![]() |
Loše, loše, nešto preko 500MHz ide isprobano na CPU-u koji ide na 590MHz.
|
Hm,kako tako slabo?Ove dvije P35 koje sam ja imao jedna 548,a druga 600 to svi znamo :D
Od ovog bi očekivao makar 550 jebote. |
Citiraj:
Bio bi vec isproban max takt ali me za sad memorija koči... Na 460 mi pokrene bios al ne i boot.. sad jel je do meme il chipseta neznam... |
Citiraj:
Daj im 2.3V ili više al onda sa ventom da puše po njima. Daj na NB više voltaže i deri. |
Ma kakvi, nema tu kruha s Kingmaxom (izuzev 1066 modela) i velikim FSB-om...
|
pa ak ima srece(jako puno) uspjet ce FSB500 s njima.
|
Da, al velim da je činjenica da nemože neznam što od njih očekivati, na stranu neka sreća u paralelnom svemiru...
I opet, i da uspije 1000MHz s njima, opet nije sigurno koliko će to biti stabilno za bench... |
Citiraj:
|
Prodaš Asusicu, i kupiš od mene Biostarku koja isprobano ide preko 500MHz :)
|
Citiraj:
Najbolje je kupit isprobano od Razera. Bar znaš kolko ide |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Razer: imam pivu? :chears: |
Imate kakvu memu 2x2 GB? usput :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Usput receno: On traži memu koja dobro poteže....... Pa imaš ti još one Ballistixe koji yebeno idu...:fiju: |
Uff, to ne bi ni najgore neprijatelju uvalio, to se na 2.5v pali tek, a za bench na 3v :D
|
Citiraj:
Još malo pa ceš memu morat hladit tekucim dušikom :D |
Treba na DDR3 prijeći, najbolje :)
|
Gle, maticna koci... :(
|
|
Sumnjam da će ti previše pomoć to.
|
Slažem se...čisto bacanje novca.
|
Citiraj:
|
P5Q bez sufiksa ;)
Bolje od biločeg što dođe s pločom,pogotovo ovim jeftinijim,uz to može prikeljit i 80mm vent na njega.To je TRU za chipset :D Ali nažalost u ovoj situaciji,totalno promašena investicija. |
ja sam mislio da ga misli nakeljiti na memu (neznam kako sam opce dosao na tu ideju) :roller:
da, neisplativo, jednostavnije je nekako pricvrstiti 80mm vent na postojeci heatsink i to ce biti sasvim dosta za ~500MHz FSB-a |
Citiraj:
fak... :rolleyes: koliko bi mogo dobit para za matičnu? stara je 2mj... |
Citiraj:
|
Imam jedno pitanjce...
Everest mi kaže da je temp matične 30° a onaj pišljivi heatsink je na dobrih 65°... Šta je onda to na 30° na toj matičnoj? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neke kemije su mi u glavi u vezi hlađenja.. Doma imam 2 VF700 i jednog zalmana sa grafe (koi neznam kak se zove) pa razmišljam o stavljanju kojeg na čipset pošto oko čipseta dolje ima dosta mjesta je r 120 exetreme ne zauzima puno mjesta oko proca dolje...
ako šta uspijem stavim fotke ovdje :D |
Neće biti neke svrhe od stavljanja Zalmana na SB...nije to nf4...
|
prvo cu probat s 80mm ventom pa ako nece bit nista onda necu ni stavljat.. mislim zadovoljan sam ja i sa stabilnih 4 GHz ali volio bi izvuc kojih 4,5 za bench..
|
http://www.imagesforme.com/show.php/209177_DSC00088.JPGhttp://www.imagesforme.com/show.php/209109_DSC00088.JPG@Blue_Fatal1ty,imam istu ploču,i odma nakon paljenja komp.temperatura mi je bila (mirija sondom),58 a posle pokretanja bilo kojeg programa restart komp.Nekvalitetno uradjeno hladjenje na ovoj ploči.Ubacia Noctua NC-U6,skinija one tvorničke žvake sa svih hladnaka i stavia MX-2 i radi ko sat.Noctua košta 160 kn i odlično hladi a bar se ne nerviram više.Pozdrav
|
Citiraj:
Daj mi još smo reci molimte koji ti je maximalni stabilni fsb. Meni je 455 i neide gore da ga ... :D |
To sam za dicu slaga komp.pa je sve na def.postavkama.
|
Evo spustio sam temp za 4°C ali fsb neide preko 460... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e sad naravno da mi ne radi buos update tool :lol2: majku mu ... skinem za x64 vistu i kaže mi da x64 nije podržano... :wtf2: |
Ljenčino, evo ti i njega za x64.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |