![]() |
PRO je bolja kupnja, ali ne trenutno. Za manje od godinu dana izlazi PS5.
Uzeti PS4 rabljeni za 1500kn, odigrati ekskluzive i to je to. |
Citiraj:
|
Znam, ali su i dalje bučniji od slima.
|
Citiraj:
|
Ima ih, slažem se.
Uglavnom, mislio sam više "ne ići iznad 1500kn". |
Novi slim sam platio 1300 na akciji...za polovni ne bi dao više od 1100 kn.
|
To što ti ne bi dao ne mijenja činjenicu da su novi PS4, trenutno po gotovo 2000kn.
I cijena rabljenih je odmah veća. |
Ima na ekupi pro za 2600 kn i 10% na visu.
|
Citiraj:
|
Kupujem odmah za tu lovu, jedino me strah da prve serije neće imati neki problem.
|
A ono, imale su u prošlosti neke sitnice, ništa što bi moglo utjecati na rad u nekom velikom obujmu. Barem ja tako razmišljam.
|
Pih kakav si ti fan?
Radim preorder svakako, pa da je i 799 eura 😂 Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Fan s ograničenim budžetom? :D
|
Znači odgađamo još godinu-dvije apgrejd pc-a ako će bit 500 eura ps5 kod nas :)
|
Citiraj:
U pravilu su samo PS3 i X360 imali tih problema. |
O imao je i PS4 problema od prvog dana. Dosta se ljudi žalilo na HW i SW.
Dosta ljudi nije dobivalo uopće sliku, PS je samo svijetlio plavo. Neki nisu mogli napraviti update SW-a koji je bio nužan za prvo pokretanje. Ženin šogor je kupio prvi dan, njegova je radila kao da je na mlazni pogon, bez obzira na igru. Ali navodno, manje od 1% ljudi je imalo taj problem. |
Ali to nije ni blizu kao YLOD kod PS3 i RROD kod X360.
|
A YLOD i RROD si bar imao razloga i uvjete za povrat.
S ovim na PS4 nisi :) |
Ma razumijem, ali ovi pojmovi YLOD i RROD su bili opće poznati u gaming svijetu u to vrijeme. U pravilu je bilo samo pitanje vremena kad će se pokvarit na početnim verzijama konzola, pogotovo kod Xenon/Zephyr verzija X360. Ovo za PS4 evo ja prvi put čujem, a imam onu običnu "fat" verziju konzole i radi kao i prvi dan.
|
Citiraj:
|
Meni unutar mjesec dana na PS2 oso laser. I onda čekao mjesec dana popravak.
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Aj dobro razgulite :D
|
Citiraj:
Ja sam i 2 i 3 i 4 uzeo odmah na izlasku i nasreću nijedan problem . Pro koji sam uzeo kasnije je jednom zblokao i morao sam napraviti hard reset ali inače stvarno sa nijednom nisam imao sranja Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ps3 slim je pak nepoderiv komad hardvera i stvarno malo koji elektronski uredjaj je tako kvalitetno napravljen kao ps3 slim |
Pre-order sam radio raznih konzola i nikad problema. PS5 cu također.
Poslano sa Sony XZ3 |
A first look at DualSense, PS5’s new wireless controller.
https://i.imgur.com/9prQBNj.png https://blog.us.playstation.com/2020...playstation-5/ |
Pa onako, ništa posebno, ništa inovativno.
A opet kad pogledam, ne može ni biti nešto posebno inovatino, što bi uopće mogli više izmisliti? |
Djeluje kvalitetno, dizajn odličan.
|
Meni će pasati, već vidim.
Više je oblik kao XBOX Gamepad, veći i obliji, meni to odgovara. Jedino što sam očekivao je display umjesto trackpada, to sam negdje pročitao, ostalo mi u memoriji da će biti display. Ovo mi je odlično. Citiraj:
|
ček kaj će ti display, gledaš u tv i trebaš spustit pogled na display na gamepad?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:22. |