![]() |
:chears::kafa: |
Meh. Očekivao sam više s obzirom na povećanje jezgri i sabirnice.
|
ovo je prva random review slika koju sam uzeo i oduševljen sam
https://tpucdn.com/review/msi-geforc...-2560-1440.png kožnati je stvarno doktor, al dobro, barem nemoram plakat da imam ''običnu'' 4070ti :D |
Istina, al nju prodaje tih 4gb više koje je btw trebala imat ta obična.
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk |
da, al opet očekivo sam više od t a4gb, recimo u 4K gamingu neke igre imaju samo 1 fps benefit, bezveze
|
Citiraj:
|
malo glupo, sad su rivjui izašli, kad dođu driveri za dan dva nitko neće re review radit
|
Citiraj:
|
|
Ja cu se nakon svega i dalje zadovoljiti s 4070 super
|
Citiraj:
Vise oni niti sami ne znaju sto bi izbacili i prikazali. |
Možda su zaposlili A.I da im radi te testove lol, Jensen im rekao da je danas sve A.I :lol2:.
|
Ja imam asus dual 4070 i taman prelazim valhallu i tocno je kako je gore u grafu...oko 110fps ova cijelo vrijeme...sve ultra 2k
|
|
Odlično, sa popravljenim BIOSom brža je ni manje ni više nego 3%!!
|
Ja si mislim da je driveri throttlaju da NVIDIA svima utrlja u facu da _NIJE_ bila škrta na VRAMU, nego da oni znaju najbolje kolko je dosta. I kad rasprodaju stare zalihe 4070 TI i 4080, _IZNENADA_ s novim driverima, 4070 TI SUPER će dobit još cca +10% performansi kolko bi po speckama i trebala.
|
Citiraj:
Bilo je obrnutih primjera gdje 3070 doslovno umrla u nekim uvjetima u odnosu na npr 6800. |
Šta je netko očekivao da će rtx 4070TI super biti zamjena za 4080 i to još po manjoj cijeni? To je kartica nižeg ranga, manjih performansi i samim time manje cijene, to je tako kad imaš monopol.
|
Citiraj:
Majna LLM ekipica, uskoro ih buju proklinjali gejmeri po forumima jer nemreju nać grafe po msrp cijenama. Nikad na zelenu granu.... A ako se pitate zašto cijene memorija lete u nebo: Citiraj:
|
A gle, uvijek su tu konzole, a bome i detalji se mogu spustit u igrama. :)
|
Pa smo na to spali ili samo prominit hobije
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Igranje igrica nije hobby. Pokušavam to svom sinu objasniti.
|
Pa ako se profesionalno baviš igranjem i budeš plaćen za to onda nije, u suprotnom slučaju jeste :D
|
Citiraj:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
I ja kažem igrice ponekad jer sam ih tako zvao dok sam bio klinac. Ne vidim problem i nije nikakvo omalovažavanje.
|
Ta fama oko nisu igrice nego igre tj igretine je počela pomalo u Hackeru.
Ali početkom 90ih smo jednostavno tako govorili za video igre, ako bi rekao igrica, mislio sam na Doom, ako bi rekao igra, mislio sam na Čovječe ne ljuti se. I svi su tako pričali, e onda je uslijedio nagli preodgoj... Danas kažem kako potrefim. :D |
igre, igrice, igretine, isti k. znate na šta mislim. Ovo šta igra moj mali meni su igrice a ne igre :) Tipa Roblox. Ali ajde, neka je to i igra, i dalje to nije hobby, sry :D
|
Objasni nam onda što je :D
|
Zivotni stil.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
mindset :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |