![]() |
Ovlašteni servis?
|
|
na Grundigu 49VLE420BN starom 5 godina jutros krenula slika raditi isprekidano. zvuk normalno radi, ali slika se pol sekunde vidi normalno, a pol sekunde se ekran zacrni i tak u krug.
sinoć ga normalno ugasili, sve je bilo ok, danas ujutro rip. 5 godišnje jamstvo isteklo prije 3 mjeseca, tako da tražim nešto novo, nešto divlje, udaljenost s koje se gleda tv je oko 4m. |
Pozadinske diode ?- probaj lampom iskosa posvijetliti i pogledaj vidi li se slika.
|
Zna li netko kada LG C2 dolazi kod nas?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://hisenseczech.myqnapcloud.com:...MmKZDg#0MmKZDg
Evo ja tebi link. Lozinka je Hisense1234 pa se sam pozabavi |
Citiraj:
uzeo Hisense 65A7GQ za 4400kn u Elipsu, čekam da stigne soundbar koji trenutno dijele pa će odmah u oglas, valjda ima zainteresiranih za to. |
Mogao si za 200kn narucit te diode sa Alije i zamjenit ih. Tako samo mi riješili isti kvar na Grundigu od staraca.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Bila je u dnevnom boravku do kupnje oleda (LG C1) prije par mjeseci. Kontrast i crna još su uvijek jako dobri no ni blizu oledu. Možda je dijelom i do starosti pa je crna degradirala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa, koji LED / OLED / QLED kupiti kao upgrade nakon 42" Panasonic S30 plazme a da je slika barem iste kvalitete kao navedena prastara plazma.
Da li je Samsung QLED 65" Q60 / 55" Q80 ili LG OLED 55"c11 osjetno bolji od navedenog? Udaljenost je 4m, gledaju se vecinom Full HD filmovi serije + DVB-T2 signal. Hvala |
Citiraj:
Šogor ima Q60T, ok je ali nije to ista klasa kao C1. Q80 je možda bolji, ne znam, nisam ga gledao. Sve ovisi koliko gledaš i koliko si osjetljiv na to što gledaš... |
OLED, ne mora bit LG al oled definitivno. Stari plazmasi nisu zadovoljni toliko sa OLEDom, pogotovo upscaling kad se razvuče ista slika na 55" ali ima oled i boljih stvari od plazme. Taj Q60 je prevara, nema veze sa q modleima, a q80 ovisi koji tocno, samsung masla sa tim. brojevima svake godine, 80 od ove godine je u rangu 70 prosle godine.... Zasto to rade pojma nemam ali eto.
|
rade, da se ne vidi poskupljenje
nego ti prodaju foru, kupi bolji jači model |
|
Q95 jedini mozda blizu ranga oleda... nema ni on top crne ali okej.
|
Citiraj:
|
neki review tv,kakvi su naši kanali slika jel jako zrnata?
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk |
ako vam se nekaj pokvari od audio/video uređaja, slobodno se obratite sa povjerenjem :D
https://i.ibb.co/0t7bnrQ/c9a2a5c642f35389e0d7.jpg |
gdje kupiti nozice za tv? originalne izgubio jer isao odma tv na zid...
samsung ue55ru8002 |
Pa standarndo ako nema kod zastupnika onda ebay, tamo ima:
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_f...+legs&_sacat=0 |
riknio mi tv, TCL U65p6046, dobiven iz malla 2018g poslije tekme hrvatska island za 1800kn, tko se sjeca, sjeca se
ugasi se slika a zvuka i dalje ima.. kad se pali pokaze anrdoid logo i sve normalno ali kad se upali skroz, ugasi sliku za par sekundi.. ima li spasa? moram izabrat, ici na neki ok 75" model ili 65 oled |
Citiraj:
Probaj uzeti novi kabel možda pomogne |
sve iskopcano, samo strujni kabel je spojen.. tv se upali normalno, dobijem onaj screen da nema signala na tom hdmi.. cim upalim android postavke, netflix, ugasi sliku.. probao sam s lampom sad sa strane posvijetlit i vidi se slika.. otislo je pozadinsko osvijetljenje..
sjebano je nosit 65" tv na popravak hah lg 65c1, jos uvijek je najjaci model? |
lg c1, ili gledat sony oled modele? cijene za c1 12k kn, sony oled 14-15k kuna
|
Ako je za filmove/serije onda gledaj OLED, ako je za obican TV signal/MaxTV onda uzmi neki 72 LCD :).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |