![]() |
Ova masovna kasnjenja iz Kine... to se odnosi i na Hong Kong ili samo na kontinentalni dio Kine?
|
Meni oboje kasni
|
Meni stiglo sa ebaya danas iz Kine jedan item nakon 16 dana, sa DealExtremea stiglo nakon nekih 25 otprilike.
|
Sve kasni ali se ipak kreće. Prije dva dana dobio item naručen 29.10.
Jučer došao item naručen 12.11. što nije neka brzina ali barem ne trebam dizati dispute. Naručio sam dvije stvari od istog sellera i za obje mi je poslao tracking broj mada su ispod 20$ svaka. Roba ide preko Singapore post i ne preko Engleske nego Swiss post. Prema trackingu item naručen 26.11. već prekjučer je bio u Švicarskoj. Uz ove koji šalju preko švicarske opazio sam da ih ima koji šalju preko njemačke |
bok,
dali imate preporuku za ovo : http://www.ebay.com/itm/Silver-Tone-...item3f1e8cb3ab bitno je da metalni i da nemre sam tak puknuti... do sada sam koristio plastične Wilkinson kaj pukne navoj.... i bitno je da idu ove jeftini noževi kao ovaj : http://www.delo.si/assets/media/pict...5_britvica.jpg hvala |
jel imao netko do sada iz USA slanje standard shippingom..track package me baca na usps ali nema updatea,odnosno nikakvog info od slanja,pred 4 dana..
ima li smisla pitat sellera da provjeri tracking number ili se za standard shipping iz USA jednostavno treba naoruzat strpljenjem..thnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako hoćeš pratiti kretanje paketa cijem putem moraš doplatiti za Priority Mail ili Express Mail. Polako, strpi se, platio si najjeftiniju poštansku uslugu i sve oko 10-15 dana je sasvim brzo za dolazak i SAD-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moja preporuka, ako mozes je da ides na nest kvalitetnije, nesto ovako: Edwin Jagger DE Razor Chrome Plated DE89 ili: Parker 98R Safety Razor ili: Merkur HD 34c Safety Razor Chrome A od britvica bih proporucio: Feather ili Derby Naravno ekvivalenti na ebayu ako to odgovara. Također za ovaj nacin brijanja su preporuka i četka od dlake jazavca i sapun za brijanje... |
Citiraj:
hvala :) :respekt: |
Citiraj:
|
Kakva je situacija sa UK postom ( Royal mail ). Narucio sam jedan item jucer iz Eastbourne-a pa me zanima jel pre optimisticno ocekivat ga prije Bozica :D
Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam u prošli četvrtak kupio nesto na ebay.uk, petak poslano, u utorak ujutro bio paket vec kod mene. |
Citiraj:
Citiraj:
:fala: obojici :) |
|
Citiraj:
|
Danas došao paketić iz Hong Konga plaćen 06.12. Ovo mi je zasad rekord. U isto vrijeme, 2 itema plaćena 15.11. još nisu stigla :fiju:
|
Ipak moram radit dispute da mi item nije stigao-.- Jel bolje preko paypala ili preko ebaya?
Zadnji put sam prije par mjeseci radio preko paypala.Sveukupno je trajalo 2 mjeseca, na kraju sam novce dobio... |
Danas stigao item iz Kine koji sam kupio 18.09. za koji sam dobio refund.
Po dobrom poslovnom običaju isti item sam kupio maloprije i poslao mu mail da ga ne šalje jer je stigao ovaj iz devetog mjeseca za koji sam dobio refund. |
Citiraj:
Brže mi je islo preko Ebay-a direkt... |
Molim vas za jedan savjet - naručio sam podlogu za miš s ebay-a i jučer mi je stigla kuverta u poštanskom sandučiću. Ja je izvadim i imam što vidjeti...kuverta otvorena! Mislim se: "valjda su carinici gledali što je unutra, pa vratili", ali kuverta je bila prazna. Nema šanse da je kinez nije upakirao, jer ne bi mogla proći pola svijeta, tako da je definitivno otvarana ili na carini ili si ju je poštar "poklonio". Zovem već dva sata info telefon pošte 0800 303 304 i "svi agenti su zauzeti"....jesu vraga, vjerojatno su otklopili slušalicu i ispijat će kavu do ručka, a onda će na ručku biti do sljedeće kave i onda će na kavu da se odmore od ručka. Što da radim? Da odem direktno u Branimirovu ili u svoju lokalnu poštu? Ako mi se ne javljaju na telefon onda na mail neće sigurno.
|
naruči novu podlogu :D
|
Upravo to što kaže syss :D
Jer ako su ti ju i stvarno ukrali, što misliš da će ti ju vratit? Ne budi lud.. Nažalost, ovaj put si ga posuckao i gotovo.. :( |
Počele dolazit posiljke iz 10 i 11.og mjeseca. Ocito su otklonili problem.
|
I iz 9. mjeseca ;)
|
Citiraj:
Ne mislim da će mi je vratiti, već želim da sankcioniraju bilo koga tko je uopće dopustio da otvorena pošiljka putuje kroz centralni poštanski ured prema lokalnom i onda još od strane poštara i tako otvorena mi se ubaci u sandučić. Ako je ovo "nerješiv" problem, fućkaš našu državu. Nije mi do novca, bacio bih sve ove novce u vjetar da mogu opaliti poštenu šamarčinu onome tko je kriv. jbga, ovo se može desiti i tebi. Uglavnom, kad saznam kakve informacije (a ići ću osobno tamo ako mi se više ne jave) objavim ovdje čisto da i ostali znaju. |
Može, javi.. Ali mislim da je to nerješiv problem zbog mnogo vrlo logičkih stvari..
Zato sam se ja ograničio (barem za sada) na kupovinu stvari do max kakvih 50kn.. Ako dođe - dobro, ako ne - ne.. A btw, pa reci jednostavno selleru da ti nije ništa došlo i problem riješen, dobiti ćeš povrat novca.. Preporučam da se ne natežeš sa našima, jednostavno, nije vrijedno živaca i tvog vremena.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |