![]() |
Zato jer su mi prije neg sam slao stari usisavač iz Boscha javili:
'Molimo vas da uz uređaj pošaljete dokumentaciju (račun i jamstveni list) te kratki opis kvara.' |
Mogu oni pisat što hoće, u zakonu se nigdje ne navodi račun koliko ja znam.
|
Citiraj:
Ali ako si na webu regao, ja se nebi s tim zamarao. Imaš tu potvrdu i btk. |
Pa to sam i napisao. Ako je ovjereni, potpisani garantni list s datumom, to je to, niš više ti ne treba.
|
Znate li možda koja vrsta masti se koristi u ovakvim plastičnim ulošcima za slavinu/bateriju?
https://materijali-sa.com/proizvod/c...y35-duza-ecos/ Mast bude između svih plastičnih dijelova da se lakše pomiču i bolje brtve. Od kamenca mi je prvo zapekla ručka, a onda veliki vijak koji drži taj uložak ispod. Sreća pa sam imao špricu da ušpricam ocat unutra, inače ne znam kako bih skinuo. Čišćenjem kamenca sam skinuo i skoro svu mast. Vodoinstalateri uvijek mijenjaju cijeli uložak, to je za pi*kice, a ja ga popravljam. :D Zasad sam stavio običan silikonski sprej, ali nije baš idealan za to. Jedan kolega je predložio Ivasim Biosim kao fiziološki neškodljivu mast, ali ne mogu je naći u lokalnim trgovinama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U Lidlu se prodaje Parkside igracka za graviranje, jucer sam je ugledao, jedna je bila izvadjena. Upalio, izrazito neuvjerljivo mi taj motorino zvuci, kao da nema prevec snage, ni kad je napunjen do daska. http://www.forum.hr/images/smilies/dunno.gif
Jel netko koristio taj model, te ima koju korisnu iz prve ruke? ... |
Tražim traktorsku kosilicu do 30 tisuća kuna, bez PDV.
Voćnjak je na brdovitom terenu (nema kamenja ni stijena), površine 2,5 hektara. Trenutno kosimo traktorskim malčerom + trimer. Imamo bočni disk s ticalom za malčer, ali još uvijek na dosta mjesta moramo uzeti trimer. Na što obratiti achtung kod kupovine? |
bok,
imam pištolj za vruće ljepljenje, interesira me dali u sve patrone jednako dobre ili postoje koje bolje i čvrće drže kad se nekaj zaljepi ? i gdje ima za kupiti ? znači nešto kao super ljepilo hvala |
Ako mislis na tekuću plastiku nije ti to baš super lljepilo. Ako želiš super ljepilo a da je slicno nabavi dvokomponentno
|
Ima razlike, one iz tedija pepca i sl su govno, iz bauhausa/peveca su dobre.
Ja sam drzac za rucnike zaljepio sa tim, jer zena nije dala busit pločice, kvalitetni drže godinu dvi dana, nekvalitetni dan. |
hvala za info :)
:chears: |
Hobby lemna stanica puhalica kopija VTSS210 ispod 400kn je rijetkost. Ja sam odlucil jednu zeti, pa bum videl kolko sam se zahebo :)
|
Ja sam imao dosad bar 5-6 zračnih. Ove do 800-900 KN su skoro sve iste. Odlemiš zalemiš čipove i smd komponente bez problema, samo treba uhvatit idealnu temp i jačinu puhanja.
|
|
Dal je ova crna akku iz performance udarna ili obična?
Pise da je udarna, ali izgledom mi se cini da je obicna |
Citiraj:
|
Pa ak piše udarna, valjda i je onda. Ne znam kak bi po tvom udarna trebala izgledat. Riječ je o običnoj udarnoj, ne sds+ pa da vidiš razliku. Moja udarna makita zgleda isto ko i obična samo što na dialu nakon brojeva, položaja za bušenje i šarafljenje, ima dodanu oznaku čekića.
|
Mislio sam da je u pitanju udarni odvijač ...
|
baš sam bio nabrijan na ovu zelenu kak ću je uzeti taman bi mi trebala, kad ono u 3 dućana ni u jednom je nema.. sve ekipa uzela u prvih 10 min
|
Citiraj:
Trgovina se otvara u 8, ekipa već u 7:30 stoji pred vratima i čeka - i to na temperaturi od -6... a ovo je fakat bio dobar deal jer si za 269kn dobio bušilicu sa punjačem i baterijom, a inače je dolazila bez baterije. u svakom slučaju, možeš nazvati info telefon pa ih pitati ak negdje još ima dostupnih uređaja... |
Citiraj:
|
Da, odlična je cijena stvarno.. Imamo je na poslu 3+ godine radi konstantno i dalje je u dobrom stanju
Otišao kolega sat vremena poslije i napunili su košaru s novima tako da mi je uspio uzeti :goood: |
Citiraj:
|
u Đurđevcu u Lidlu još ima na lageru jedno 40 ovih bušilica za 269kn. ako kome treba, pm.
|
Citiraj:
|
Sloboština je jutros imala preko 50 komada, ja kupio u 12 sati i bilo ih je još barem 20 kako kaže kolega
|
U prečkom ih ima sigurno 30 atm
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Koprivnica ih je PUNA
|
Za te jeftine piše dostupnost 22-28.11., tako vjerujem da će nadopunjavati svakako. Za Pefromance recimo piše da je dostupnost do isteka zaliha.
EDIT: Citiraj:
Bio u prečkom sad, ima ih i dalje hrpa, i pokraj stelaže još ogromne kutije pune kofera s bušilicama. Idem sad baš usporediti sa starom. A u četvrtak idem u lov na profi model za starog, ali odmah ujutro. Batku i punjač prebacim od ove, a ova će u rezervu :) |
U Lidlu na Kneziji ima cijela hrpa, odem po mlijeko a vratim se sa aku busilicom i to sad predvecer.
Kako radim od 7h nema teorije da ulovim ijednu, i tako vec godinama, sad mi se posrecilo, a i cijena je fakat dobra. |
Da li netko zna. Da li Lidl.de salje na mailbox.de. Planiram duze vrijeme uzeti parkside udarnu akku, sds glava.
A vec je dugo nema u ponudi. |
Citiraj:
Šalju. Ja sam uzeo performance brusilicu, bušilicu i još par stvari tak… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Koliko te ispalo?
|
Da me ubiješ, ne sjećam se.
Nekih 100 i kusur kuna kad računaš sve zajedno. Ak stignem pogledam pa ti javim koliko točno… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ima ih još puna kištra |
Ne znam koliko se vidi na slikama, ali Perfomance (crna) serija ima 5 godina garancije, dok obična (zelena) ima 3, nije zanemariva razlika.
|
Pozdrav, može li netko tko je kupio sad ovu zelenu (ako ju je isprobao) reći jel normalno da bušilica pišti (kao da u sebi ima zvučnik) kada se pritisne "okidač" ? Prvu koju sam uzeo sam vratio jer sam mislio da nešto nije u redu s njom ali i druga koju sam nakon toga uzeo isto pišti - čim se lagano stisne upali se ledica i počne pištati, i prije nego se počne vrtjeti.
Hvala |
nijam je sad kupovao ,ali da, to je ok
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |