![]() |
ti ljudi su ibermenši, hehe
dok god se vide "tragovi" nema frke, panika nastupa kad jedan zeleni pikselčič stoji na mjestu cijelo vrijeme :-) |
Citiraj:
|
@HasoMujo
Pa plasme generalno vise naginju ka crvenom spektru nego LCD-ovi, pogotovo Panasonic modeli, a takodjer zavisi od moda u kojem je televizor, svaki dinamic mod daje puno veci gamut boja nego sto jest zaista u prirodi. |
U Metro-u akcija, jednodnevna za danas, petak, Plazma Panasonic 37PV8PA - 3647,80 kn sa PDV-om.
http://www.metro-cc.hr/katalozi/spar...parkasa_02.swf |
Trebam pomoć,
Plasma ne dolazi u obzir jer mi je telka odmah kraj staklenih balkonskih vrata 180x180, također imam HTPC pa će se koristit za sve tj. gledanje filmova, surfanje netom, gledanje htr-a itd..DVB-T mi ne treba jer imam Bnet. Tražim već 2 tjedna samsung 40 656 model ali ga nigdje nema, zvao sam zastupnika i kaže mi frajer da ne zna kada će doći (možda nikad). Koji je bolji između ova dva: http://www.telebit.hr/default.aspx?SifPro=235647447 ili http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=16695 Ili nešto treće... Više sam lud, što više čitam to sam manje siguran što da uzmem... LP |
Citiraj:
|
|
Na webu piše da imaju al kad nazoveš banana...
Nego, Nani koja od ona 2 LG-a da uzmem? |
Ma to su slicni televizori ko jaje jajetu, idi na jeftiniji 5010, ima 5ms na prema 6.5ms kod 5500, kod LCD-a je bitna svaka stotinka brzeg odziva.
|
Nani hvala ti!
Odoh u Ve-mil po telku, javim dojmove kad sve složim... LP Igor |
Citiraj:
Ove nove samsung plasme serije 6000 i 8000 imaju reprodukciju divxa direktno s usb sticka. Kul. |
Kao sto sam i rekao, izbacivanje Local Dimminga kao LED jezgre je rezultiralo katastrofalnim performansama kad je vidljivi ugao LCD-ova u pitanju. Edge LED je uspio stanjiti televizore ali je uzeo svoj danak, ovo se odnosi na sve proizvodjace LCD-ova, pa ko misli uzimat LCD-ove nek uzme najbolje iz 2008 dok ih jos ima.
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bok svima,
Citiraj:
|
Imam 37LG5500 LCD . Ne mogu skužiti zašto mi ne daje neke opcije ..
Kad uđem u MENU > SCREEN mogu birati samo ASPECT RATIO ,a ostale su mi funkcije blijede,ne mogu ih izabrati. http://www.imagesforme.com/out.php/t322738_lg.jpg Ako netko ima isti ili sličan model,ili neku ideju, molim neka javi... thx |
Citiraj:
edit: sdruge strane, evo bas sad skinuo pun kufer webshots wallpapera u 1920x1080 rezoluciji... buljim u te slike i jednom rijecju - *savrsenstvo*... Moje oci nesto ljepse nisu vidjele, usudio bi se reci, ljepse od stvarnosti... dosad me sa graficke strane (igra/film...) nije impresioniralo nista niti blizu....uglavnom preporucam da si i vi skinete.... jedino bi volio da je ekran jedno 100" :) na taj nacin da neznam da ustvari buljim u "obican" ekran bi mislio da sam stvarno na toj nekoj preljepoj lokaciji... no dobro, sad cu prebacit sliku na 22" lcd monitor i smirit se lol |
@greenfly
Moguce da si u dinamic modu, predji na normal ili cinema mod, pa bi ti se opcije trebale pojaviti. @Bruno Koliko znam, i 6000 i 8000 serija Samsung plasmi bi trebala imati mkv podrsku, samo kupiti externi disk, prebaciti cijelu mkv kolekciju (naravno i sve ostale filmove, muziku i multimediu koja je podrzana) i nema potrebe za htpc-om uopste! Koliko je najavljeno cijene ce biti cak nize od trenuntnih modela. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@mymoon
Postoje linijske komponente za takve stvari. |
naravno da postoje, ali onda se gubi na fleksibilnosti.
u svakom slučaju, treba prvo isprobati reprodukcije sa hdd, pa onda razglabati o eventualnim "viškom" htpc-a. |
Kako god ovako je dosta jeftinija varijanta, bez kupovine popcorna, wd home thetara ili htpc-a, naravno kome ne trebaju dodatne mogucnosti htpc-a.
|
Ima li netko LCD 37LG 5500 da mi kaže da li se i njemu to dešava ?
|
jesi probao staviti novi softver.
zapravo najbolje da odeš na LG global ili kako već i fino mejl tehničkoj podršci od proizvođača češ uvijek dobit najbolji odgovor |
Citiraj:
|
Vidjet cemo kad izadju, prerano je jos govoriti o takvim pojedinostima.
|
Citiraj:
|
na računu piše ime firme.
|
Citiraj:
|
@Cartmann
Upravo tako, za sve nezahjtevne korisnike koji gledaju samo domace kanale, sto jeftinija 37"/42" plasma ce odraditi najbolji posao, bas poput Samsunga 42a416. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |