![]() |
Citiraj:
Ja znam kakva je to firma, znam kamo ide, znam i da je preuzela 1. mjesto po prodaji telefona, ali kod nas je to još konzervatino tržište, a takvo tržište još uvijek nije spremno dati tolike novce za takvo nešto. Pa čak ni ja. |
osobno, nisam ni za jedan uređaj spreman toliko dati, uopće nije pitanje marke.
pogotovo danas kad za duplo manje para dobiješ mobitel koji realno nije toliko štedio na opcijama naspram tih flagshipova. |
Citiraj:
koliko sam citao u A1 daju i SD na poklon tako da.. from my Mate 10 Pro |
pitanje jedno, negdje u opcijam sam upalio onaj night screen mode (ono kad je sat na tamnom ekranu nakon zakljucavanja) i ne mogu vise naci di to ugasit.. hahha..
sve sam pretresao i nisam nasao, moze mali hint?!! telefon Mate 10 Pro.. hvala unaprijed.. :) Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
gledam huawei p10 lite u neutrinu za 1500 kn (povrat od kupca), i zanima me da li p20 lite vrijedi 700 kn vise ili je to bacanje novca (2200 kn). Ovak kolko vidim su vise manje isti po brzini, jedino me zanima da li je na p20 lite kamera tolko bolja da opravdava cijenovnu razliku?
|
https://www.balkangadgets.com/huawei...oredba-kamera/
Evo ti ovaj primjer kamera, pa zaključi da li ti možda i Xiaomi A2 ulazi u izbor |
P10 Lite po meni ne vrijedi toliko, a P20 Lite ni u ludilu. Kirin 659 za 2200KN, strašno.
Ako hoćeš baš Huawei, imaš Honor 9 Lite. Alternativno imaš Redmi Note 5 ili Note 6 Pro s dobrim (istim) kamerama, A2 također. |
Mate 20 Pro #gluegate - novi feature
|
Pa ti reci da Apple ne postavlja trendove. Od iMaca s istim problemom, do iPhonea kojima su ispadali ekrani van :D
|
Citiraj:
sa xiaomijem nemam ugodna iskustva, svakim softverskim apdejtom radi sve gore, sve vise fuckupa (imam redmi 3s), a jedan su mi sjebali u neutrinu sa mi accountima odlogirali jedan acc i sjebalo drugi na novom mobu i vise nisu znali slozit ni u njihovom servisu, rekli da ne mogu, nek se javim na xiaomi forum pa nek tam trazim da mi nekak remotely sloze... i sad majka ima poluispravni mob.:kafa: danas na njihaljci na bundeku ocu slikat sina s manje od pol metra udaljenosti, i sin mi mutan, a lisce iza na 5 metara izostreno... a kliknem na fokus na njega... kazem, dok je izasao, fotic je radio zbilja bomba... da sad izvucem stare slike kad sam ga kupio prije 2-3 godine i danas... to ko da su 2 razlicita moba... mi a2 i da ima sanse kod mene, nema 3,5mm jack i sd micro card utor sto kod mene ne dolazi u obzir. sto se tice honora, preveliko mi je to, 5 incha mi je optimalno, 5.2 jos dolazi u obzir... Citiraj:
|
Bolju od koga? H9L Ima vrlo dobru kameru za taj rang, ispod 1500kn. U odnosu na P10L je malo veći, ali ima puno veći ekran. Ima i malo bolji procesor i veći screen-to-body ratio. Nemoj se samo voditi dimenzijama ekrana, s obzirom da noviji modeli imaju mnogo manje "mesa" oko ekrana i ukupne dimenzije s kompaktnije.
|
Citiraj:
Citiraj:
ja sam na dva HTC imao zute fleke na ekranu nakon nekog vremena, pricam o vremenu kad je HTC bio u prajmu i jak igrac.. sve to garancija rijesi a u vecini slucajeva se desi unutar 2 godine.. Edit : dosao updejt jucer na Matu 10 Pro i kazu enejblali VoLTe, jel to onda ovaj Virtualni HD poziv kao ili? Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Zna li netko kako radi ovaj mobile data bandwidth monitor? Nikako dobiti da nešto smisleno prikaže. Ili mi je exceeded i used uvijek isti iznos, ili je exceeded max postavljena količina GB u opcijama, a used 0 iako sam potrošio npr. 500 MB od paketa. Ne kužim uopće...
|
Zna li netko da li će se Mate 20 X prodavati u Hrvatistanu?
Dug već želim veliki phone, ali da je flagship rang. Čini mi se da bi 20 X mogao biti to. Izuzev rezolucije. Spominjao se 26.10. kao datum dolaska na tržište. Nisam ubrao na koje. |
Za Mate 20X piše kako nije namjenjen za europsko tržište.
Taj model podržava korištenje i stylusa - M Pen Citiraj:
|
Šteta za 20 X. Hvala na odgovoru. Popratit ću malo razvoj situacije. Razmišljao sam s9+ zamijeniti s 20x, najviše zbog veličine i vražjeg zaobljenog ekrana, ali otompotom.
Usput potvrđujem image retention na G5. Na jednolično sivoj podlozi je vrlo uočljivo. |
Evo uzeo ja danas p20 lite na produženje pretplate.Super mi je mob,a ostao na istim troškovima kao i sa p9 lite,tako da sam prezadovoljan.Bila mi je i opcija p20,za nekih 30kn više mjesečno,ali je presudio nedostatak utora za slušalice kod navedenog.
A jača grafika i kamera mi ionako nije presudna. |
I meni se sviđa Mate 20 X, uzet ću ga vjerojatno poslije Mate 10 u slučaju da ne bude neke druge zamjene u međuvremenu. To što ga nema u EU mi ne predstavlja nikakav problem, u Singapuru sam svake godine po par mjeseci, bit će tamo.
|
Citiraj:
Отправлено через SM-N950FD |
Citiraj:
A i nisam nesto previse zahtjevan kaj se tice grafike na mobu.Igre ne igram.Mjuza,poruke,zvanje,net i to je to. Ostalo nula bodova. |
Citiraj:
Pa dobiješ u paketu adapter 3,5mm. Tako da nije nula bodova. Uglavnom, odličan Lite. Отправлено через iPhone |
Dok ga jednom negdje ne zaboraviš ili izgubiš pa se slikaj. Meni ta opcija nikako ne dolazi u obzir. Imam jedne slušalice doma, druge u autu, treće na poslu i još slušam muziku preko auxa na poslu. Korištenje adaptera je totalno nepraktično i ne možeš puniti mobitel u isto vrijeme. Osim svega toga, masa problema ima s tim adapterima i drago mi je što ga nemam.
|
Izgubiti nešto - vaš problem. Drugo je biti spreman. Naučio sam i na tuđi način.
Kolega često na punjaču pušta youtube i koristi wifi na LTE kao da je judgement day. Sporo se puni i puno kraći vijek baterije. Ali gora stvar da baterija jako nabubrila i lcd dobio svoje. :) li-la Slušanje muzike i punjenje je usporen proces punjenja. Možemo dalje raspravljati da to je zanemarivo. Nije čudo da pokušavaju napraviti radi uštede prostora zbog 3,5mm i zaštititi prekomjerno od oštećenja. Najbolje je koristiti stari rezervni mobitel i koristiti dokle ide. Jednostavno i manje sekiraš za svoj mobitel. Отправлено через iPhone |
|
I ja sam preša na dark side... Dobra prilika upala za M20P i GT watch u A1 tako da je bilo daleko jeftinije nego preko oglasnika. Bumo vidli kakav je kad dođe.
|
Dal ima tko od vas informaciju koje velicine je senzor kamere (16MP) na P20 lite. Experimentiram s fotogrametrijom nešto pa mi treba informacija, a ne mogu ju nigdje naći na netu. Znači, fizička veličina senzora.
Hvala :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad će neki update za kameru? Osim svog, probao i Mate 10 Pro i P20 i na svima isti problem. Boje su skroz nerealne i izgledaju kao ulje na platnu. Još pogotovo kad se gleda preko defaultnog Windows preglednika slika, to je tek užas. Preko Irfana je manje izraženo, ali opet je tu.
|
Citiraj:
|
Jutros stigao SMS iz Overseas-a da su dobili najavu za preuzimanje paketa iz A1. Vjerojatno će ga preuzeti u ponedjeljak i u utorak bi mogao biti dostavljen :)
|
Citiraj:
naso na njuski p20 lite , novi ili minimalno koristeni s 2 godine gare se daju nac po 1700-1800 kn.... jel se isplati dat tolko love? u ducanu je najjeftinija opcija 2200 kn |
Ne, zbog Kirina 659.
Imao sam navedeni chipset i poprilično je slab, bez obzira na brojike na papiru, počinje lagano trokirati nakon cca mjesec dana, puno bolji dojam mi je ostavio snapdragon 625, a oba su već starčeka. Ja bi preskočio. |
Citiraj:
fala unaprijed.. :) Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Отправлено через SM-G935F |
Da, da, natrpao...
Viber, m-zaba, sport tracker, igo navigacija, aliexpress, office app i shazam+ možda 1-2 koju sam zaboravio, a nisu igre... Iz mojeg iskustva, najlošiji Kirin koji možeš trenutno kupiti. Eeee Kirin 970 je nešto sasvim drugo... @santos: možda da malo ušparaš do honora 10? |
Kirin 659 je stara kanta i ničim ga nećeš ubrzat.SD625 je starac,ali na Viagri 😁
|
https://www.aliexpress.com/item/Wire...27424c4dA1vRA9
ovaj imam, jednom spojis mob i dalje samo peglas... znaci spojen na aux, a preko usb-a mu je napajanje, sve skupa mi je u naslonjacu za ruku. radi bez greske od 9 mj.2017. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |