![]() |
Ulazni je oled 2021 model Panasonika, ali nešto reviewa doduše u 48 varijanti kažu da je sasvim ok. 65 varijanata je no brainer za tu lovu. Bilo ih je jučer i u drugim dućanima na nabavi, malo skuplji , ali ako netko želi provjeriti...
|
:stoopid:
|
Citiraj:
Vidit ćemo |
Citiraj:
Koju opciju si u podesavanju daljinca na doljnjoj slici izabrao? https://i.postimg.cc/nh99FjFH/Remote-Settings.jpg Ako si izabrao "Bluetooth/Soundbar", onda nemas opciju kontrole zvuka Soundbar-a pomocu LG daljinca... |
Biti će da sam tu napravio zaheb.Stavio sam Soundbar .
Tnx.:chears: |
Znači ako želiš kontrolirati soundbar ne smiješ odabrati soundbar :D Nego što, Home Theatre?
|
Pa što je tu čudno? Kontroliras AVR ili soundbar.Isti k
|
Očito je bilo lakše danima plakati po forumima nego provjeriti između koliko, 4 opcije zvuka :stoopid:
😊 |
ne odabrat nikaj ,, ignore
i sve radi |
Citiraj:
|
Citiraj:
I srećom dobio :chears: |
Citiraj:
Bitno da je riješeno :chears: |
Citiraj:
Kako bilo, to kaj velis, bitno da je problem rijesen je jedino vazno :) |
I tak sam se ja odlucio na LG C2 65".
Svugdje su ~1700e, ima mi smisla pricekati mozda jos mjesec dana da se pojave novi modeli pa da starima padne cijena ili je to to sto je cijena mislila pasti? :D |
Cijene stalno padaju, nekad brze nekad sporije. Za primjer moj takav isti sam trzio za 1480e (11150kn) na crni petak. Tak da pricekaj dok im cijena ne padne na/ispod 1500e, jer to je cijena po kojoj jos nitko ne gubi; ak je mogao bit po toj cijeni za crni petak, bit ce opet...
|
Citiraj:
|
A j€bga, ali to onda znaci da nije do C2, nego najvjerojatnije do kur&evitog soundbara.
Jesi se interesirao na nekom soundbar forumu? Ja o tom nemam pojma, ni nekog savjeta... |
HDMI-CEC, you gotta love it! Uvijek i neka sranja s tim protokolom i implementacijom istog -.-
|
Citiraj:
|
Evo napokon proradilo samo od sebe 😁
|
Hehehe, kao kaj @xlr veli, blagodati CEC-a :lol2:
Jel ti mozda u medjuvremenu nestalo struje? Pitam jer mnogi moderni uredjaji se tek tako resetiraju i opamete. Inace primjetio sam u uputi za tvoj soundbar (vrag mi nije dao mira, pa sam ju isao procitat :) • When connecting a TV that supports the eARC function, “eARC” appears on the display and the sound is heard. • To connect with eARC, the eARC function in the TV menu should be set to On. Jel tebi na display-u stoji "eARC" i jel imas eARC ukljucen na C2? |
Čuda se događaju ali eto bitno da je profunkcioniralo.:chears:
Piše na displayu cijelo vrijeme earc.Earc je i na tv-u cijelo vrijeme uključen.Kada ga ugasim ne radim sb.Ništa nisam dirao od jučer.Samo kužim jutros kada pojačam tv pojača se soundbar :D |
Jos cekam sta ce bit sa onim Panasonic OLEDom 65"
Zvali su me u cetvrtak da imaju problem sa dobavljacem, da ce se javit oce sta biti od narudbe... Bas sam nekidan usporedjiva OLED vs LED/QLED po dućanu i razlika je ajme ajme. |
Ima 65lz1000 za 1400eur u elipsu
|
Citiraj:
Ponuda je bila predobra da bi bila istinita, polovni ne bi koštao toliko. |
Citiraj:
po toj cijeni u elipsu arena prodaju rabljeni/izložbeni sony 65a83 |
Ja ne mogu naći taj lz1000 u 65 verziji na elipsu, pošaljete link?
|
Vjerojatno je prodan.Što je i očekivano.
Ostala samo 55" |
Imam pitanje za korisnike Samsung tva.
Može li se podesiti volume zvuka preko daljinca od TV-a kad su zvučnici spojeni TOS-link kablom na Bluetooth zvučnik? Spajam kablom da nemam delay i radi toga jer ako su zvučnici na bt kad ugasim telku a zvučnici rade, spoji mi se mob na zvučnike i kad upalim Tv moram odspojit mob s zvučnika... A i imat 2 daljinca mi je bezveze ako postoji mogućnost da koristim samo jedan. Odgovara mi i da se zvučnici pale gase skupa s daljinskim od TV-a, međutim ovako spojeni ne mogu diktirati volume daljincem od telke. Tv je Samsung qe75q950ts a zvučnici edifier S2000MK3. |
Toslink ne prenosi signale za kontrolu uredjaja, vec samo audio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:24. |