![]() |
Citiraj:
|
battlefield play4free closed beta!
jos uvijek ima poprilican broj bug-ova itd. ako nekoga zanima imam beta key viška, pa ono... ko se prvi javi sa mailom u pm dobije. ako ikoga zanima ! :beer: |
Citiraj:
e jeb*ga sad,pa čemu služi smajli na kraju? OnT : trenutno se zabavljam:) sa warhammer dow II i l4d2. |
Bully: Scholarship edition
Zbilja zabavna igra a tek nedavno sam otkrio da postoji za PC :D |
WoW , WoW, Wow, i samo PVP , brutalno je ubit allye ;D
|
COD: BLACK OPS MP , i ponovo i ponovo...kupio sam masu igara na božićnom steam popustu ali nikako se odvojit od ovoga :D
|
Citiraj:
Ali tvoj quote je difinitivno: :care::care::care::care::care: |
S klincom novi NFS:HP, a kad ode spavat WoW: Cataclysm. :)
Nisam imao plačenu pretplatu skoro godinu dana. Sad opet guštam malo. :P |
Company of Heroes, top 1% ofkors
|
ponovno Borderlands....:)
|
ima li starcraftasa ovdje????? :)
|
Just Cause 2, prilicno dobra igra osim ponavljajucih frakcijskih misija.
|
Modern Warfare 2 Spec Ops :D
|
CoD:BO i BfBc2
|
Citiraj:
|
Sins of a Solar Empire... ali mi treba neki teammate, igra li još tko to?
|
otkrio "novi" medal of honor, i moram priznati da mi se jako svidja jer sam se zasitio cod-a... a kako jos nisam odigrao bbc, mislim da je to novi projekt :D
|
Civilizacija IV je na tapeti
|
Shank
|
Citiraj:
|
Cyberpunks
|
bc2
|
Citiraj:
|
Alpha Protocol, igra me je totalno iznenadila s obzirom na lose ocjene u raznim reviewima.
Istina, igra je neigriva dok se ne podesi .ini file ali sad mi radi ko sat, story line mi je odlican i razno razne lokacije, cak mi je i Dead Space 2 na cekanju dok ne zavrsim Alpha Protocol. |
Heroes of might and magic 3 Complete edition
Nemože dosadit. P.S. jel dodatak Wake of goods zbilja dobar kak se prica? Nisam ga još isprobo nikad |
Dead Space 2, League of Legends, Left 4 Dead 2 i FIFA11, no kak sam na knap s vremenom jako malo se igra.
|
Citiraj:
Uglavnom probaj... :D |
Citiraj:
|
Oblivion. :)
|
Killing Floor sa ekipom s faksa, a ovaj tjedan nakon mjesec dana pauze počinjemo sa Left 4 Dead 2 :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |