![]() |
Citiraj:
i doživljaj bi bio potpun :D |
Dobio sam jučer volju za Ratchet. Jel se to isplati odigrati na PS4? 70kn je sad na PS Store-u, ali ako ću uzeti TLOU2 za 450kn, ovo mi je neisplativo trenutno. :D
|
Uzmi bolje ps now trial account na ebayu za 1$ i odigraj Ratcheta ako ga nisu maknuli ili posudi od nekog..ovak ne znam jel ti se isplati davat 70 kn.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Zasto ne? Pa Ratchet je super igra.
|
Pa je, ali koliko kužim mommi ima običaj kupit igru, odigrat pa prodat. Ratcheta će teško prodat, kao i Unchartede, Last of Us i sl. igre koje su svi odigrali
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Baš me čudi da to već nije bilo na PS+.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da li će se moći igrati ps5 igre na ps4 pro? Pretpostavljam da to neće biti moguće zbog "restrikcija" hardwarea? :D
|
PS4/PS5 cross buy za indie PSN naslove će vjerojatno postojati, kao što i sada postoji za PS3/PS4.
|
Citiraj:
Daj se saberi :roller: |
|
Citiraj:
Poslano sa mog LYA-L29 koristeći Tapatalk |
Gle stvarno, totalno sam to zaboravio. I meni se nekako sinoć nakon prikaza na eventu zaželio Ratchet pa sam stavio sad da se skida. Nisam ga igrao još od PS2 kad sam klinjo bio.
|
Da, i meni se činilo da je Rachet bio, dok sam još imao Plus ..
to bi objasnilo kako sam ga igrao, tj. probao igrati, jer mi se nije nimalo svidio i brzo sam ugasio. |
Danas išao u grad u nabavku i stanem u zalagaonici za par min.
Horizon Complete edition i GOW, zapakirano 80kn (zajedno). Taman za proći na PS5 još jednom. :D |
Ako bude išlo na PS5.
|
Citiraj:
Od svega sto je najavljeno mene zanima samo Demon Souls i novi Horizon. Sve ostalo mi je meh. |
TLoU 2 preload je dostupan za digitalce. Kod mene već skinuto i čeka se otključavanje :D
|
Citiraj:
Pa moci ce se igrati igre za PS4 na PS5. |
Najavili su min 100 PS4 HIT naslova da će raditi odmah po izlasku PS5.
|
Nikad nisu rekli da će sve radit niti su ijednu potvrdili da će sigurno radit.
|
Citiraj:
|
Ako GoW i HZD nece raditi onda ne znam što hoće. Pa to su im jedne od najjačih eskluziva.
|
Baš to!
Pa to su im 2 od 5 najboljih igara koje su ikada izašle za PS4. |
Di je najjeftiniji Tlou 2 u digitalnom izdanju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ne znam puno o tome. Vjerojatno da, ali nemoj me držati za riječ. Ja isto gledam da uzmem pa istražujem.
|
I ustjedet ces 3-4€? Jok.
Ako ti se ne daje 60€, kreiraj account iz zemlje gdje je jeftino i kupi preko tog shopa, a igru igraj preko svog primarnog kojeg ces postaviti kao sekundarni account na pleyci. |
US store najjeftinije. Ja uzeo na HR store-u radi HR jezika.
|
Dobra vijest je da se TLOU 2 odlično vrti na običnom PS4...Za razliku od prvog nastavka koji nisam završio zbog kilave izvedbe.Ps4 nemam pa nisam uspio odigrat remaster
|
Gdje je najjeftinije u HR za kupiti TLOU2? svejedno, fizicka ili digitalna kopija
|
Ja naručio s gamershopa za 400.
Sada dali će doć i koliko će kasniti ću vidjet. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Citiraj:
Upravo kliknuo, hvala na ovome. EDIT: Upravo mi javili na Facebook da će već sutra poslati igru i da će se moći igrati već u petak. :D |
|
|
Citiraj:
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Citiraj:
Brutala. Još da nemam u petak feštu poslije posla, bilo bi super. A subota (day after) znaš kako izgleda za nas matore pijance. :D |
Dečkovi, ogroman vam thumbsup za gamershop info! Isto gledao naokolo gdje ućipit tvrdu kopiju, nakon kaj su me dripci iz SD preveslali na jednom od salea (pustili 30%popusta na sve naslove, pa se sjetili drugi dan maknut iz toga preordere, LoU2 među njima), tapkao da nađem nekaj ispod 500 kunića. Upravo javili da spremno čeka isporuku sutra.
Nikad nisam želio eskivirat odlazak na more kao sutra. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |