![]() |
Citiraj:
Za razliku od Ryzena ovo me uopće nije oduševilo od same potrošnje struje - STRAŠNO, sada će trebati uložiti novaca u napajanje ohoho + bolje kućište... Ljudi se pitaju https://www.youtube.com/watch?v=VnOUdUKT9do Ps. što se tiče rudarenja , uopće mi se ne sviđaju te elektroničke valute , ali ko voli neka izvoli... Čista u budućnosti kontrola ljudi nad njihovim novcima... |
Zamastili su cijenu zato što mogu. U ovakvoj situaciji koliku god da stave prodat će se
Koliko sam shvatio na tržnici ljudi uspješno prodaju polovnu rx 470 za 2500kn? |
Citiraj:
Poznavajući da u svijetu postoji dosta ljudi sa visokim standardom spremnih na bacanje novaca ovo će se dogoditi... Druga je stvar kupovina ove kartice za čisti profesionalizam , tj. posao. |
Ove "frontier edition" nisu ni zamišljene za obične korisnike, nego su "prosumer" gpu poput titanki, naravno to nikog neće spriječiti da ih kupuje za rudarenje
Što se tiče dizanja cijeni, nadam se da će to sve proći kao kad je bila aktualna 2xx serija |
Kaj nisu to workstation grafičke? Nemaju veze s gamingom
|
Da, workstation grafičke workstation cijenama, niš novo. ne znam što se prašina diže...
|
Pa ni meni nije jasno, ak se ne varam, cijene su još niže u odnosu na "nevidiju"
|
Citiraj:
Ja svoju 470ku odmah dam za 2500 kn :D, kupljena u 1. mjesecu ove godine |
Citiraj:
|
Citiraj:
hoće to :D |
Citiraj:
|
Ima garanciju još godinu i pol, kupljena kod uzija
Ide 470ka na tržnjak, upite primam na PM :D:D |
Bokte koje cijene su sad grafickama, osjecam se sretnim sto sam kupio rx480 dok nije bila ludnica, po normalnoj cijeni :D :D
|
Citiraj:
Dođe mi da svoju prodam,ali znam da onda ne mogu ništa uzeti zbog ove pošasti. |
RX480 radi približno isto etha ko i rx470, tak da je cijena možda mrvu veća....
Samo vi sad pokupujte sve kaj mislite a Vegu ostavite meni ;) |
Citiraj:
|
Znači skoro pa sam moga mijenjati svoju najjeftiniju rx 470 za gtx 1070...a ja mislio da sam dobro prošao sa gtx 1060 :D
|
Citiraj:
Luda vremena. |
Otišlo par XFX RX480 za 3000kn. :fiju:
|
Nekako mi je šokantnije 2500-2600 za 470 4gb jer su bliže duploj cijeni kad su bile nove
|
Prevezao sam za prijatelja, najveći švercer HW-a u Srbiji, preko 1000 komada RX470/480, sve iz Mađarske. Nema ih više nigdje. Pet karti zarađuje 200e tjedno.
|
Malo manje ali tu je negdje računica :)
|
Citiraj:
|
Nema tko nece majnati bitcoin sad, pa cak i moja stara
|
Triba zatvorit thread Igre na forumu, tko se normalan više uopće igra na PC-u kad može lovu mlatit namlatit u rudniku :p
|
@Drvoje, mogao bi i ti malo probat lijepu lovicu vrti 390-ka, na stock vrti na 30mh/s a kad se clocka potegne i do 36.400mh/s
tak i tak imaš na njoj arctic aftermarket hladnjak pa se neće puno grijati a imaš i garu :D |
Da je tako dobra već bi je kupija od mene :D
Možda je čak i isprobam (da kopa dok sam na poslu) ;) |
Poludjeli ljudi i kopanje , ma ko zna za što oni kopaju...
Sada me već počinje zanimati kakve se matematičke operacije tamo obavljaju i gdje se podaci šalju i za koga... Ovo postaje vrlo čudno za mene. PS. cijene grafički ovo je za plakat , nije u pitanju zarada nego buduće cijene... |
Cijeli svijet probija lozinke za NSA, CIA, KGB, umetni službu :D
|
Nemojte se ni zajebavat, vidjet će ljudi iz net.hr, 24sata i dnevno ovo pa ćemo imat nove teorije urote
|
Očekujem da uskoro T1000 stane na noge. :D
|
Prije da ćeš ga ti dovršit u svojoj radionici, "I'll Be Hash" :D
|
|
|
uff 300w tdp.....
|
Citiraj:
|
Kak nije puno majku mu, pa gtx 1080 ima tdp od 180W, ako se uspoređuješ s tom grafičkom onda i po efikasnosti moraš biti identičan ili bolji.
|
Ona frontier edition sa zračnim coolerom ima 300w tdp, a ona sa vodenjačom 375w :D
Ali ako su toliko nasvirane, onda bi fakat trebale biti vidljivo jače od gtx 1080 jer u protivnom nema smisla. Naravno ne nužno kao 1080Ti, jer je između nje i 1080 velika rupa od 30% |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |