![]() |
Citiraj:
|
Znaju prozujati slično kao SlipStream.
A očito patiš na esetiku onda ne bi pitao da li valja, zar ne?. Esetika i kvaliteta ne idu u istoj rečenici. |
Ja sam si nedavno uzel Scythe LED i skroz sam zadovoljan. Dobro raspoređene ledice, potenciometar, nije glasan osim naravno na max speed, ono sve 5.
|
0k, danas cu uzet jedan pa javim dojmove, inace sam u zivotu imao dosta LED ventova (CM, Thermaltake, Sharkoon i Revoltek) i ni sjednim nisam bio bas zadovoljan.
|
Imam jednog Scythe blue LED od 92mm u kućištu već sigurno godinu dana, namješten na minimumu da piri po disku, nikakvih zamjerki nemam :)
|
Nego jel bi taj vent koji sam spomenuo mogo biti u vodoravnom polozaju na vrhu kucista, znam da to ovisi o vrsti bearinga al neznam nis konkretno o tome.
EDIT: Evo došo s posla pa mogu normalno to izguglati. Ako koga zanima taj vent ima sleeve bearing koji je namjenjen samo za uspravni položaj, a na ostalima nakon nekog vremena prozuji te mu se vijek trajanja znatno smanjuje. |
Trebao mi ventilator pa uzeo SCYTHE S-Flex, 120mm, 1200rpm, rekoh da ne kupujem jeftino pa da mjenjam za dva dana, a ono užas. Ventilator stvara neko zujanje koje mi smeta-da ja jeftiniji pa hajde ali za te pare. Našao neki stari
Glacialtech Silent Blade, više mi paše,pa kad prozuji neka prozuji. Za gore navedeni vent je to previše krznaša. |
Meni ne zuji nikako. Ako si 100% siguran da zuji onda reklamiraj.
|
Nije zujanje ventilatora nego je valjda strujanje zraka koje stvara
www.youtube.com/watch?v=Tptu8L6inNw Da li je tašav šum,zujanje i kod tebe? |
Evo da javim svoje dojmove o Scythe LED ventu. Svijetli lijepo (puno bolje nego oni CM Silent LED koje sam imao prije), potenciometar je fensi dodatak i svakako veliki plus, a po performansama je na istim okretajima po glasnoći malo ispod Slipstreama no ima manji protok zraka.
EDIT: Još je dobro što osvijetljenje LED-ica ne ovisi o brzini vrtnje nego svijetli uvijek jednako. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |