![]() |
Pogledao prvi nastavak Thor and loki blood brothers.
http://www.imdb.com/title/tt1922373/ Loše. Nemojte se ni truditi. :) |
Danas naletio na ovo. Andromeda!!! WtF :stoopid: MOlim neki komentar "traži" nepomaže!
|
Šta nisi gledao tu seriju? :D Prikazivala se kod nas na Novoj, mislim... Uglavnom, ne znam, neke epizode su bile okej, neke manje okej, al glumci su mi bili koma.
|
Ma čim sam vidio da je Sorbo u pitanju samo sam čekao kad će početi mačem sijeći glave, pa makar u svemiru :D
|
Ako se dobro sjecam, prve dvije sezone bi trebale biti gledljive.Poslije ga useru:D.
Al davno je to bilo na TV pa se ne sjecam dobro :). |
Citiraj:
|
Ja sam počeo gledati Andromedu! Nije loša. :)
Nisam se ni sjetio serije dok je niste spomenuli. |
ma odlična serija. :D
Dobar mi je kapetan Dylan Hunt i njegove zavodničke sposobnosti. Je li on prije glumija u onoj seriji Hercules ili mi se čini? |
Citiraj:
U ono vrijeme se paralelno uz Hercules puštala i Xena, princeza ratnica :D |
Ima čak par epizoda si su Xena i Hercules zajedno ili tak nešto. :D Hvata me nostalgija. :lol2:
|
Andromeda je bila OK serija. Na žalost patila je od mnogih loših epizoda, ali generalna ideja je bila više nego oke.
Sada mali recap. Novi Curb - Odličan. 1 i 4 epizoda tako, tako, ali 2 i 3 su bile pišaona! Svaka fakin ***ena čast. Nakon 9 sezona seinfelda evo, 8. sezona Curba i još uvijek je odličan! Larry David FTW. Falling Skies - Meni je serija osvježenje. Falilo je nekaj takvog na TV-u definitivno! Čeka se dvosatno finale u nedjelju! Weeds - Evo, nastavili su u odličnom ritmu prošle sezone. Nakon odlične 1, 2 i 3 sezone bile su katastrofalne 4. i 5. sezona da bi u 6. i sada 7. sve došlo opet na svoje mjesto. |
OK dokumentarac Through The Wormhole,
Morgan Freeman-om, Objašnjava razne stvari; jedna najzanimljivija da smo mi svi dio jedne simulacije Sims 500. |
Upravo pogledao prvu sezonu Falling Skies do kraja. Od početnog, skepticizma i negativnih mišljenja o seriji, pa čak i nakon odgledane prve 2-3 epizode i dalje sam mislio da će serija pasti u zaborav. Negdje oko sredine sezone sam se "navukao", a svakom novom epizodom postajala je sve bolja... Kad će druga sezona, zna netko? :D
|
nelos je falling skies ali mrzim kad su tako naivni ono...
al u kronicnom nedostatku sf serija ovo je i vise nego dobro. |
Druga sezona Falling Skies-a je najavljena za ljeto 2012. Serija je vrlo dobra, i sjajno se uklapa u ovo ljetnu fazu.
Kako mrzim ta čekanja od godinu+ između sezona. |
Breaking Bad rastura u 4 sezoni, svaka epizoda je sve bolja i bolja:care:
Il san pak ja subjektivan u ocjeni pošto ih nestrpljivo čekam svako 7 dana, za razliku od ovih prije epizoda koja san pogleda odjednom:D |
Serija je odlično nastavila :) Iako sam sad na "prstima" jer me zanima sljedeća epizoda :)
|
Breaking Bad je definitivno najbolja serija koju sam u životu gledao ... nadam se samo da neće forsirati kvantitetu pa da postane zamorna ko većina današnjih serija.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Gluposti pišete...
Jedna jedina i najbolja serija je The Wire. Sve ostalo su serijice. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: The Wire je isto vrh, samo ja ne volin kategoriziranje i puste tablice, ova je prva, ova je druga, ova je treća, meni je to bezveze:) Radije serije (a i ostalo) kategoziran u kategorije tipa "vrh" / "odlične" / "za pogledat" / "za ubit vrime" / itd. Breaking bad je za mene sigurno u kategoriju u kojoj i The Wire, nisu iste tematike, al su jako kvalitetni uradci:) |
Evo upravo gledam četvrtu sezonu The Wire,
Prve dvije sam gledao pa sigurno prije 3-4 god. dok je bila anonimus,i sada nastavio sa trećom i četvrtom... Za takvu seriju će uvijek bit mjesta na hardu:D |
Evo malo Modern Family-a dok se čeka još "pol godine" nova sezona :P hehe
http://www.youtube.com/watch?v=bBEp7...eature=related |
pogleda nekoliko epizoda američke verzije 'života na marsu' i nije mi nešto posebno, usprkos ambicioznoj produkciji, čak je i legenda harvey keitel angažiran u projektu...overall, gledljivo, no svaka usporedba s engleskim originalom je besmislena.
|
Riješio Dexter-a 5 sezona u tjedan i pol, sad ide Fringe i Modern Family :P
I naravno, Breaking Bad kak izlazi... |
Ova Melissa and Joey mi je okej za ubiti vrijeme uz ručak ili tak neš. Glavna glumica mi je beskrajno simpatična :P hehe Inače niš posebno serija!
|
modern family 3D..... imaju moj glas xD
|
Odgledah Supernatural, Eureku, Breaking Bad, Modern Family u zadnjih mjesec dana.
|
Gledam Scrubs-e od prve epizode :D
|
Citiraj:
Ostale su vise - manje odlicne |
Citiraj:
|
pogledao heroje (4s) znam,kasnim :D
ima nešto slicno tome? |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1548850/ Jedna od najboljih stvari koje su došle sa otoka zadnjih godina! |
zafaljujem! :chears:
|
the mists of avalon, bezbroj puta prežvakana legenda o kralju arthuru i svim ostalima iz prateće svite, ispričana ovaj put s jakom 'feminističkom' komponentom...najviše me privukla činjenica da je iza kamere stajao uli edel, autor vrlo cijenjenog, ultimativnog 'junkie' filma christiane f...nažalost, ovo je totalna konfekcija, prilično traljavo realizirana, pa si slobodno možete priuštiti odlazak do frižidera po pivo bez potrebe za stiskanjem 'pause' ikone...slobodno zaobići, zbilja nije šteta ako se ne pogleda.
|
Kyle XY, jel to čemu? Opis na IMDb mi nije puno pomogao.
|
Dobra je serija. Ništa spektakularno, ali je OK! Šteta kaj su je otkazali.
|
Poceo gledati Psych, odlicna serija, mjesavina Mentalista, Ace Venture i Poirota :D . Ko je gledo zna da sam je dobro opiso.
|
Završija sa Lutherom, prva sezona meni dosta kvalitetnija od druge, al sve u svemu šteta šta je samo 10 nastavaka u igri.
Počea sad Sons of Anarchy da se malo maknem od britanaca:D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:55. |