PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Playstation igre (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=287803)

rak21 28.04.2020. 18:06

Meni se uncharted baš svidio :) 4. dio ću još sigurno odigrati. Želim nabaviti i the order 1886, jel igrao tko?

Mommistake 28.04.2020. 18:06

Ja sam masu puta već napisao. Uncharted je takva prevara da je to čudo. Meni jedna od lošijih igara koje sam odigrao na PS-u.

Ok, tematika je ok, okolina isto, ostalo... Dosada... Skačeš 5 min, dođeš u veliku prostoriju, pobiješ hrpu ekipe, pa opet skakanje 5 min, pa ubijanje i tako u krug. Mogli su više riddle-ova staviti, bilo bi puno zanimljivije.

Najgore od svega mi je to, što, npr. penjem se negdje 5 min, jedva dođem, probijam se kroz rupe, šumu, rijeke, kad tamo već cijela vojska s autima i helikopterima... Pa kako su oni došli tamo? :D

xGAME 28.04.2020. 18:21

Citiraj:

Autor rak21 (Post 3401103)
Meni se uncharted baš svidio :) 4. dio ću još sigurno odigrati. Želim nabaviti i the order 1886, jel igrao tko?

Odigrao sam ja. Fora iz vizualne perspektive i animacija, ali osim toga ništa posebno od igre.
Tematski je cool igra, no nikako da se "zakuha" i onda samo završi odjednom.

Za te novce koliko sada košta se isplati (na popustima).

Mladenxy 28.04.2020. 18:26

Prvi uncharted (odigrao prošle godine taj serijal po prvi puta), je iz današnje perspektive teški smor. Jedva sam se prisilio da ga dovršim. I grafički je to danas teško za izdržati :D
Zato drugi dio jako popravlja stvari, treći je opet nešto lošiji i danas je ta trilologija zastarjela...nije fer prema serijalu jer ne stare sve igre jednako dobro.
Ali trebaju se odigrati zbog četvrtog fenomenalnog dijela, koji je poput dobrog avanturističkog filma, sa izvrsnim likovima, stvarno prekrasnom grafikom i fino zaokruženom igrom.
Meni je taj 4. dio remek djelo, u top pet PS4 igara. Sami kraj izazove suzu u oku :D

Elven 28.04.2020. 23:35

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3401108)
Prvi uncharted (odigrao prošle godine taj serijal po prvi puta), je iz današnje perspektive teški smor. Jedva sam se prisilio da ga dovršim. I grafički je to danas teško za izdržati :D
Zato drugi dio jako popravlja stvari, treći je opet nešto lošiji i danas je ta trilologija zastarjela...nije fer prema serijalu jer ne stare sve igre jednako dobro.
Ali trebaju se odigrati zbog četvrtog fenomenalnog dijela, koji je poput dobrog avanturističkog filma, sa izvrsnim likovima, stvarno prekrasnom grafikom i fino zaokruženom igrom.
Meni je taj 4. dio remek djelo, u top pet PS4 igara. Sami kraj izazove suzu u oku :D

Ma sve Unchartede (4. jos nisam prosao), treba gledati izricito ko film i igrati zbog atmosefere i price. Igra je toliko glupa, repetitivna i dosadna da sam si uvijek rekao da mecu vise, ali bi ih zavrsio. I zacudo sad sam tek na 4. uspio stati i odustati od igre... Jednostavno me ubila dosadom i glupostima. 1-3 nastavcima sam sve to oprastao jer su bile zastarjele igre.. ali igram 4. nastavak i apsolutno sve iste fore ko u prvim nastavcima. Nikakav level design, nema riddleova, njima je ideja "teskog riddlea" kad kamera snima tebe frontalno, a ti trcis naprijed i trebao bi preskakati rupe koje niti ne vidis..
Doduse super mi je kad su se sami sprdali s time dok je igrao Crash Bandicota :)

Sve u svemu, cetvorka me razocarala jer je preslicna prvim nastavcima, a ocekivao sam napredak.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Edin_FMB 29.04.2020. 09:52

pa u cetvorci i ima najviše zagonetki

a meni su iskreno fantastične igre, priča fenomenalna

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Mommistake 29.04.2020. 09:56

A gledaj, činjenica je da ima svoju publiku. Meni je među najlošijim koje sam igrao na PS-u. Jest da sam igrao samo igre koje slove kao najbolje, ali eto, Uncharted mi je najteže pao.

Možda i odigram još jednom ako nađem vremena i volje, ali kada se sjetim, pain in the ass! :)

Uz GOW, RDR2, Detroit, TLOU, Horizon itd. Uncharted izgleda smiješno. :)

Mladenxy 29.04.2020. 10:39

Ako pod izgled misliš na grafiku sigurno ne izgleda smiješno, nego vjerojatno najbolje od svih.

https://www.youtube.com/watch?v=5Nq1pujUCz8

Mommistake 29.04.2020. 10:42

Ne mislim na grafiku, ali kada si se već grafike dotakao, Horizon, RDR2, Death Stranding i GOW jedu Uncharted i u tom pogledu. :) Barem je meni tako ostalo u sjećanju.
Death Stranding, na daleko, najbolja grafika koju sam ikada igrao.

Ali grafika je najmanji problem, stvarno. I priča je ok. Ali ostalo mi je bezveze.

Pogledaj ovo http://forum.pcekspert.com/showpost....4&postcount=65

Mladenxy 29.04.2020. 10:51

Štima ali pogledaj ovo, pogledaj koliko su se potrudili oko običnog blata, kako se hvata za gume i ostalo. Razina detalja je frapantna.

https://www.youtube.com/watch?v=nve7ipWNfno

xGAME 29.04.2020. 10:53

A joj, ne bih se s time složio.
Meni grafički sve te igre isto izgledaju. A DS koliko god ljudi uzdižu tu igru po pitanje grafike, mislim da je više stvar art directiona nego same grafike.
Ta igra nema razloga lošije izgledat jer ionak je sve samo kamenje, blato i snijeg. Van toga i likova, ostale teksture i nisu ne znam što. Pa baci pogled samo na građevine u igri, they suck :D
Sve navedene igre su tu negdje što se tiče tekstura.

Gemmy 29.04.2020. 10:54

meni tlou i uncharted su genijalni
volim taj akcijski stil igre, gdje je vise cinematic nego borbe i ostalo. tomb raider isto mi spada u tu shemu.

gow i horizon su mi bili dobri, ali nebi ih opet prelazio, dok sam sve unchartede presao dvaput, kao i tlou.

sve su to dobre igre koje ste naveli, a nema se smisla diskutirati o ukusima.

recimo mene uopce ne vuce igrat gt5 ili rdr2 a najpopularnije su igre. zato kupujem hrpe jeftinih jrpgova koji na ps4 ima na bacanje sada :D

Mommistake 29.04.2020. 11:02

Ja sada pingam sve frendove koje znam da imaju PS, želim odigrati TLOU i Horizon još jednom.

Pa ako netko ima a da je blizu Varaždina, hit me up! :)

xGAME 29.04.2020. 11:08

Ja sam TLOU nedavno baš poklonio :D. Jedna od 3 igre koje sam imao na disku što me low-key smetalo jer inače samo digitalno kupujem.
Gdje si bio prije tjedan dana :D

Mommistake 29.04.2020. 11:10

Prije tjedan dana nisam znao da je TLOU2 na vratima. :D

Šteta. :D

Immortalis 29.04.2020. 12:38

Nisam igrao prva tri uncharteda, ali igrao sam 4 i onaj poslije, i 4. mi je bila bas odlicna, neki spoj Tomb Raidera i Assassins creed-a. Taj humor mi je bio bas odlican, kao da gledam neku seriju, a ne da igram igru.
Odigrao bi opet da imam ps4 :)
Ali TLOU... nemam rijeci za tu igru, nadam se da ce se moc igrat na ps5 kao i TLOU2

Mommistake 29.04.2020. 12:52

Moći će se.

Mladenxy 29.04.2020. 12:53

Ma to se nemaš kaj nadati, na PS5 će raditi 1000%. PS5 je kompatibilan sa PS4 i sve najvažnije igre će raditi. Ono što trebaš očekivati/nadati je patch koji će otključati 60 fpsa na 4K. To je minimum koji treba očekivati, ja se nadam da će dodati 3D audio o kojem su puno pričali.
Ma igram ju na PS5, budem se strpio.

Edin_FMB 29.04.2020. 13:14

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3401285)
Ja sada pingam sve frendove koje znam da imaju PS, želim odigrati TLOU i Horizon još jednom.

Pa ako netko ima a da je blizu Varaždina, hit me up! :)

horizon ti je 5eura na cdkeysu

Mommistake 29.04.2020. 13:27

A nije baš. 6 funti, oko 7 eura ispadne. Za tu lovu kupim na fizikaliji. :)

Volim imati igre na BR-u.

Ali hvala na info.

xGAME 29.04.2020. 16:08

Horizon će doć na komp pa to bolje tamo odigrati kak se spada :D

Mommistake 29.04.2020. 16:28

Ma znam.
Ali fali mi kauč i gamepad u ruci na 4k TV-u. :D

Žao mi je PS-a, doslovce ga nisam upalio zadnjih 6 mjeseci, prije toga igrao Fortnite 6 mjeseci. Znači stoji i skuplja prašinu.

Mirkopoter 29.04.2020. 17:14

Ne bi nešto kao Horizon upalio na PC-u, a imam PS pa makar i duplo bolje izgledalo.

Mommistake 29.04.2020. 17:14

Ma nije mi se dalo čekati. :D
Skida se. :)

IMG-3677

Mommistake 29.04.2020. 19:43

MOD: Sada bi želio da stanemo ovdje s raspravom tko ima većega i pričamo o igrama, konretno o PS igrama! Ako netko ne želi igrati na PS-u, good for you. Ima brdo tema koje su vezane uz PC gaming.

mamutarka 29.04.2020. 21:12

Gemmy 29.04.2020. 21:24

auch

ovo bi moble biti najgore igre dosada

kao da su falili april fools joke :D

Mommistake 29.04.2020. 22:08

A bilo je i gorih. :D

Elven 29.04.2020. 23:22

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3401524)

Ovo ne bude više od 5% ljudi downloadalo sve i da još 2 korone dođu... speaking about niche market...

Mommistake 30.04.2020. 11:53

Produženi vikend i TLOU. Di ćeš bolje. :D

Deathwish 30.04.2020. 12:13

Citiraj:

Autor xGAME (Post 3401091)
Yep, welcome to Uncharted.
Igra za mozak na pašu i niš više, i tak moraš gledat na nju.
To s neprijateljima me i kod Uncharteda i Tomb Raidera smeta. Jbt, Drake je kao neki avanturist, povijesničar, pametan, educiran momak, riddle solver, a ovi balavi neprijatelji su uvijek ili mu za petama ili ispred njega. I to ne par njih, nego cijela vojska :D

Je malo su pretjerali s time, pobijem pol trećeg svijeta sam, u majci i hlačama :D

Edin_FMB 30.04.2020. 13:04

evo nabavio tomb ridera da vidimo kakva je večeras, uncharted mi je legao fantastično, last of us isto tako, a ovo je na isti "fazon"

ako još ima neka ovog tipa recite :D

Mommistake 30.04.2020. 13:08

God of War je dosta sličan, ucrtan pravac, nešto penjanja.

Hellblade ako nisi igrao, ali nije za svakoga.

mamutarka 30.04.2020. 13:10

tomb raidera ima više, krenuo bih sa tomb raider 2013, pa rise of tomb raider, i na kraju shadow of the tomb raider

Edin_FMB 30.04.2020. 13:18

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3401703)
tomb raidera ima više, krenuo bih sa tomb raider 2013, pa rise of tomb raider, i na kraju shadow of the tomb raider

ma jbg izletio mi ovaj zadnji
jesu povezane priče?

mamutarka 30.04.2020. 13:26

ma nabavi ove prije, đabe su

povezane onako, jesu brijem, davno sam igrao al jesu, likovi i sve

ponavljam odigraj ova 2 prije nećeš požalit, sad su đabe a vrh meni

Alph4Dawg 02.05.2020. 09:17

Da li netko moze preporuciti offline co-op/split screen igre koje mogu igrati sa djevojkom? Hoce zena pucati, klati zombije i slicno... :D :D

Mommistake 02.05.2020. 09:31

A Way Out, Monster Hunter World, Overcooked 1 i 2, Diablo 3, Divinity, GT: Sport...

Kreseks 02.05.2020. 09:47

Dead Nation, Eearth Defence Force 4.1 i 5, Diablo III, Don't Starve Together, Overcooked, Human Fall Flat, Lara Croft and Temple of Osiris, One Piece: Pirate Warriors 3, Plants vs Zombies: GW2, Rayman Legends, Sky Force, Borderlands: Handsome Collection

Ove sam ja igra i dobre su za couch coop.
Najbolja nam je Earth Defence Force, prva dva nivoa gledaš WTF, šta sam ja ovo kupija, ali onda se navučeš na klanje horde vanzemaljaca.

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

rak21 02.05.2020. 13:07

A way out bih zaobišao. Prva igra koju sam kupio za PS4 i razočarali se u svemu. Ono malo pucanja upropasteno je lošim kontrololama..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35.