![]() |
Citiraj:
valjda za mobitele, a za mobitele ionako imaju aplikaciju. |
Citiraj:
|
Kod nas je 14.2 premijera? :D
Ja ću valjda zadnja pogledat taj film :D |
Rise of footsoldier 2. Ni sjena prvom djelu. Je, Carlton Leach je tu, ali daleko slabija rezija i izvedba. Zali Boze 4Ł za on demand kupovinu ovdje, (SKY je blokirao sve "alternative" i salje, navodno, masne kazne)
|
Creed, tko voli rokija preporuka, a i ko nevoli :d
|
Preporuka za dobar mystery film ...hvala :)
|
Hellraiser!
|
Pogledao Deadpoola u kinu, mozak na pasu i uzivancija, najbolji marvelov u zadnje vrijeme ( nije bilo tesko postici) dao bih mu 6.5/10, ima smijesnih situacija, al neki su umirali od smjeha u dvorani.
|
Pogledao marsovca (the martian). Meni skoro pa odlican film, kraj je malo vodenast, ali moze proc.
|
Citiraj:
|
Deadpool - žali bože, šteta para koje sam ostavio u kinu.
Sveukupno možda pet dobrih fora. |
revenant - njah
6.5/10 |
|
Citiraj:
|
Najbolji film na Tim Rothom kojeg sam gledao - The Legend of 1900. Ako želite rasplakati bolju polovicu, ovo je idealan film za to.
|
Citiraj:
|
Danas počeo pripremati bolju polovicu za bourna novog... Prva dva nastavka progutali bez da smo trepnuli... Meni neko 5-6 gledanje.. Njoj prvo.. :)
|
Upravo pogledao Deadpool. Najbolji Marvelov film ikad! 10/10!
|
I mi pogledali Deadpool u 4DX. Odličan! :D
|
Preporuka The Big Short. Zanimljiv film na temu malverzacija koje su svjetske banke izvodile, što je na kraju dovelo do globalne ekonomske recesije krajem 2007.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Je slično, nisam gledao Margin Call, slična spika, The big short je stvarno dobar film, isplati se tih 2:10h potrošiti. |
Upravo pogledao, odličan film.
Malo me brine ono na samom kraju... :stoopid: |
Citiraj:
|
Znači Deadpool je dobar?!
Vidim da je i dobra ocjena na imdb-u Tko će dočekat kino :/ |
Vjerojatno nitko:D ali bi moglo kino tebe dočekati:D uživaj u filmu.
|
Citiraj:
Film je dakle kinoidan? Ne vrijedi ga čekati na BR-u poput Antmana? |
Citiraj:
Deadpool 10/10! :care: Obavezno ga pogledat, odusevljen sam filmom i idem ga gledat opet. :D |
Za Deadpoola bi se mogli fino organizirat, otic pogledat, pa se poslije posteno narokat u prvoj birtiji. :D
Ionako smo baksuzi dogovorit nekakav meeting. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |