![]() |
Citiraj:
|
Kada sam reklamirao plejku kupljenu preko weba, dostavljač ju je pokupio, i vratio nazad, sve o njihovom trošku.
Za elipso pitam jer ima fizička trgovina u klc, pa me zanima dal ju šaljem kao i plejku, ili da dostavim do najbliže trgovine. I tv je kupljen preko njihovog web shopa. Mislim, zgodnije mi je na jedan od ova dva načina, nego da ju vozim u Zg. Mali update glede telke. Tv program radi uredno. Jedino je problem kada je spojen na vanjske izvore, komp ili ps5. Po meni je moguće da ga zeza hdr sadržaj, ili frekvencija osvježenja ekrana. Definitivno nešto da, a kablovi i ulazi po meni nisu. Nazovem direktno lg hrvatska servis u ponedjeljak, pa pokušam objasniti problem, pa da me upute što dalje. Il da barem znam detektirati problem. |
Ima li noviji software za tu tv?
Pogledaj na LG stranici |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
2 privitaka
Citiraj:
Pred dva dana mi se pojavila bijela padajuća linija na ekranu koja je polako išla prema dolje. To je trajalo nekih 10 sekundi. Onda sam ugasio tv, i ponovno upalio i bila je slika ok. Ali nakon toga ne radi niti ps, a kad spojim komp ponekad radi ok, a ponekad imam sve ikone zelene. A kažem, isti slućaj je bio prije par mjeseci sa drugom konzolom, a tv gubi sliku i na tvu povremeno na par sekundi. Potom se čuje neki klik i opet dođe. Ma ne mogu ga vratiti sa servisa kad nešto ne valja.Zato budem sutra zvao direktno lg servis, pa objasnim problem. Privitak 26442 Privitak 26443 |
Citiraj:
|
Citiraj:
I tv je vraćen na tp, i PS5! Jednostavno, slika na spojenim ps5 je od samog paljenja takva kao na slikama. Na staroj konzoli je bio isti slućaj, pa je onda neko vrijeme bila ok, pa opet ova degeneracija. Sada je permanentno izobličena, ništa ne pomaže. Velim, na total tv u je ok, ali ps5 nikako, a komp povremeno kod uključenja ima zeleni ekran, a ponekad je ok. Ajd znaj? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prije nego odneseš TV na reklamaciju snimi mobitelom, video camerom te anomalije i koje onda pošalješ trgovcu i ovlaštenom servisu gdje će TV biti na popravku. Da vide o čemu se radi ako se problem povremeno pojavljuje.
|
Citiraj:
|
Ma nema tu puno filozofije servis i to je to, imas najpopularniju konzolu na svitu i jedan od najpopularnijih TV-ova, takve stvari mogu bit samo rezultat kvara.
|
Citiraj:
Ma koma. Kako ga reklamiram, kad je kupljen online u Elipsu? |
|
Da, Zlatko. U teoriji bi trebalo biti jednostavno. Samo na broj 072,koji se Btw plača, nitko se ne javlja. A na mail čekaš odgovor danima.
Koma! |
Ma ja sve te skuplje stvari uzimam u sancte, makar bile 200 - 300kn skuplje. Pokazali su se izvanredni zasad sto se tice reklamacija i povrata. Ocito drze do toga dosta
|
Na žalost s Elipsom ima dosta problema kod reklamacije proizvoda. Treba biti uporan.
|
Ne kompliciraj si život dodatno sa Elipsom nego kontaktiraj Lg Hrvatska. Poslat će ti kurirsku službu doma.
|
Evo mali update..jučer poslao mail, danas me uputili na servis Supra mea. Nazvao, objasnio kvar, žena mi je rekla po mom opisu da već pretpostavljaju u čemu je problem.
Sada ga vozim u Elipso Karlovac, a oni budu dostavili servisu. Žena mi je uzela podatke tako da znaju o kom se tvu radi kada dođe. Za sada sve 5. Kontaktirao sam LG Hrvatska, korisnička služba me uputila na Supra Mea servis. Tako da, neće poslati nikoga da ga pokupi. Al i ovako mi je ok. |
decki jel ovaj sta valja SAMSUNG LED TV UE55AU7092UXXH?
cini mi se mnogo jeftilen il su sad to normalne cijene :stoopid:? starcima treba novi tv jer je hisense kupljen pred par g u komi totalnoj. brise im programe memorirane i sl. gluposti. i zale se da je jako spor kod prebacivanja programa. |
Više manje će ti svi biti jednako spori kod prebacivanja programa.
Za brisanje programa provjeri je li uključena opcija automatsko ažuriranje kanala... |
a to i ja mislim kod prebacivanja, jer nije to analogija vise. jedino neznam kakvi su skupi TVi ko toga, la ni ne namjeravam saznati :D.
provjerim za ovo azuriranje. mozda su stvarno to okacili pa sad kukaju bezveze lol. |
Kupio sam Philips 55PUS7805/12 Saphi os za oko 250eura na nekoj akciji, valjda jer je star model. Nov je nekorišten, 0h rada
Tv je ok, samo sam se malo zeznuo jer mi ne stane na ormarić. Tj na knap je i sada mi bočni ambilight udara u ormare pa se ne vidi. Saphi je po meni solidan os, ali fali HBO aplikacija. Slika solidna, zvuk dobar ali mi nekako zbog Magic daljinskog i HBO maxa je bolji 49"LG koji sam imao. Sada mi je jedina opcija taj Philips od 55 staviti u kuhinju na zid, ali ne znam je li to preveliko za gledanje s cca 1.5m udaljenosti. Kakve vi tv imate doma i za koju udaljenost ste ga namjenili? |
Citiraj:
Citiraj:
Moguće da ti je ta opcija uključena pa svako toliko tv se pravi pametan i ide skenirati kanale, pa poremeti redosljed i neke ne pronađe... |
Citiraj:
E moj AG, ja bi zbog velike telke i zidove rušio, a kamo li ne nekakav ormarić bacio.... Ambilight kod mene ima čisti bijeli zid od 4-5 metra pa je efekt odličan.... 3 sided ambi |
https://www.mall.hr/oled-tv/panasonic-tx-55lz1000e
Jel ovaj oled vrijedi te novce? Ne nalazim baš puno za panasoinic, nisu baš nekaj zastupljeni.. |
Citiraj:
|
He he kao smanjen 48% a jedino ga oni nude u Hrv
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |