![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my 2112123AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pucao sam malo više, vrebao neku akciju na oled (55"), ali uletila prilika koja se ne propušta i ubo TCL 65C735 za tričavih 437€. Za A1 TV, Netflix i PS5 će valjda poslužit.
Pod uvjetom da ga SD uopće isporuči jer je narudžba u obradi od jučer :) |
Link?
|
Čim sam ga uzeo nestao link sa stranice, valjda je bio zadnji.
Cijena bila takva s unosom njihovog koda od 40%. https://i.imgur.com/Qi4iC1A.jpg |
Nasa san na stanju i narucia...ako otkazu onaj OLED od nekidan bolje ista nego nista
https://www.sancta-domenica.hr/tv-65...5-android.html |
:goood:
Nije ga više bilo kad sam gledao. Edit: Išao provjerit, u korisničkom računu status narudžbe promijenjen u Zatvoreno. To je onda valjda to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aha, GG
|
Uzimajte dok ima, 43 incha je skuplji :wtf2:
|
Evo i ja sebi naručio za plaćanje pouzećem , dobio mail kaže ''spremno za provjeru'' .
|
Bome, brzo ste odustali od oled-a i pokleknuli pred qled-om :)
|
Ma ko je odusta :D sad imam neki 65" philips od prije 4-5 godina.
Sad da dodje OLED i QLED taman popunim sve prostorije u stanu :D |
I ja naručio TCL 65", nije da mi treba ali nek se nađe kad je već tako jeftin,
valjda nije neka škart serija. |
Ma za ove pare je no-brainer.
A sad kad smo ga svi uzeli, ima li neko ko ga je već prije kupio (i sad čupa kosu), da podijeli iskustva iz prve ruke? Recenzije s avforuma i what hi fi su solidne, ali ne znam jesu li isti uređaji za UK/US i za istočnu Evropu |
Ja sam uzeo ali mi nije još potvrđeno.
U međuvremenu si razmišljam treba li mi ili ne jer želim 65 OLED kupiti. Dok se ja premišljam neka mi se javi ako bi ga netko uzeo od mene, ako stigne i ako ga ne ostavim sebi :) Cijena bude koliko sam ga i platio. |
I ja sam uzeo za apartman, imamo ga u firmi, skorz ok, brzi nego moj tcl stari, nije prvak brzine ali ajde.
Isto tako mogu instalirat anydesk remote na njega, dobro dodje. |
Citiraj:
|
Vratio se onaj TCL u SD, ali bez popust. Meni još nije obrađena narudžba, dobio sam info jučer samo da je zaprimljena.
|
Meni je danas doslo da je narudžba spakirana i spremna za slanje
|
Meni ništa nije došlo pa išao pitat. Kažu da se čeka dostavna služba da preuzme. Tako da izgleda da je sve legit
|
Citiraj:
https://www.sancta-domenica.hr/tv-65...5-android.html |
Ja isto popušio, upravo dobio mail da više nemaju na stanju TCL 65" 65C735 i da ga ne mogu isporučiti (plaćeno karticom odmah a ne pouzećem).
|
Evo i meni ista stvar, nemaju kao na stanju. Ovo bih očekivao od firme manjeg renomea, a ne od Sancta Domenice koja je kakti neki korifej prodaje audio i video tehnike u nas.
Pogotovo što su navedeni tv i sutradan imali cijeli dan u ponudi po cijeni bez popusta tako da se ne može baš podvući pod grešku, a vjv će ga opet vratiti za koji dan kad se malo stiša ova priča. Razočaravajuće. |
Sranje...moja je trenutno u kamionu za Split,ali zaa mi je vas ostalih
Akcija oglasena, na stanju imaju, nekima poslali Bit ce i ovde posla za MINGO ka i na mall.hr |
Ista stvar i kod mene, odjeb.
Da su poslali ispriku i rekli da se dogodila greška, ne bi ništa rekao, *ebes TV, ali da ti kažu kako nečeg nema na stanju dok prodaju to isto po punoj cijeni je bahato i bezobrazno. Ima li smisla prijavljivati nekoj inspekciji, čisto iz principa? |
Šteta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:36. |