![]() |
Oko 80 FPS default postavke. 4K High, DLSS, frame gen on. Bez frame gena, FPS prepolovi. Izgleda impresivno. Nadam se da je odrade kompletnu.
|
Evo što kaže DSOGaming, CPU je 7950X3D, dajem native rezultate samo za 1080p jer više rezolucije nemaju smisla :D :
https://www.dsogaming.com/wp-content...nchmarks-1.png Čudno mi je da je čak 3080 brža u RTu od 9070XT.... Ne znam ni da li CPU uopće ovdje igra ikakvu ulogu, sjećam se da u Quake2RTX CPU zauzeće bude cca 1%, a grafa zakucana na 100%. |
Who cares about path tracing.... Doslovno izmisljeni feature da guta performanse 1% vizualnog benefita za 500% vise resursa
|
Treba prodati RTXx090 nekako.
Poslano iz dvaestčetvrte galaksije Samsungovog solarnog sustava. |
Da bude očitije:
Citiraj:
|
Jesam li ja jedini koji bi radije igrao HL3 nego GTA6? :stoopid:
|
Citiraj:
Nisi :no2drug: |
Citiraj:
Da Valve izabaci teaser s crowbarom i brojem 3, youtube pada :D |
Baš igram HL2...90% toga zaboravio od prelaska.
Ja bi radije igrao HL3 i GTA VI |
Nisi ne, ima nas koji ne bi uopće igrali GTA. ;)
Ali nekko sumnjam da je ovo HL3, bit će opet neki spin off ili neka varijacija. |
kad ce taj rtx remix jel se zna
|
Citiraj:
|
Nisam igral nit GTA V, ne bum vjerojatno niti VI... ali HL3 - kupuje se nova kompa, uzimam djetetu kruh iz usta, ne zanima me
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao što rekoh pošteno sam ga zaboravio. Ali pamtim da sam ga igrao na 17" CRT-u sa mišem i tipkovnicom. Sad ipak guštam na 4K 65" u 300 fpsa sa gamepadom iz kreveta :D |
Citiraj:
Bilo bi vrijeme da dođe završetak Freemanove priče. |
I postane Freewoman ili barem bi :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Nema šanse da Lord Gaben tak nekaj dozvoli.
Bilo kako bilo, nabijem njih, i vas ... sad moram ponovno instalirati duju s epizodama. |
Citiraj:
|
Ja sam dvojku relativno nedavno ponovo prešao, a sad sam krenuo Black Mesu da riješim jedinicu po ne znam koji put, ali u novom ruhu.
Svi nešto tu dvojku spominju simo tamo, ne znam, meni je jedinica za barem 3 koplja bolja od dvojke. |
Valve je registrirao domenu tj. ime "Steam Frame", ocekuje se neka objava.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |