![]() |
malo wowa
|
MacBeth.....dobro da nije pištolja bilo blizu mene najebo bi il moj prednji cortex ili Toshiba TV......kilometarski monolozi koji žele skinuti Branda u Apokalipsi....ali u prazno.
Ne mogu preporučiti ni da je ovo online okupljalište Belih Orlova. |
gledo ko Joy? jel čemu?
|
Citiraj:
Da se pogledat, al' da je za Oscara...:nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čak je i šund horror Jeruzalem sjeo sjajno nakon toga...
|
Room
Preporučam. Fantastična glavna glumica, mali je također odradio odličan posao. Scenarij odličan, ne zaustavlja se tamo gdje se inače zaustavljaju takvi filmovi već prodire dalje, integracija u društvo, problemi, paranoje, emocionalna nestabilnost... puno "trenutaka" u filmu i jedan ogromni fail u scenariju (skužit ćete). Nije film za razbibrigu, dosta je težak. edt: popravio naslov |
S tim da za The Room preporučam ništa čitati o filmu ni gledati trailer. Ja nisam pojma imao o čemu je film i zbog toga mi je sam početak filma bio wooow
|
Umirem :D
|
Samo Room, bez The.
|
Gledao Macbeth u kinu. Vrhunski film. Gluma, monolozi, dijalozi. Puno filozofije u filmu, gotovo dobro kao knjiga. Svakako preporuka onome tko voli malo razmišljati uz film :)
|
Trumbo (2015)
|
Citiraj:
ali neću spoilat, tko se hoće zabavit uz the room, neka mu. :roller: edit: e da, jučer sam dovršio Spectre i mogu reći da mi se svidio film. jesu mi trebala 4 dana da ga odgledam, ali mislim da mi se baš zbog toga i svidio. film se lako gleda kao nekoliko epizoda serije: pilot, Bond kreće u akciju (Eyes Wide Shut scena, samo bez seksa), Bond u Austriji, Bond na nekoj planini, Bond i Le American, Bond u pustinji, veliko finale - Bond natrag u Londonu. jurnjava autima iz Eyes Wide Shut epizode je preloša, dok je scena s autima iz epizode na planini super. i tak je cijeli film, neke stvari su nove, neke stare i poznate, a neke naprosto preisfurane i loše. dakle moje mišljenje je da se bez problema da pogledat ovak po epizodama kada se ima volje, ili s društvom u komadu. |
Ne znate što propuštate :roller:
|
ISUSTIMATER DA FAQ DI AJ ĐAST VOČD :D :D :D
|
Definitivno kandidat za glavnu ulogu u Krim Tim 2. Primorac je nula za ovoga! :D
|
Hahahahahhahaha, pa sve ti hebem! Pored ovoga i nasih domacih glumaca bih dobio Oskara in no time, ono. Strasno.
Ovo je toliko priceless da je prvi komentar ispod videa totalno legit.Ovo ne zasluzuje 1080p, ovo treba biti u 4k + 7.1 :D |
drito :D
|
WTF :D
|
Citiraj:
|
isuse ovaj film fakat moram pogledat :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo ima toliko priceless glume... :care: :care: Mislim da cu u testamentu navesti da zelim da mi ovo puste na sprovodu.I to ne jedan clip, vec cijeli film.Kad vec ljudi dodu, neka umru od smijeha! Bolje nego da placu. :D EDIT: :D Komentar ispod: I did not Hitler, it's bullshit. I did not Hitler. :D :care: EDIT 2: Jedan clip za druga sisonju. :D |
Naravno :D
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa, dali ima netko nekakav film porucit nesto u smislu inception, interstellar, shutter island, prestige, ex machina itd... Tak neki kvalitetni filmovi sta malo poticu na razmisljanje. Hvala :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ovakav se film gleda više puta: https://youtu.be/9HtzIb6-hC4 :D |
Neće ga taj baš potaknut na razmišljanje :P
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:04. |