trenutno nema smisla jer je ovo privremeno.
|
ocke, cisto da znam ;). jer nisam skroz pratio sto je sa upgrade-ima, pa rekoh da mi nije nesto do firefoxa, da se vratim na stariju verziju.......
zahvaljujem na odgovoru :beer: |
Jedna mala opaska, ne znam da li je bilo spomenuto, ali meni pod naprednim opcijama editiranja teksta nije moguće mjenjat boju slova, nego sam u quick replayu. Otvorim tablicu i prazno je. :stoopid:
http://www.imagesforme.com/upload/9ffe0dca.jpg |
A što je Burko pitao dva posta prije ovog?
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2460 |
Skotno sam samo da priča o profilu, nisam pohvatao ovo drugo, preletio sam. Pardonček. :)
|
kliknes na slovo A u color opcijama i promjenis si boju po izboru,tam se pojavi black,a ti promjenis.......:lol2:
recimo ovak nekak |
1 privitaka
u biti, kad se ide na brzi dogovor, onda radi (kad NE klikneš na "Napredno").
|
Da, pa to sam i mislio/napisao, da ne radi u naprednom, a u brzom da.
|
e jbga, ja isto na brzaka preletio tvoje pitanje :D
znao sam da ne radi u naprednom, nisam ni probavao u brzom dogovoru. |
prvi :)
|
Database error, zadnjih pola sata. U čemu je caka?
|
kojih pol sata, nije ni ujutro u 6 radilo :)
|
Predlažem skupljanje donacija za novi, jači i moćniji server, dajte broj žiro-računa i prvi ću uplatiti svoj doprinos :) Ozbiljno to mislim.
|
Ja cu dat pola litre krvi AB+, ako netko da litru vina da se rekuperiram :)
|
mir s donacijama i pričama da nam treba jači server. server se ne ruši zbog toga što ima preslab procesor ili ikakve slične gluposti. i možeš mu natovarit 100 gigabajta miljona svega i nebu niš brže ni stabilnije radio.
kao što sam već rekao, a tor stoput valjda ponovio: radimo na nečemu i kad završimo stvar će se prestat kršit. |
A da vas platimo da malo brze radite? Neki mali poticaj il tako nesto... Hehe...
EDIT: Znam da administratori/moderatori rade ovo usput, al sve se radi brze sa vise novca... Inace je ono gore mala zezancija... |
Neki očito ne kuže da administrator/moderatori imaju i posao/obaveze prije foruma.
|
Citiraj:
strpljenja ljudi... forum sad bar normalno radi (bar za čitanje i pisanje), slova u boji nisu nešto neophodno :) ps. nije prije korištenje html koda bilo onemogućeno? :stoopid: |
Citiraj:
http://www.made-in-china.com/image/2...kah-Shisha.jpg :D |
Je li jos kome AV ovo javlja ili samo meni? :stoopid:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ceedb5f1.jpg |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:12. |