![]() |
Vjerojatno je, jako. je naporan web os
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozdrav, u procesu sam kupnje 4k TV-a, primarno za PS5 Grat Turismo igranje. Gledao sam ove x8/81 Sony do 4.5k, koliko je to dobar/los buy? Imam Braviu iz 2012 FHD koja je i danas jako dobra i meni slika odlicna pa sam mislio opet Sony.
|
Citiraj:
Jesi probao ažurirati OS. Ako TV ne nalazi sam, vidi na LG stranicama koja je zadnja verzija firmwarea. Također imam LG OLED 55C11 te nemam takvih problema. |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3565669
Nešto slično se meni dešavalo s Kaon boxom, a izmedu ostaloga i crna slika uz prisutne izbornike ... Povratak na stari 1.4 hdmi je riješio problem pa ako slučajno koristi novi 2.0 ili 2.1 nek proba 1.4. možda proradi |
Preporuke
Može malo pomoći. Eto dobio zamobu od ženinih da neđem neki TV do max 2500kn jer eto ja sam u ITu pa je to moje područje :hitthewal:
Nema nikakvih zahtjeva, već dimenzije do max 40" što već naveliko smanjuje izbor. Jel što od ovoga valja: 1. TCL 40ES560 2. Hisense 40A5100F 3. Grundig 40 GFF 6600 B 4. Samsung UE40T5372AUXXH Naravno htio bih da ima x265 te da izbornik nije baš spor. |
Ja imam jako spora iskustva sa TCL 43EP660 :D pa mozda izbjec TCL? Iako ima jako dobar zvuk i dobru sliku za cijenu. Najboljeu trgovinu otic bacit oko
|
Hisense je brz, kanali se mijenjaju brzo, ima par sitnica koje su mi bezveze ali ima i par sitnica koje su mi super. Ja imam 55A7100F ne znam koliko su razliciti osim velicine
|
Koji TV za udaljenost cca 3,5-4m?
Gledam na ekupi: 1. LG OLED TV OLED55C11LB 7740kn ili 2. PHILIPS OLED TV 65OLED705 8100kn ili ..... nešto 3. u tom cjenovnom rangu ? Hvala na preporukama! |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I Grundig je isto užasno spor |
Citiraj:
I da, na toj udaljenosti je bolje 65" po meni. |
Pazi šta pises, ovdje dobije ban ako spomeneš filipsa😁
|
Citiraj:
Ali za 4 metra da bi imao vizualno iskustvo kao na 2 metra treba ti više od duplo više novaca. Prava dijagonala na 4m je 75 ili više, a tu OLED ne ide ispod 20.000 HRK. Realno, ja bih za te novce išao na ovo: Hisense 75A7GQ https://www.mall.hr/tv-prijemnici/hi...utm_medium=cse |
Citiraj:
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/.../p/EK000381598 |
Hm, ako je do sad panasonic plazma 42" bila relativno OK na tu udaljenost, onda vjerujem da ce 65" OLED biti daleko bolje od toga :)
|
Slažem se, ja isto imam plazmu 42", gledam je sa 3-3,5m i čisto mi je dovoljno, mada kad budem kupovao sljedeći tv biti će OLED 55".
|
Da sam ja u toj situaciji sebi bi uzeo 65" oled philipsa. Oled je oled, a 25cm je 25cm :D
|
Obavezno gledat da je 2+3god jamstvo. Meni je Lg u iz 2019 prvo umrlo pozadinsko pa sad i panel. Preko uniqe ide dodatno jamstvo te su platili prvi puta i sad se moram sa njima dogovorit oko drugog dijela tj nema panela više i ne moze se popraviti. Tv se smatra totalna šteta pa bi mi trebali isplatiti cijenu koju sam platio. Tak im piše u ugovoru.
Nisam pratio Tve 2 godine pa trebam preporuku 55" Oled. Oko 8000kn, koristimo plex, netflix i iptv tj Smart iptv app. |
LG C1 sa kuponom -10% ispadne 7740kn
|
Citiraj:
|
Pozdrav!
Kupujem TV 55", bio sam prvotno gledao do 5-6k kn. Sada ima starih modela na akciji pa razmatram par mogucnosti, prvotno sam razmatrao ovog Phillipsa i jos neke druge televizore a sada me zanima da li se isplati nadoplata za ove Samsunge? Gledat ce se zemaljska televizija i filmovi sa usb-a. Samsung 55qe95 7000kn Samsung 55qe80 6100kn Philips 58pus8556 5000kn |
Najveći, za najmanje novaca i s najviše garancije
|
Filips nema fald, ali sa samsunzima si vec u oled rangu cijena
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koji tv 55" bi onda bio best buy do 6000kn?
|
Citiraj:
Cak i Androidi im rade cisto ok |
Ekipa, da li je Firestick 4K Max brzi od ugradjenog cipa na Phillips 65OLED705? Mislim da je MT5887 unutra
Imam jedan novi, zapakirani Firestick, pa da ga ne otvaram ukoliko nece biti primjetne razlike. Traje ga prisno. Prvenstveno za Kodi mislim. on mi je dosta spor. Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:13. |