![]() |
Győr - Dinamo 0:2:chears:
|
Bravo Dinamo , Bravo Hajduk :respekt:
|
Bravo za oba kluba iako mi je bila bolja tekma od Hajduka čisto zbog atmosfere na Poljudu. :)
|
Citiraj:
Valjda ce i dinamo i hajduk uci u EL po prvi puta.Bilo bi to odlično i za nas koeficijent i nogomet. Posebno me odusevio Hajduk,pokazao je karakter i mislim da se izlječio od balkanitisa(podcjenjivanje protivnika,pad u završnici) |
Ajde fala qurcu da je i Hajduk odigrao normalnu utakmicu u Europi, istina, malo su se usrali na početku, ali završilo je dooobrooo!
Dinamo je izgledao jako, nisu dali previše šanse ugarima, ali može to i bolje, uz još malo ozbiljniji pristup u drugom poluvremenu pukla bi i petarda. Sve u svemu, lako je moguće da imamo 2 kluba u euroligi! Zakon. Još da nam je stadion.... |
Lepo lepo :) Ajde više da dobijemo i neki koeficijent, a ne da još veći papci od nas sudjeluju u natjecanju s više klubova. Kad samo vidim da Rumunji imaju klub s izravnim ulaskom u Ligu prvaka plače mi se.
Edit: Evo već je počelo. Nakon 3 dana otkak je Vaho na klupi i nakon pobjede Dinama, već mediji pišu o čvrstoj ruci Vještice iz Bosne i drmanju ekipe. Da su slučajno izgubili, a igrali isto dobro, zanima me kaj bi onda napisali. Koje uši :) |
Kao sto rekoh Rukavina ce biti solidna zamjena za Mandžu :)
|
Citiraj:
Nije Vaha još puno napravio, ali da se vidi određena zrelost u kolektivnoj igri koje prije nije bilo, to je vidljivo i iz aviona. Ali padovi i nonšalancija u igri su još uvijek tu. Nadam se samo da će Vaha izdržati uz Mamiće i da će mu potonji dati da radi u miru, pa možda i bude nešto od ovog Dinama. Čestitke i Hajduku, dva kluba u EL bila bi fantastičan uspjeh i nagovještaj zanimljivog prvenstva u HNL-u. Možda jednog dana budemo opet imali dva kluba u kvalifikacijama za LP... Rukavina će biti veliko pojačanje, prvi pravi strijelac u Dinamu nakon Eduarda. |
Jebo ja taj Hajduka koji igra na mahove, u Rumunjskoj se gotovo nisu sastali s loptom protiv Dinama i trebali su popiti bar 6 komada.
|
Počela i Deutsche Bundesliga...
U prvom susretu Bayern je pobijedio Wolfsburg 2-1 Strijelci: Müller 9. min., Džeko 55. i pobjednički gol u sudačkoj nadoknadi Schweinsteiger 91. min. Sve u svemu, bila je to dobra tekma za pogledat. |
2 utakmice sam danas pogledao i vidio 12 golova, neprocjenjivo :D
savrsena igra i Arsenala i Celzija, rasturili su ih kao bebe zvecku... |
Citiraj:
Rukavina je *Ronaldo za manđu:kafa: Samo što je idiot u glavi što se tiče prelaska i govoreći prvo u medijima da nema šanse da odem u Dinamo...i je životni san bio zaigrat u ajduku Dinamo mu je samo usputna stanica,ko i svim ostalim:kafa: |
Citiraj:
Split jede svoju djecu & resist itself :) |
Kako je netko popio tri komada, UJ!:D
|
:fiju: Hmm, Livrpul? :D
|
Citiraj:
|
Sramota, City je od šljakerskog kluba postao novi Real Madrid.
|
Identična stvar kao i Chelsea od prije par godina...
|
Citiraj:
|
mi smo iz jednog malog kluba poslali pozivnice po aziji ak neko hoće vlasnik biti da i mi okusimo ligu prvaka...
|
Citiraj:
I to sa 3:0:p |
kaj se sa sevillom dogodilo pa to je do neki dan bio ozbiljan klub,prije par dana barca pa sad portugalci...
|
A valjda po onoj kako ćemo-lako ćemo:)
|
Belgrade slavi. Partizan dobio na penale iako su fulali 2 ali igrači anderlechta puknuli 3 puta "preko stadiona".
|
Bome,ove godine balkanska priča u europi...Dinamo,Hajduk,Partizan...Crottenham... :beer:
|
Nemoj coprati, još se sutra igraju tekme.. :)
|
Citiraj:
|
We're back! :)
http://www.uefa.com/uefachampionslea...ort/index.html Sredinom 9. idem u Amsterdam, nadam se da će se ukazati prilika da pogledam bar jednu ligašku tekmu Ajaxa ako ne bude domaće tekme u Ligi prvaka na rasporedu :) |
|
Unirea u vodstvu od 2. minute protiv Hajduka
|
hajduk katastrofa...
stream => http://www.balkansport.info/showthre...-BalkanSport-2 ili http://www.rotv4u.com/Romania.ro/B1.htm ili 74841 preko sopcasta... |
Tak je i završilo poluvrijeme.
|
ovo je strašno....
sad i Brkljača dobio red card :fuming: |
1-1 Vukušić :chears:
|
Prasićko:wtf::suicide::puke::flyingey:
|
Jel ima neki neki direktan likn za gledanje Dinama?
|
1:0 za Gyor :fuming::fuming:
EDIT: 22:03 penal za Dinamo AJmooooo sad to zabit EDIT: 1:1 :) :) |
Badelj nije niti sluga kako je igrao prosle godine.
I sada penal. 1:1 |
1 : 1 :)
ajmo nasi, koji god da jesu |
badelj je nakon sto je mesaric izasao najveci rupa na terenu :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |