![]() |
daj ubacite ovdje koji dobar server, po mogućnosti hardcore, pošto volim tvrdo :D
|
Citiraj:
a cuo sam da je atha pozvan u repku,pa njega izazovite svkako,jedan od boljih igraca,i ako njega dobijete zajamceno vam je mjesto u reprezentaciji,pa probajte dogovorit match s njim da vidite koliko ste dobri |
ah, mene svi zaboravili, a profesionalno se bavim COD4.... ah
|
Citiraj:
Dali je to do probavnih smetnji ili kemperaja nebi znao :D |
Citiraj:
|
eto danas sam nesta saznao o nekom turniru :)
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=3&id=34267 moj klan nazalost nemoze jer si svi dalmatinci a ja jedini ZAGOREC xD :hitthewal::fuming::smoke: |
Citiraj:
|
ma moras malo smiriti djecje strasti na forumu :)
lako tebi bit admin di je ekipa 30+,treba ove 3+ smiriti,iako neznam sta rade,na kutiji jasno pise stariji od 18 mogu igrat :S |
ja sam upravo skužio da najbolje igram kad nešto hitno moram učit....hm... :D
|
Cod4 cheat ili nesto trece
1 privitaka
Evo doso sam do jednog screenshoota pa bi molio ako zna ko sta je ovo da se javi, za sad necu rec koji je klan niti koji igrac dok ne vidim o cemu se radi jer ne zelim krivo optuzivat bez veze
:respekt: |
|
Citiraj:
|
ej Rene je. kaže frend da je 99% siguran da je to wallhack ali javit će kad se još raspita. Toliko za sada pozz!!
|
pa bilo bi dobro da kazes koji je igrac............. ja također sumnjam na jednog možda je baš taj
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Več sam par putra pisao na par mjesta da ljudi sa jačim mašinama imaju prednost (pola sekunde, sekundu ali dovoljno). Brže ulaze u igru, brža im je reakcija, itd. To je jednostavno stvar kolko para tolko muzike i sa time se moraš pomirit. BTW lag nije normalna pojava! |
Slažem se MisterM a još koliko sam radi tih po sekunde-sekundu živaca izgubija ,a najbolje se na killcameri vidi kad prikaže da me tip ugleda i ispalija cili šanžer u mene a da ja nisam ni reagira ,a ustvari sam ja njega prvi uočio i potega 2-3 metka.A tih po/sekunda puno znače ali ka šta si reka koliko para toliko muzike pa se ti je..b.i. A šta se laga tiče ja san ga 2-3 put doživija za razliku od AArmya kad sam igra di je bija svako malo ,tako da lag stvarno nije uobičajena stvar u cod-u:Machineg:
|
Igraj sa VMC modemom pa ćeš vidjet laga i connection interupted koji se javi taman kad si odaslao headshot koji nije stigao,pa te malo baca po mapi dok te neko ne ubije,a ti nemožeš koraka napravit:Machineg:
Jel ima kakav custom map server za svekoliko pučanstvo? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Me likes hardcore :goood::D |
Citiraj:
Ići će AM2 konfiguracija. I matične su jeftinije... Samo, o tom po tom. |
pitanje:kako update-tat PB?
|
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
Skines, instaliras, izaberes o kojoj igri se radi, i updatas .. |
Ajmo kemperi dajte mi par savjeta za kemp, koje perkove i šta uzeti onak u grubo da se snađem i s tim
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
primarno oruzje - m21 sniper - brzo puca a ne trza nista, barret je dobar al trza pa ako promasis od prve treba ti vise vremena da ga opet poravnas; sekundarno m4 carabine s prigusivacem, s time mozes kulturno i rushat ako ti se vise ne kampa a i treba doci do pozicije za kamp:fiju:; perk1 ako volis televizore:D (claymore - MRUD) ali ja vise volim 3 frag granate; perk3 martydome ako ti netko uspije doci iza leda pa te onako priklat:D... Al nemaj bas cijelo vrijeme kampat, ja rijesim par pa malo trk s m4, kojeg putem pa malo na drugu poziciju.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
m 14 + red dot -perk 1 šta god hoćeš -perk 2 overkill -perk 3 deep impact secondary weapon uzmeš šta ti je srcu najdraže (ja obično tu stavim mini uzi): tiha varijanta: g3+silencer -bomb squad, clayovi, whatever -overkill -deep impact secondary weapon neki SMG sa silencerom -umjesto overkilla može i stopping power, samo bolje je imati neki SMG za blisku borbu |
Citiraj:
MBO GIGABYTE P31-DS3L, iP31/ICH7 , DDR2, zvuk, G-LAN, zvuk, SATA, PCI-E, s. 775 492kn CPU INTEL DualCore E2160 BOX, s. 775, 1.8GHz, 1Mb c., FSB 800MHz, 64 bit 477kn MBO GIGABYTE M56S-S3, nForce 560, DDR2, zvuk, SATA, G-Lan, PCI-E, s. AM2 489kn CPU AMD Athlon64 X2 4000+ BOX, s. AM2, Brisbane, 2.1GHz, 1MB c., HTT 2000MHz 439kn Prva konfiguracija ispred druge. Razlika u cijeni? 40ak kuna. BTW - ako bi netko od vas mozda zelio igrati aktivno u CoD4 teamu, neka se javi na PM. |
Citiraj:
Secondary P90 (reddot/silencer) Perk Claymore, 3xFrag, Overkill, Bullet Pentration (ili kako se zove). Posadiš claymore, dereš iz R700, a P90 za blizinu! |
Onda si kemper i njub :D
|
Šta svi volite taj R700,meni je njegov recoil toliko u banani da ga ni ne volim koristit.
|
R700 mi nije preloš ali Barett sa kombinacijom penetracije je nenadj*** kad rokneš tipa kroz zid! Još kad bi mogao stavi silencer na barett...eh da i ja koristim, claymore ili frags, bullet penetration, marty...ako je na serveru zabranjen marty onda last stand. Obično ne uzimam overkill jer ionako ima dosta oružja razbacano okolo pa samo pokupim u trku umjesto guna.
|
Da..po meni je Overkill bezveze..jer sa Desert Eaglom mozes bez beda probusiti i dvojicu ako ti dodju blizu..tako da mi je to bezvezno zauzimanje perka.
|
Citiraj:
Imam averzije prema intelu, ni sam ne znam zašto. |
Hehe....nema problema, samo sam zelio predloziti. I ja sam oduvijek AMD-ovac, ali performanse C2D su me nagovorile da se opet naklonim tamnoj strani. :D
;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na kraju krajeva nije li te neki dan srezao uzijem u facu lik po imenu Gomer Pyle? :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |