![]() |
I kako da ja sada nađem taj server osim da otvorim server browser i gledam imena i tražim ga među njih milijun...
|
Pa upisi "BUG" i to je to, odmah ti ga izlista.
Jedino upozorenje da su danas ukljucili FF (Friendly Fire), tako da nebi bilo "Mirko, pazi metak"..... :D |
probao sam danas tamo igrat i prvo sto sam vidio je GL fest i base rape tako da odustajem od tog servera.
|
uzeo i ja key preko g2play, 170kn, unutar 1h sve rješeno, putem paypala.
Neo-ST hvala na linku:goood: add-ao sam neke po nickovima iz prvog posta, neznam više ko igra a ko flejma temu:D |
hmm...ja sam stavio link na ebay item, ne na g2play, to je bio jurbas ako se dobro sjećam, a nemam pojma zašto je moderator IZBRISAO taj post...wtf?
|
kad igrate s rusim jel namjestite da pricaju ruski?
BUNKER ZAHVAĆEN, POZICIJA ZAČIŠĆENA I ZAHVAĆENA, ODLIČNAJA RABOTA... prejebeno zvuci, ulovim se cesto kako vicem na ruskom :D |
Citiraj:
da, nije ni meni jasno |
Citiraj:
ja sam 5.3. kupio,instalirao i igrao par sati, u međuvremenu ništa, jučer igrao 4h u komadu bez ijedne greške, a danas mi je crashalo valjda već 10 puta u 4 sata. |
Sa ovime su stvarno preterali. Mislim da ovo nema sta traziti u online shooteru i dogodilo mi se vise puta :nono:
http://img532.imageshack.us/img532/1153/wtffl.jpg ps. nije moj screenshot nego sa youtuba |
Zašto se ovdje žalite?
Kupili ste igru? Imate službeni EA BFBC2 forum za primjedbe i prijedloge. Žaleći se tamo možda učinite da igru i poboljšaju, žaleći se ovdje nema apsolutno nikakve koristi... |
A jbt dobro sta ste osjetljivi tolko? BFBC2 sveta koka o kojoj nitko ne smije nista lose reci. Samo pisem svoje dojmove, dobre i lose. Daleko od toga da se zalim, stovise uzivam u igri.
Zanimaju me tudji komentari, ali posto vidim da vecina ima pms ogranicit cu svoje "zaljenje". ;) |
updateo sam drivere ( nvidia ) krenem igrat, i sad je na onoj zadnjoj sceni kad pobijedite/izgubite crashalo.
pa u krasni kurac... |
Citiraj:
Meni se to dogodi bar jedanput po partiji. IMHO nije ni tak loše, ja njega izrešetam i on mene, u stotinki sekunde zadnji nas metak pogađa i obojica umiremo. Citiraj:
Koda su oni sam pravili igru pa ju sad brane kako god stignu, nedaj Bože reći nešto kritično o BC2 :rolleyes: , a premda je jako dobra, brat-bratu skoro nisam vidio igru koja je toliko zbugirana kao ova |
Citiraj:
Jer je i meni pobrisan komentar u kojem pišem da sam kupio key za limited edition (cca. 160kn, kod g2p je koliko vidim 40kn skuplji) i imam samo pohvale. Lik iz Kanade, poslao mi key 15 min nakon uplate, prvo je poslao e-mail s pitanjem da li sam siguran da sam kupio samo key, ne hardcase jer ekipa kupi pa kasnije pita kad će stić dvd. Napisao da jesam i odmah mi poslao key. btw., gdje je lista, bf2 nick isti ko ovdje - Cartmann. :D Još sam novi, ali se polako uštimavam. :beer: |
da ja sam postao nisam ni skuzio ?! hmmm ja sam samo dao link di je najjeftinije di sam nasao mislim 160kn je i vise nego povoljno....
|
igrali danas malo... nevjerojato koliko bolje oruzje znaci, lik me s m16a2 (ona zadnja sto se boije na assault klasi http://www.pohrani.com/t/3o/kA/4eCsNxvW/m16a2.jpg) roko ko malo dijete,
uzeo sam mu par puta kit i puska je nevjerojatna. 3 round burst, ali kad se brzo klika dere kao cisti rafal. I jaka je dosta. Inace, jedva cekam ovo http://www.pohrani.com/t/3W/7I/QTpdxPT/m416.jpg a cini mi se da ce i ovo biti zakon http://www.pohrani.com/t/8/an/108qCzM4/m14mod.jpg Ako ih je netko otkljucao vec molim komentar ;) |
Citiraj:
|
Dojam u 6 h igre:
dobro: Nakon povratka na cod4 i razorcaranja s mw2 dobro mi je dosla ovakva igra, grafika super,mape ogromne ,nikad me jos nije izbacilo ,ne laga ni ne steka. lose:kao jos pocetniku mal mi je tesko s ovim sslabijim oruzjima pa uberem nest od mrtvaca, a i ima dosta stvari koje bi se trebale fixat sto prije. btw.Stvarno nisam skuzil al za sto sluzi onaj recon sensor sta on kad netko prode pokraj njega ispusti neki zvuk i jos nekaj dali itko zna kak otkljucat onaj m1? |
m1 dobijes ako si igrao neki battlefield prije, moras otic na veteran.battlefield.com
a na pocetku sam ja skuzio da je najbolje igrat s medicom, onaj PKM je dosta solidna masinka. |
Senzor je movement senzor. Kad netko prodje u radijus "kuglice" na radaru vidis di je.
|
Citiraj:
|
ma jesi siguran?
na HC serverima mala mapa se vidi dok gledaš scoreboard. inače je uvijek vidiš. |
Citiraj:
Jucer sam igrao HC i cini mi se da cu ga nastaviti igrati. Ja sam cs skola di je headshot OHK tako da mi ovih 3 metka u glavu nikako ne odgovara. Jos cu dati sansu coreu kad dobijem magnum ammo. Vi sto ste otkljucali magnum ammo jel ga koristie i jel pomaze? molim komentar koji, constanite, veki... |
Citiraj:
|
Jučer sam igro satima na nekom hc serveru funkcioniralo savršeno. Kad ovo radi onda je čudo od igre !
|
Ne kužim kakvo magnum ammo,za šta je to,ne vidim to nigdje za otključati?
|
na svakom HC di sam ja igrao , nije bilo mini map kao ni crossa. to je disabled kao na mw2 hardcore. a sto mene nervira jesu snajperi, moraju ih napravit da je teze pucat , da ide i ljevo i desno , samo noobovi koriste snajper , al srecim ima server di snajp nije dozvoljen , pa svi kick ili ban dobiju :D
|
Sjajno, vec su poceli sa zabranama. Pa pusti covjeka da koristi sto hoce, ak snajpa moze te skinuti jednom-dva puta, iduce mu slijedi noz u leđa ;)
Inace meni su snajperi ok, najmanje igram sa recoonom ali na ovim velikim mapama znaju biti jako korisni ako vas par idete s bradleyem/tenkom probijat a oni pokrivaju s brda. |
snajpovi na HC-u su sigurno katastrofa,moze te neki kemper sa 2 kilometra iz grma skinut iz prve,na non HC serverima mu stignes opalit HS i spottat ga.
|
Ma moš mislit :rolleyes:
Snajpovi na HCu ubijaju iz prve kao što bi i trebali, ali pokretne mete se u večini slučajeva promašuju, pogotovo na večim udaljenostima Kak se ljudi ne žale da ste vi obični sprejeri i tuberi nemojte se ni vi žaliti na kempere, smješni ispadate. Pustite ljude da igraju kak hoće. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |