![]() |
Citiraj:
Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
Jedno ne-tehničko UI pitanje; koliko vam je trajala dostava paketa i tko vam je kod nas ga dostavio? 😅
Narudžba je išla direkt s njihovog site-a, poslano FedEx-om, i po tracking no. 2,5 dana mu je trebalo do ZG-a, a sad tu negdje čuči već 4. dan... Sve me strah da FedEx to nije predao HP-u, jer u tom slučaju crno mi se piše 🫣 Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Mislim da je meni UPS donio u ured. Jako brzo došlo iz Nizozemske. Međutim, ja sam bio naručio u ne predblagdansko vrijeme, pa je možda i u tome stvar. SVi su dostavljači zatrpani tonama paketa |
Meni je to iz NL stizalo sve unutar 5-7 dana (narucio do sada 5-6 puta) , jedino je Rack Ormar 42U (210kg assebled) isao sa "Heavy Items" dostavom i to je odmah pisalo 3 tjedna a tako je i bilo.
|
Citiraj:
Doduše, nešto me zafrkavalo kod inicijalne konfiguracije - nije htio uopće se spojiti na mrežu (Telemach bridge je samo DHCP ilitiga uštekaj u WAN i vozi :D) Pa sam konfiguraciju odradio lokalno, i opet dalje ništa od net-a. I tak, samo sam se igrao sa postavkama kad odjednom skužim spojen i sve radi. :lol2: E sad pitanje za znalce, u četvrtak mi dolazi HT sa optikom (prelazim sa Telca na HT jer mi je skoro ista cijena, a Netflix basic je uključen, kada se uzme u obzir 24 mjeseca + dobio bon nekakvi od 70 eur) i tražit ću da mi zasebno daju ONT + router kako bi mogao nakačiti svoju opremu. Pitanje: jel ima netko SFP uštekan u UniFi i direkt optičku nit u njega? Koji točno model i kako se ponaša? Jel se zagrijava full ili je ok? Htio bih konačano izbaciti komplet opremu od ISP-a, pa ako imate preporuku pišite... Thnx |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:25. |