![]() |
Citiraj:
"cargo".... "apollo 18" "last days on mars"... "dark side of the moon".,. meni svi odlični...:care: |
Citiraj:
|
Europa Report isto nije loše.
|
Citiraj:
Hvala svima na prijedlozima! Neke sam gledao, ali neki su mi i promakli. :D :chears: |
Citiraj:
Potpisujem AlphaDawga... |
Kad ste se već spomenuli Daniel Day Lewisa i upitnih glumačkih sposobnosti po nekima, njegova uloga u There Will Be Blood mi je ostala jedna od najzapamćenijih, lik je rasturio uzduž i poprijeko.
Pogledao po prvi put Glengarry Glen Ross (1992). Čistih 8, Jack Lemmon i Al Pacino pojeli uloge, školski primjer da je za dobar film potrebno imati dobar dijalog i isto tako dobre glumce, ostalo već nekako dođe... |
Citiraj:
|
I ja sam veliki SF fan, ali taj film je... Kriminal :D pogotovo meni koji sam 5 puta pročitao sve 4 odiseje u svemiru :) jednostavno nema prođu :)
Al dobro, tebi je OK i sve 5 ;) |
jedan stariji meni dobar Outland
|
Citiraj:
Pogledaj moje prijašnje postove ako voliš stare filmove. :chears: Od istog redatelja dobar je i ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0077294/?ref_=nm_flmg_dr_19 i još dva SF-klasika. :D http://www.imdb.com/title/tt0070909/?ref_=tt_rec_tt http://www.imdb.com/title/tt0074812/?ref_=tt_rec_tti |
Citiraj:
jos bi tu dodao i Soylent Green |
Ja nastavljam sa pustolovinama, planinama i pustinjama :)
Everest (2015) - Dobar film, kamera, pejzaž, gluma, slažem se sa ocjenom. Tracks (2013) - sličan kao Wild (2014) samo zbog toga jer je riječ o djevojci koja ode na veliko putovanje. Manje dramatičan od Wild, dapače, hehe, odvažna cura.. Sve u svemu dobri filmovi, ništa spektakularno no vrlo glednjivo. Ocjene su na mjestu. |
Citiraj:
|
Odgled'a jučer druga Ljiljana.
Ništ specijalno, ali ok za pogledat. Početak malo spor i dosadan, pred kraj super. |
Jucer pogledao novi Star Wars. Prvih 6 skupljeno u jedan. Jedina promjena crnac i zena u glavnim ulogama. Ne mogu reci da je lose, al sve vec vidjeno.
|
Crime , Thriller, Mystery, Horror
nabrzaka sklepan popis :) http://www.goals2go.com/wp-content/u...nstruction.jpg Kad vec radim watchlist, da podjelim ako ko trazi nesto gledljivo :D |
Komotno na popis možeš dodati Narc ... dobar :)
Jedino mi nije mi jasno kako ga prije nisam pogledao :D |
čudo... jako dobar film.
isto tako i end of watch i zodiac (dobro prvi baš nije horror, ali je dobro dočaran irl horror :D) |
dh to se trazi ... feedback :goood:
@ syss oba odlicni al vecinom poznati filmovi :) |
ma vraga poznati, svako malo tako bacim nešto šta je ono ultra-dobro pa niko ništa :D
kad smo već kod brojeva 1408 i po meni najjača đim keri uloga - number 23 također neloš napad na policijsku postaju 13 ;) |
Spirit, ti i ja cemo se morat pocet druzit. :D
Ovo je vec ne znam koji put da si me podsjetio na neki odlican film, na koji sam u moru filmova jednostavno zaboravio. Ovaj put je rijec o Un Prophete .Strasan film. Za sada se slazem sa listom, ali moram jos detaljno pregledat.Svakako bacim par sugestija. |
Sta ces ... trazim, kopam, vadim iz rudnika, mulja i naftalina filmove ako treba. :D
Citiraj:
Citiraj:
Cesto imas situaciju da se 3-4 dana nista ne napise, a onda u jednom danu napise 60 postova (2 stranice) pa kao da nisi nista napisao. Vjerujem da si toga dosta pogledao pa predlazem ... Otvori IMDB account, napravi popis i stavi ga u sig :) da ljudi imaju na jednom mjestu |
Bacio se malo na old school komedije/parodije....i nasmijah se dobro. Loaded Weapon 1
Hrpa poznatih faca :) |
evo sad se sjetih...
The Purge - ima 2 nastavka i začudo 2. dio puuuno bolji od 1. @blue spirit - evo našo par propusta sa tvog popisa pa ću se bacit u potragu.... onaj sa Đon Cuckom (u onom motelu) je baš dobar film. |
The Familiy (2013) - Robert De Niro, ostali poznati glumci, bacite oko na popis, lica iz Sopranosa i ostalih serija :) Dobar film.. Inače ne volim ozbiljne filmove sa primjesama komedije ali ovaj je posve ok, komedija se gotovo ne primjećuje..
|
Citiraj:
The Signal - Vrlo gledljivo Automata - Vrlo gledljivo Ex Machina - Izvrsno Moon - Masterpiece The machine - Gledljivo Transcendence - Vrlo gledljivo I Origins - Izvrsno Pandorum - Gledljivo Svaki od ovih nabrojanih je gledljiviji od onog Star Wars smeća. |
Pošto se bacaju neke preporuke evo ih par koje sam iskopao sad nabrzinu iz povijesti. Šokiralo me kad sam vidio da imam 1000+ ocijenjenih filmova. Palo mi je na pamet kolka bi brojka bila da cijeli život dajem ocjene.
Mogli bi započet neku PCE listu top filmova. Makar u Guglovoj excelici :D Una vita tranquilla - odličan talijanski film, svaka preporuka Relatos salvajes - pričalo se o njemu ovdje no možda je nekome preskočio. Argentinska produkcija s šest zanimljviih priča Puncture - ovo vjerojatno više manje svi znaju. The Perfect Host - ima više filmova na ovu temu, no ovaj iskače zbog Davida Hyde Piercea i njegove izvrsne uloge. Kill the Irishman - Irci, mafija, Amerika, nemre bit loše. |
Spotlight 9/10
Odlican film, moj kandidat za oskara. Najbolji film koji sam pogleda ove praznike, a stvarno je bilo dobrih filmova. |
Ženi je bio dobar taj Spotlight, a meni onako nit smrdi nit miriše. Tematika je zanimljiva doduše, no premalo napetosti i detalja.
|
kaže žena da gleda šindlerovu listu na telci i reko koji je ono film sa kojim sam se utješio sa šindlerovom listom... sjetih se - railway man
lektira. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:28. |