![]() |
hebote neznam ko je tu sad lud. kak moja fucking parica sad radi na 6 mbit i to na 992.1 bez pucanja i skoro bez errora :wtf2: ???
Link Information |
Imam i ja problem , ne znam jer su svi otisli na more pa je manja guzva pa je net brzi ( NE ) , ili ja misteriozno imam 6mbit .......
http://www.speedtest.net/result/300534469.png Prijavio i spusteno nazad na ono sto placam ... |
Nakon ovakvog mejla dragoj nasoj Danijeli:
"Postovanje gospodo/gospodicna Danijela! Jos uvijek cekam povecanje veze sa 2 na 4Mb...smrc...:-( Lijep pozdrav!" I ja jasem na 4Mbita...yay!:D |
Pozdrav,
posto za sada imam Tscum-a FLAT od 2MB/s htio bi se prebaciti na neki drugi provider no povećati na veću brzinu, no tu kod mene nema niti jednog drugog osim ovih koji ne moraju peljati kablovinje, kao Amis ADSL FLAT opcija, T-scum, Iskon HR.DUO. No, mene zanima kakav je FLAT 256 od Amisa - kaj to znači da imam recimo brzinu od 8MB/s-a ali sam download mi je 256 MB/s-a ili kak? I jeli se to uopće isplati? Te jeli je Amis jeftiniji od T-scuma ako gledamo na FLAT i 2MB/s, i koliko je jeftiniji? Uostalom jeli se Amis ADSL isplati više od T-scuma? Znači, ne Amis 2 u 1! Hvala! |
Citiraj:
ja jucer zvao lika u szk i pitam ga, koliku bi ja trebao imati brzinu kaze on 4mbita (a ja gledam kako vucem torrent po 700kb/s) ja pitam i to placam 168kn jel kaze on da ja reko fala djenja. tako da ak mi dodje veci racun lagano odo na obavjesni razgovor do buzina, a do tad nek stoji ovako... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hm bump... PLZ, ako može odgovor na ono gore moje pitanje... PLZ
|
Bump??? Nazovi ih/posalji mail i pitaj... :banned:
|
Citiraj:
ma meni je 4mbita cist dosta al ono ak ostane ostane ak ne dobro.. nedira me dok radi ok. e i da pitam jel ovo ok ? Uptime: 2 days, 11:52:45 Modulation: G.992.1 Annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 899 / 6.887 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 10,10 / 1,96 Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 17,5 / 27,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 20,0 / 11,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1.258 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 1.333 HEC Errors (Up/Down): 0 / 541 cini mi se da ima dosta errora ? |
Citiraj:
pa dobro izgleda , ovak laicki nema erora i nije pucala veza . |
CRC Errors (Up/Down): 0 / 1.333
ovo me zabrinjava ? mislim radim ko konj po 13-14 sati (a nisam na bausteli) tak da neznam koliko je kvalitetna veza :) ccc sorry decko sa klake :D koja nije u dubravi jel :DD |
Citiraj:
|
ma i 6mi je previse kad me nema doma uopce :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislim da je svaka parica koja može na 10 mbit mrak. a njegova može tak da ono...nije neka mudrost prebacit modulaciju na 992.5
|
a kakva je moja parica ? i kolko otprilike max brzinu podržava
|
mislim da je ovih 4 mbita tvoj maksimum
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Modulation: G.992.1 Annex B Ovak ti je SN Margina na granici da uopče može raditi i nije čudo da ti je veza loša.Ta modulacija povečava propusnost ali obično radi probleme - meni osobno diže ping 50% do 100%. Jedino ako su ti stavili tu 992.5 modulaciju da uopče uspiju dobiti 4 mbit-a kod tebe...... Provjeri sa SZK. |
Citiraj:
on nema problema , ima errore ali oni su sasvim normalni na velikim brzinama |
Moze procjena za moju liniju, ne kuzim se bas previse u to ali primjetio sam da mi je Line Attenuation jako mali.
Uptime: 11 days, 23:02:58 Modulation: G.992.1 Annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 899 / 4.880 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 1,36 / 51,17 Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 7,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,0 / 2,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 26,0 / 21,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 3 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 32 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 36 / 21 HEC Errors (Up/Down): 24 / 17 |
@Hatka
Line attenuation se u hrvatski prevodi kao prigusenje linije. Jos kod nikoga nisam vidio takvo malo prigusenje. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znači da lik živi na krovu centrale :) ja bi se tam doselio
|
Citiraj:
|
Ma nemam pojma gdje je centrala, morat cu je ici traziti, javim kad je nadjem:)
Znam gdje je centrala, nije kucu do jer zivim u zgradi, jedno 30-tak metara zracne linije u sklopu moje zgrade, sad sam bar saznao sta je tamo i ako mi pukne film znam gdje cu iskaliti bijes :) |
pogle kucu do :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:58. |