![]() |
Kako će da bude bijen. Ovaj ima da ga uništi, i to ovako, prva runda, ispipavanje na najjače, druga runda probijanje i kad ga ovaj prokuži ima da se opusti i da ga uništi, ali mislim da se neće žuriti.
Jones je rekao jednu jako važnu stvar na zadnjem interview-u, on ima iskustvo šampiona, ovaj to nema, a ja sam si to interpretirao na način da sigurno neće krenuti na ovoga kao što je krenuo na Chaela nego će napraviti ovako kako sam gore napisao. A ovo da se neće žuriti, to mislim da će biti tako jer ga želi maksimalno namlatiti, ono, ne samo KO nego da ovome ostane jako dubok trag kako na faci tako i na i u tijelu. Ali bumo videli, rekli bi sljepci. |
DC ima iskustva sa velkim mrcinama, jos vecim od Jonesa, zbog dometa prije svega to pise. Cak mislim da mu to pase. Mislim da se nikad nije borio sa tak "krativnim" borcem ko JJ i opcenito na tom levelu ali siguran sam da ima dovoljno alata da dobije ovog..
Ja sam DC poceo gledat zbog jebenih ruku u Strikeforceu. Top level hrvac sa dobrim boksom kojeg voli koristit je pravi recept za MMA. Ovo sam negdje iskopo i par puta sam se dobro nasmijo. Dobri su... itd.. https://www.youtube.com/watch?v=ZtOxf5ASWwA |
Zna ko večeras za Pokrajca u kolko je?
EDIT,žali bože....Brazilac mu složio seriju za KO....iliti narodno...prebio ga ko mačku |
THX kaj si mi skratio muke. Necu ni gledat. Sad idem gledat ostalo..
Bar je Cummins pokazal ko je i sta zna. Cak mi je i drago. Barao, gusenje. To mi je jedno od drazih gusenja.. Jbt. ovo su sve americki hrvaci vs brazilaca.. |
Majko mila, ovaj Pokrajac je jadnik da to nije istina ... vreče za nabivanje. Kog ku**a se gura gdje mu nije mjesto. Neka ge već jednom izbace iz UFC-a, kome se gleda takve nesposobe?!
|
Citiraj:
|
Bez treniranja prek bare ili bar u nekim najajcim euro dvoranama ne ide na tom nivou. Bio je Pokrajac jako dobar u jednom periodu al od tad nije napredovo bas nis. Nije to ni lako ni jeftino.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali nebi se baš složio u svemu,da tolko suxa,nebi ga ni zvali tamo gdje se borio zadnjih godina. Pa nije ni UFC organizacija luda pa da zove u mečeve totalne propuhe. Jednostavno s godinama neki opadaju brže a neki sporije. Pokrajac očigledno brže. Nebi u detalje ulazio,nije da ga baš osobno znam ali znam mu neke trenere i momak je stvarno uložio truda u to da postane ono šta je. UFC borac. I na tome mu se treba skinuti kapa. A sad mu je vrijeme da se posveti radi s mlađima,čisto zbog zavidnog iskustva na visokom nivou. |
Citiraj:
A što se tiče primanja udaraca, u ovih 10-tak borbi u UFC Pokrajac je bio sasvim solidan. Za razliku od Filipovića kojeg bi i 3 kategorije lakši protivnik mogao nokautirati. |
Ma da.... A Mirko ima kakav utjecaj na UFC i Whitea da moze jamcit ispodpprosjecnom borcu 10+ partija i ugovor?
|
Nema. Bio je Pokrajac solidan borac u startu i gubil je na bodove od jakih protivnika i svima je dao solidan otpor. Onda je imal onu seriju od 3 dobivene i od tad je stao. Imal je sasvim solidnu stojku al nije napredovo i to je to..
|
|
piše za 45min...ak imo ko dobar stream nek hiti
|
Ima kakav stream?
|
|
Smiješno ... ovo nije MMA.
|
Pa mrealno Mirko i je za cirkus :) kak je završilo opće?
BTW,ako je ko gledo Ateidesa,vidi se da je dečko odrastao na ulici...kakva Jia kakvo valjanje..petardiraj dok ne crkneš :D McSweeny...kakav KO LOLček! |
ako niste vidjeli, tu možete: http://gol.dnevnik.hr/galerija/mma/u....html/61029823
i naguravanje :D http://gol.dnevnik.hr/galerija/mma/v...1029831/366922 i za kraj tuširanje :D http://www.24sata.hr/fight-club/tus-...acebook+status |
Ima negdje snimka?
|
Ovo je cirkus a ne fight događaj :D
|
Citiraj:
|
Ako se ne varam ovo je prvi put da se Jones ikome od protivnika obratio u staredownu!!!
Ja neznam za vas, ali ja nemogu dočekati ovo!!!!! Pre daleko mi nedjelja ujutro! :D Jao bit će RATAtatatata. A i Cowboy treba malo ovog mladića da prizemlji, previše se uzburkao u dvije pobjede, kao da je cijelu diviziju pobjedio :D Nadam se da će ga pošteno izmlatiti. |
frend mi kaže da se sa jednim PPV-om mogu dvojica ulogirat i gledati. Može li to netko potvrditi?
|
Ja si isto razmišljam kupiti ovaj event.
Ovo će se isplatiti. |
Nekad je ppv bio 50kn.. sada je 140kn, way too much ako se mene pita.
|
|
Upravo pogledan PPV (prvi put sam platio sa frendovima naravno)
Ajmo, komentari, dojmovi. Neću spojlat nikome ništa. Samo ću komentirati ovaj Fight Chanel, sve super i sve pet, samo bi volio da mi daju opciju da slušam originalni komentar, a ne ova dva nesposobnjakovića (bez uvrede njima, ali u trenutcima kao da nismo gledali iste mečeve). Dosta neprofesionalno i aljkavo. Eto. I da, PPV je kod nas 50kn! (bnet) U USA je bio skoro 60$ :D |
Bez Rogana i Goldberga ni ne zelim gledat :D
|
Žao mi je DC-a, nekako je posustao u 4. i 5., dobio je 2. rundu sigurno. Ovaj drugi da je imalo pametniji nebi bio takvo arogantno smeće da ga toliko ljudi ne voli.
|
Citiraj:
Koja legenda: http://www.ufc.com/media/UFC-182--Do...tage-Interview |
go Jones :)
|
Pogledao i ja, iako inače ne pratim. Pa mogu reć da nisam uopće očaran. Da prve runde nisu zavrsile kad jesu, lako je moglo biti obrnuto.
I mislim da lik nije za tešku kategoriju. |
To je light teska. Jones je takav sav koscat i ogroman pa izgleda ko teskas. Oba su za tesku bez problema btw. ak na to mislis bar po meni. DC cak i vise jer mi je ovu borbu izgledal dosta lose prije vage i za vrijeme podjebavanja.
Dobre prve tri runde a onda su poceli hrvat. Solidna borba. Ovo prije mi je bezveze i dobro da nisam ostal budan ovaj put. Bio je DC jako dobar u prve tri runde.. Jones mi se malo vise sad svida jer nema vise lakih borbi za njega. Jos uvijek mi se gade oni njegovi prsti i sitne prljavstine. |
Jonesova ramena meni jos vise bodu oci ali to je MMA,raznolikost i sarolikost. Veselim se vidjeti ga opet protiv the Maulera kad dodje vrijeme za to.
Cerrone je car,kakva izjava,respect i naklon,ne borac nego borcina samo takva. |
Taj mali je bio sav neki spalsen, Jury. U toj borbi mi je najbolja bila prva runda sa puno dobrog partera. JJ je sredio DCa u 4. toj rundi sa ona dva bacanja i od tad DC nije bio isti. Do tad je bila svacija borba. Zao mi je malo DCa al dal je dobar fight ak nis drugo. Treba onak "mali debeli" stiskat Jonesa i ulazit onak agresivno u njega. Hector je bio dobar..
|
JJ je sredio DCa u 3. rundi, tj. DC se nakon treće runde nije mogao više pomaknuti. A jones je dobro znao da cormier neće moći tim tempom svih 5 rundi. Jones je stepenica iznad, klasa gore, kako god.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36. |