![]() |
Citiraj:
a svi smo se veselili 2005 kad je RTL dobio koncesiju (u igri bio i Net TV (kutina):hitthewal: |
Citiraj:
Dobra glumacka postava,napetost i tenzija u filmu je odlicna,a i glazbena podloga :care: |
Kazete reklame, ovdje film od dva sata doslovno traje 3 sata!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao The Revenant ,dobar ali ništa specijalno,Di Caprio izvrstan, imao je i boljih rola pa nije dobio Oscar tak da sumnjam da će ga dobit i sada. Tom Hardy u ovom filmu savršen. Poslije pogledao novog Tarantina.Odličan film, odlični glumci. Za oscara Kurt Russell .
|
Crimson Peak....htio sam si podvodnom puškom ispalit harpun u stopalo kolko je film loš i dosadan.
Poslje Bridge of Speis. Lajko sam ga valjda na račun katastrofe filma prije i fana tog doba. |
|
Stallonea organski ne podnosim ali ću Creed pogledati.
|
Zašto? Sto te kod njega ljuti?
|
Kao pojava mi je izrazito irirtantan, a svi likovi koje je glumio su mu identični.
Rambo serijal mi je posebna serija prenaivnog i blesavog smeća. To čak nisam pušio ni u osnovnjaku kad su se dečkići iz razreda ložili na to. Jedino mi je malo simpatičan u Demolition Manu i sada u Expendablesima jer se sprda sam sa svojim uratcima iz macho 1980-tih. |
Ajde baš javi kakav ti je u Creedu. Ja mislim da je odlično iskorišten njegov lik, a Stallone mi je drag. Čak je dobio Golden Globe nominaciju za sporednu ulogu u filmu.
|
U srijedu kreće GO i onda gledam jedno 20tak naslova :) Creed je treći na listi.
|
Preporuka ..
treba mi dobar mistery film..nemrem spat :D ma crimson peak ...mislila sam bude nesto nesto napeto...no... |
Pay the ghoust
Sa laganim naletima straha Ok filmek |
Citiraj:
|
Nakon dugo vremena pogledah,možda najbolji košarkaški film svih vremena(ok,Blue Chips je ipak prije :D ) Rebound
|
|
Uglavnom... pogledala pay the ghost..ok mi film...ajmo reć
e sad..treba mi ...inace imam putlocker za gledanje serija, ok znam engleski jezik, ali bi fkt stranicu s puno filmova i s prijevodom... zaboravila stranu stranicu koja je nudila i titlove ufff :/ uglavnom...danas cu pogledat pirate s kariba :D |
Filmovita ima gro filmova i to sa prijevodom.
Enivej, pogledao The Revenant - Osobno, meni je skroz dobar.Setting mi je posebno godio.Nisam gledao film iz sedamdesetih, koji je netko iznad spominjao, ali meni je prica skroz solidna, a gluma mi je odlicna. Odmah nakon sam pogledao The Pledge i mogu reci da sam iznenaden zasto i kako sam propustio ovaj film.Prica je odlicna i film je napet, jedino imam zamjerku na glumu, koja je mjestimicno li-la. Danas u nocnu, pa sam si isplanirao pogledati Bridge of Spies . |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledo Revenant.
Meni je to onanija DiCapria kako bi dobijo oskara. Konačno. Što se priče tiče, brutalnija verzija Jeremiah Johnsona. Ugođaj opet brutalnija kopija McCabe & Mrs Miller. Dakle baš ništa posebno. Zaobići i pogledati dva gore navedena filma ko nije. |
Citiraj:
|
Ne znam, al meni je Revenant tako bezveze film, isforsiran, brutalan, radnja preplitka, priča bezveze, patetika na svakom uglu, Leonardo preloš (Hardy premda zanimljiv)...
No opet, bez obzira na sve, pogledao sam ga u šusu i nije da sam bio totalno razočaran. Gledljiv, ali ništa više od toga. Ženi je totalno bezveze. |
Tek sam sad skužil' da Jar Jar Abrams radi i na novom Star Treku - facepalm.
Sad bude uništil odmah dve dobre franšize. |
Citiraj:
|
southpaw - jako los, predvidljiv i naporan film.
Inace Nightcrawler i Prisoners su mi se svidjeli. |
Citiraj:
Pogledao Ant-man - prezabavan film ;D |
Ant - man mi je oke...
samo to mi vise film za djecu :D |
Koji superhero film nije
|
Spawn :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:32. |