![]() |
dota :D malo dragon age do dvojkice...
|
pripyat, pokusavam nac oazu gad demit!
|
Assassin's Creed II
|
koljem po Middle-Earth u LOTRO i zahebavam se sa Magica koja me svako malo baci van :(
|
Igram BO i BC 2 multiplayer i Back To The Future Episode One.
|
Trenutno igram BfBc2 Vietnam... jos mi je bolji od Bad Company-a 2...
|
Splinter Cell : Chaos Theory
|
Citiraj:
Upravo presao Crysis 2...po meni jedna od najboljih igara u zadnje vrijeme... |
Dawn of war i Company of heroes. Igram ih vec nekoliko godina i dosao sam do zakljucka da nema boljeg od toga:) Btw kroz par dana izlazi ekspanzija za DoW2:Retribution, nova rasa su Imperial guard i dodane su nove jedinice za svaku rasu.
|
BF BC2 + vietnam do daljnjeg druge igre ne postoje. :CoolRamb:
|
Supreme Commander, nakon 2g (opet) prešao jedinicu, pa dvojku (opet), a zatim ću (opet po ko zna koji put heh) nastavak jedinice (Forged Alliance) koji je najbolji, uz to, malo NFS hot purshuit [ne trenutno, govorim općenito, ako igram to je uvijek popodne ili navečer] :)
|
Ja trenutno igram CoD 7,GTA IV,DiRT 2 ,a ponekad malo zaigram i Far Cry 2 iako mi je ta igra dosadna...cod 7 bolji sto puta :)...a imam i Bully instaliran ako se nekad ocu malo zezat :D...
|
Old School, ponovno nakon vise od godine na CoD 4...definitvno najbolji MP ima :)
|
Ovo je Old School :)
http://www.gamespot.com/sms/action/s...lk%3Bgamespace kupio na Steamu za krikiriki ,i rokam cijelo popodne :D |
Prvi DiRT, sadrzajem masu bolja igra od drugog dijela, nema ong gate crushera i sranja.
|
Ja već nekoliko godina štancam Spellforce i to mi je sjelo ko blenti šamar... a nisam našao ništa novije što bi moglo konkurirati ovome a btw COD 4 nadalje i Fia wrc
|
Poceo igrat Cities in motion, i frustrira me. Volim te managere i strategije, ali ova je teska dok ne skuzim.
|
Crysis 2, bulletstorm i ME2 ponovo.....
|
Bulletstorm i bfbc2 vietnam:goood:
|
COD 4 MP
COD MW 2 -MP COD Black Ops MP sad čekam da se aktivira DRAGON AGE 2 na steam |
PC: BulletStorm,Dragon Age: Origins
xbox360: TDU2 |
PC (Nintendo64 emu): Mario Kart 64 :D (ekipno)
|
Dragon Age 2 u išćekivanju Crysisa 2 kad sam već predbilježen na njega! :D
|
CoD4 & SC2
<3 |
Dragon Age 2, Bulletstorm, WOW nesto sitno.
|
D&D Online, Lotro, DiceWars.
|
Citiraj:
Citiraj:
A ja trenutno igram cod black ops na 40-1 crouch serverima 1 i 2 punim 3 prestige level :goood: svidja mi se ovaj novi takticki nacin igranja puno bolje nego kada se skupi grupa dice pa deru rush cijelu mapu sa glovima, rpgovima i lsom sto mi ide na zivce, ovo je puno bolje uvijek je admin na serveru tako da kicka budale koje neznaju citat pravila :) definitivno najbolji server Inace osim coda igram fifa 11, gta IV i EFLC (explosive punch cheat + low kick + kurva koja povraca ispred madisona 5 = neprocjenjivo), gta san adreas na mac-u :D i tu i tamo football manager 2011 |
Citiraj:
Amater :D Citiraj:
40-1 Tactical serveri su zaživjeli davne 2008 još za vrijeme vladavine četvorke :) Nije to ništa novo. |
Ja igram Team Fortress 2 u zadnje vrjeme. Odlična igra, imam je već neko vrjeme na Steamu, ali nikako vremena da joj više vremena dam. Mane: Dugo učitavanje i frame-dropovi. Ocjena 9/10
Metro 2033: Igram ga po 2. put, ovaj put originalni na Steamu sa zadnjim DLC-om. Solidna igra odlične grafike, 8/10. |
Citiraj:
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |