![]() |
Sinoć pošaljem dvama sellerima mail s upitom mogu li uskoro očekivati pošiljke, čisto da znaju da nije stiglo.
Item plaćen 14.11. i u Purchase History stoji da je poslan taj isti dan. Seller mi odgovori da su item poslali 04.12. 20 dana nakon uplate! :eek: Jok pa neće dobit negativni feedback ako ne stigne u idućih tjedan dana... |
Možda serucka da su ga kao ponovo poslali, tako znaju meni spiku uvaljivat. Znači samo im napomenem da nije stiglo već dosta dugo i oni odmah da su već poslali npr prije tjedan dana, ko da malo djete pokušavaju prevarit.
|
borny: ... a neće stići.. Imaš pravo (-) fidbek i gotovo..
Od ta 3/5 itema što su mi jučer došla, dva su poslana 14.11 a jedan je poslan 21.11 (tronožac).. Ne znam, možda se varam, ali ima brdo "novih" sellera (to se vidi po broju fidbeka, poslanih itema i slično) koji su ažurniji od nekih "top" sellera.. Ove stvari što sam dobio su sve novi selleri ali imaju score preko 99.4%.. |
Ja na kraju uspio riješiti sa onim sellerom koji je rekao da mu ne želi isprintati shipping label, bilo je u vezi sa "State" poljem :\
Uglavnom, item poslan 29/11, u četvrtak bio već u rukama :) Živio USPS First Class Mail International :D |
Meni je već došlo 6 itema koji su naručeni u 11. mjesecu. Najsvježiji su naručeni 09.11.12.
|
Onih 45 dana se računa od uplate, zar ne?
45. dan je taman prije Nove godine, tako da će tek dana dobit negativni feedback ako ne stigne. Čak i ako stigne do tada, dobit će neutralni ili pozitivni one-star :D |
Uff, a to je najgore vrijeme (barem tako govore) oko Božića i NG, ludnica im bude..
|
Citiraj:
Ima još gore vrijeme, a to je njihova NG u prvom mjesecu kad deset dana traje sveopći lumperaj i dok se to rasčisti treba obično 15 dana. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa zašto bih se ja brinuo o našoj ili njihovoj NG?
Naručim i ako ne dođe za 45 dana, zna se što slijedi :) Valjda zato rok i je tako dug, da ima mjesta raznoraznim izvanrednim situacijama. |
Citiraj:
|
Pozdrav ljudi. Evo samo da pitam malo iskusnije koji kupuje na ebayu iz kine i sl destinacija. Vec par dana pratim i vidim da slusalice ( u mojem slucaju Siberia V2 ) odlaze za kojih 30$ max. Zbog toga mi dosla zelja da ih i ja uzmem. E sad koliko je ta kupnja sigurna ? Radi se o ovome selleru ( http://myworld.ebay.com/yongheng861?...p2047675.l2559 ) sry ako nisam smio staviti ovaj link. Nije mi jasno zasto jer toliko manja cijena a prodavac ima po meni poprilicno pozitivan feedback. Lp
|
Citiraj:
Cijena je manja zato jer su krivotvorene, a u slučaju da paket otvore mogao bi od naše carine dobit čestitku da financiraš njihovo uništavanje o vlastitom trošku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dal je kopija ili ne, oni su zadovoljni s cijenom i kvalitetom. |
Citiraj:
|
Možda sam i ja trebao pitat o tim slušalicama prije nego sam ih prekjučer osvojio za 26$ kod istog sellera :D.
Kolko kosta to unistavanje? Meni su jednom stigle CM Storm Sirus zajedno sa CM Spawn mišem, sa nagradne igre, i htjeli carinit ja kao nagrada nagrada, i pustili me :D |
Citiraj:
@Hombre @Brc hvala na odgovorima |
Je imao tko iskustva s ovim?
http://www.ebay.com/itm/160586499068 Za zatvaranje nekih vrećica i slično... Što ste nedavno kupili jako jeftino a da je dobro |
Stigla mi danas pošiljka nakon 46 dana, a prodavač mi već refundirao novce. Htio mu objasnit da mu oću opet uplatit za tu pošiljku al se baš i ne možemo sporazumjeti. Kolko sam skužio baš mu i ne ide engleski a najviše mu je stalo da mu samo dam pozitivan feedback i kako on kaže "5 start" :D
|
Citiraj:
(2) E onda super, daj mu to što želi i problem riješen. |
Citiraj:
Pričekaj još malo, ako ne dođe ga ljepo zacrveni i traži povrat novca. Jedino ti to preostaje :( |
ja vec par dana nemrem na ebay, nesto mi steka, jedva uđe na home page a sign in nikako, kliknem ali samo loada i loada i nikad kraja.. :( ista stvar i u internet exploreru :(
|
Citiraj:
|
Evo meni su nestali itemi kupljeni u zadnjih mjesec dana s pocetne stranice, a ni u purchase history ih nema onak kak su bili prije vidljivi..
A kad odem na archived, tamo se vide, ali nema one opcije za otvaranje casea.. Ni ikonice da je ostavljen feedback.. Na mail nije doslo nista vezano uz korisnicki racun na ebayu.. Nekome se nest slicno dogodilo? |
Complain ebayu, vrate ti pare, happy ending...
|
@Campeonato
Da nisi slučajno sâm arhivirao iteme? Nisam to nikad probao, al' kol'ko vidim ,to napraviš s dva klika. Možeš obilazno preko "My Account" doći do Feedbacka i Resolution Centera, pa ih tu potražiti. |
Ma idiot, neznam kak nisam skuzio i vidio, period mi je bio na current month (Dec) pa se nije nist vidjelo.. Sad vratio na 60 days i ok je.. Iako to nisam nikad dirao a prije je bilo sve ok.. Sad se ponovno logiram nakon promjene i 60 days je..
Rijeseno :D |
Citiraj:
Malo radi, malo ne.. :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38. |