![]() |
Citiraj:
|
Koliko bude popust?
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Koji su to famozni popusti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
Pricekajte malo,sony je sam objavio da ce rusiti cijene za bf.brzo ce 29.11
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk |
Citiraj:
|
Možeš li na drugom accountu iskoristiti kod?
|
Jel probao tko ps now?
Nemogu onaj trial napravit, nikako da PayPal prihvati. Možda jer je us account and HR kartica na paypalu. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Zato sam se i odlucio na us account. Citiraj:
|
Paypal ti nece proci.
Ja sam koristio drugu karticu na UK accoutnu i radilo je normalno. |
Citiraj:
Nikakva zajebancija, treba ti samo US adresa (koju složiš na netu za minutu). Ameri redovito imaju bolja sniženja i sve je generalno jeftinije ako uzimaš digitalno (staviš neku državu koja nema dodatnog poreza). |
|
Pročitao sam leak da će biti GOW ovaj mjesec :D
Ćorak :D |
Ma i bolje, svi imaju ili su odigrali GoW.
|
ja nisam :D
|
You suck :D
|
Citiraj:
|
moram priznat razocaravajuce za 12. mjesec :/
|
Citiraj:
Što se tiče neke kolekcije da, to se slažem. Ali opet, Titanfall 2 je možda i najbolji singleplayer FPS ove generacije. |
Ja imam aktivan svoj primarni HR account ali imam i US account. Znači paralelno imam ova dva.
Sad igram na mom hr accountu Days Gone kojeg sam na USa popustu platio 150kn (20$) dok je istovremeno na hr storeu cijena sa bf popustom 269kn, pa sad računajte koja je ušteda. Pa i AC Odyssey ultimate edition je kod njih 190kn na popustu sad a na našem hr storeu neide nikad ispod 349kn sa najvećim popustom. Inače je full ciijena 879kn AC Odyssey ultimate. Znači svakako su i velike razlike između našeg i njihovog storea i popusta. Trenutno igram ovu Days Gone i meni je ok igra, nije vrhunska ali ok razbibriga svakako ne za onih 500kn startnih ali za ovih 150 može proć :kafa: |
Hey. Evo uzeo i ja ps4 pro,pa ono pošto mi je prvi ps, koje igre su pod must za odigrati, i gdje ih nabaviti najpovoljnije?
Dobio onaj fortnite uz njega. Jel to čemu? |
the last of us remastered
uncharted 1-2-3-4 to mi prvo pada na pamet |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |