![]() |
399kn je sad gran turismo ko razmislja
mene ne privlaci online voznja..a pošto nema SP ko prije, no no |
369kn u infomark.hr
|
|
Vrhunska cijena za igru staru mjesec dana.
|
da, ali caka je da se vjerojatno baš i ne prodaje kak su mislili..jebiga kad je taj GT Sport kao neki ''Prolog'' meni a i ostalima očito
|
Da, hebiga.. Meni je super online dio igre, SP dio me niti ne bi zanimao. Zato i jesam oduševljen...
|
samo pitanje je kolko će te držat to, pravi GT sam znao igrat i po preko godinu dana
|
Trenutno me drže FIA organizirane utrke. Svaki dan je drugi tip utrke i baš je vrhunski...
|
Citiraj:
Ja sam GT5 igrao preko pola godine sigurno....GT6 sam igrao sigurno 2-3 mjeseca i to zato jer je imao lošiju kampanju...zato cu preskociti ovaj dio....s tim da je sad malo upitno kad izlazi "pravi" GT... |
You asked, we listened. Free new cars, offline play, and new single-player mode coming to Gran Turismo Sport.
https://blog.us.playstation.com/2017...t-league-more/ |
Baš sam htio to postati, Al vidim da si me preduhitrio.
Dakle stiže malo kompleksnija SP u GT. Još netko traži razlog da ga ne kupi u petak za 250kn u SD? :) |
ako ce ubacit SP od barem 50h igre, uzimam :D
koja je razlika izmedu ove dvije verzije, koja se vise isplatit uzet |
Citiraj:
Dodajte me pa da vozimo malo: wasted289 |
Citiraj:
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Citiraj:
Golica me da ju uzmem samo radi najavljenog singleplayera hm hm hm @ zackoj - https://www.sancta-domenica.hr/Stran...On-Playstation evo ima i unchartede |
u santi domenici je 250 trenutno, ali sutra ce biti 200kn s maestro/mastercardom online
|
Citiraj:
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Ja ju dobio uz VR set :) Sad još g29 naci za dobru cijenu pa uzivancija...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ti se ne riskira, na ovu cijenu od 250kn ti ide i onih 10% popusta koje dobiješ kad se prijaviš na newsletter, tako da te ispadne 225kn. |
već sam prijavljen na SD newsletter :D jedino da se odjavim pa prijavim hmm :D
|
Citiraj:
Ja sam za sad 2 puta iskoristio, imao sam velike kupovine, nekih 5k kn pa mi se isplatilo potrošiti dodatnu minutu :) |
Pozdrav svima. Zamolio bi vas dva kratka odgovora ako može. Planiram se kupiti PS4 (upravo je naručena i televizija) i sad ne znam da li ići na pro ili klasični. Pro bi me u Domenici došao 2250 kn, a obični bi iz USA mogapoo dobiti za 1450 kn. Mene zanima na čemu većina vas igra (pro ili klasični) i što bi savjetovali? Već sam dosta istresao na TV pa mi ovih 800 kn nije zanemarivo. Mogao bi za tih 800 kn kupiti sve igrice koje za početak želim...ali je li Pro ipak isplativ, pogotovo ovako "jeftin"... Hvala na odgovorima
|
ako imaš velik 4k tv - pro, ako nemaš - netreba pro
ja imam 65'' 4K tv i uzeo sam pro |
Citiraj:
|
go pro
@Gemmy sad su stavili još 20% na maestro i master, međutim ja bi kupio u SD dućanu, ne da mi dostave ako kupim u poslovnici, isto vrijedi ako je na maestro 20% popust? |
ja nisam uspio kupit online
stalno gresku bacalo na maestru uzeo za 250 s dostavom :( |
zašto nude samo dostavu, želim pokupit u poslovnici :fuming:
|
Citiraj:
evo ih u SM po 149 kn... Igra za PS4 Uncharted 4: A Thiefs End Igra za PS4 Uncharted: The Lost Legacy Citiraj:
|
a jebiga nemogu riskirat kad nema nikog doma do kasno popodne :(
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |