![]() |
|
|
Taj ti spiga finove na svakom kuleru ili radu. Odmah. Nepopravljivo.
|
Hawker se ne bi složija "sotom" konstatacijom :p
Citiraj:
|
4 komada u 1u serveru... to ne radi propuh, nego radi HAOS :D
|
Znači zbog tebe prognoza vremena fula sve živo, ovo protjera sve ciruse i kumuluse u ovoj hemisferi :D
|
pa tu negdje, ali ako misliš da je ovo jedini onda se grrrrrrrrrrrdo varaš :D
|
syss
Hmm, daj da malo vidimo di pes jajca nosi: kako si zaboga uprešao 80x56 mm vent u 1u kućište? Pardon, kako si silovao 4 kom u 1u kućište? |
to je i meni sad palo u oči... zajebo se prilikom utipkavanja poruke :D
|
Za koji dan mi dolaze dvi Delte , FFB1212VHE i
Delta AFC0912DE , šta očekivati, da li pirkaju ko na ovom videu clipu. Kakva su iskustva ako itko ima neka podjeli.:beer: |
https://www.youtube.com/watch?v=bHcTGtlwVKc u videu je bas ta tvoja dok je bila kod prijasnjeg vlasnika :D Meni je na 7v prek molexa hladila prolimatech super mega na i7 920 i proc je bio doslovno leden. i nemoj se zayebat pa je ustekat na plocu ili kontroler, inace ces skurit plocu.
|
Op, op, opa, a ja planira na ploću onaj od 9 cm na katanu 3 jer kolko sam vidija ima 4 pinski konektor, izgleda ko pwm. Onda na napajanje, ali kako da im spustim okretaje?
|
odes u trgovinu i kupis molex na 3 ili 4 pin za vent i mjenjas napon zamjenom zica.
http://img.techpowerup.org/110319/linevoltages.jpg Samo umjesto pump ti zamisli da pise FAN :D |
pozdrav svima
kupija san danas arctic freezer 13,pa ako mi ko moze rec u vezi tog hladnjaka sve i jel sta utjece na igrice i fps i tako dalje,imam 1 ventilator thermaltake,pa me zanima da li bi treba jos 1 od 120mm.. lijep pozdrav |
Citiraj:
Koji je procesor , koje marke? Ispuni moj komp. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo upravo sam 12icu proba na 12 volti, pa nije to uopće glasno toliko, na youtube videima zvuči kao turbina. Malo izolacije i bude to skroz tiho. |
You need a doctor :D Pa to ne da je glasno to razara :D Meni je na 5v bila glasna i zato sam je i umirovio.
|
Ja imam dojam da je malo glasnije nego saphire 265 dual x i katana 3 kad se zavrte u loadu, ionako imam u planu napravit nekakav prigušen usis i ispuh na caseu, imat se case auspuh:D. Totalna tišina je ionako jeziva, nesmeta mi da se malo čuje.
|
znaci imam 1 veliki problem,ako mi ko moze pomoc,znaci maka san mali cooler sa procesora i stavija cooler arctic freezer 13 i kad san pocea igrat igricu dotu2 fps mi je sa 110-130 na (40,50) pao i neznam do cega je problem jel problem sta nisan stavija paste na procesor jer kad san mali cooler uklonia bilo je malo paste na njemu...
windows update radin uvijek. |
nisi stavio pastu? :care:
opadanje fps-a u igri ti je sigurno zbog pregrijavanja procesora te on radi na manjoj safe frekvenciji tvoja stara pasta (ono sto je od nje ostalo) se stvrdnula-osusila te nema vise svoju funkciju kupi novu pastu, sigurno ces primjetiti razliku |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neznam do ceg je problem al mi se ugasi racunalo svaki put kad pokrenem neku igricu.dali da i procesor brisem kad stavim novu pastu na cooler ? |
Citiraj:
|
Zbog takvih ljudi računalni servisi ostaju bez posla.
You gotta love them. :nono: |
gasi se jer se procesor pregrijava
baza procesora i hladnjaka moraju biti ciste bez ostataka stare paste nanesi novu pastu i postavi hladnjak |
Citiraj:
|
Citiraj:
kompjuter radi sve cisto al fps i dalje stoji 40 dok je nekad zna bit 120 :nono: |
140 mm ventić mi treba za kučište. Imate kojeg ovako iz glave a da je nalik na nešto?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:26. |