![]() |
Ja imma P10 lite sa bluetooth slušalicom i radi odlično isto je radio i sa P9 Lite
|
Pozz, pomagajte inace cu izluditi :fuming:
Juce kupio p10 i imam problem sa notifikacijama! Ili ne dolaze ili kasne ili dodu ali mi ne daje zvuk i ne svijetli ledica. |
evo .. neznam dal znate..
dobio jedan huawei J6 lockan google acc, kao nemože ako nemas stari user i pass e nemože kuac .. ugoglas FRP reset i vozi miki .. a koliko vidim padaju svi androidi i svi modeli moba od 5,x do zadnjeg Znači zaštita mobitela ako ga izgubiš ili ti ga netko ukrade .. 0 bodova ajd hackaj icloud ako netko može .. za sad nema lijeka |
pa što je tu čudno? To možeš na svkoma pa nije to Apple
|
Citiraj:
Ja ga imam jedno 10mj i mogu rec da bikad problema ikakvih. Do sada sam ima samo samsunge i bojim se da necu nazad tako skoro Sent from my VTR-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my X using Tapatalk |
Ostavit cu ovo ovdje, mozda nekog bude zanimalo. Kako je proslo ostvarivanje jamstva mog nexusa 6p kupljenog u eu:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3212911 |
Pa kad će više taj Oreo na P10Lite?
|
GSMA objavila long term review P20 Pro.
https://www.gsmarena.com/huawei_p20_...eview-1791.php |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj mozda preko hisuita na kompu, mada je ona dobila obavijest na mobu i sve preko wifija napravili |
Evo ja tek danas dobio!
|
Citiraj:
dobio sam na poklon Huawei Mate 10 lite ali tu nastaju drame..mob je kupljen u njemackoj,ja sam prvi vlasnik i sve stima osim jedne stvari,jos nisam dobio nadogradnju na oreo..yovem huawei syk kayu nije kupljen u hr pa vneynamo nista..yovem agram servis oni kayu jos nema orea ya taj model,a na forumima citam kako ga ljudi dobivaju,pokusao sam preko hisuita nema nista..kakva su vasa iskustva..koliko se dugo ceka i hocu li ga dobiti..e da,kada sam stavio sim karticu i napravio prvo podesavanje dobio sam update za svibanj..nakon toga nista..hvala na pomoci.. |
Došao bude kad dođe za tržište na kojem je prodan, strpljenja samo.
|
Citiraj:
|
Kao što reče kolega, updatei su vezani za tržište za koje je mob namijenjen, a ne za SIM karticu koja je u njemu. Tvoj je očito namijenjen za DE tržište i zato se strpi dok ne dođe update za njega.
|
Citiraj:
Uspio i to :zdero: |
Citiraj:
Tek sam se počeo igrati mobitelom, pustio sve updatee, prebacio SMS-ove i call history sa starog Xiaomija, instalirao par aplikacija i sad kopiram ostale podatke. U*rani Google i njihov MTP mijenja datume fileova, već vidim da ću imati cirkus kad budem htio doći do nekih slika. Danas me čeka zamjena SIM kartice jer je ova već prošla jednu operaciju smanjivanja škarama s mini SIM na micro SIM i kontakti su već poprilično poderani. |
Dakle preporuka....huawei mate 10pro ili p20? Svaki savjet dobrodosao. Hvala
|
Ja bih uzeo Mate 10 Pro zbog AMOLED-a i bolje baterije.
Ako Mate 10 radi puna dva dana i 9 h SOT-a, Pro je još bolji. |
pozz, nisam nasao posebnu temu za moj telefon pa pitam ovdje..
jel dobio tko onaj GPU Turbo updejt na svojem Mate 10 Pro?? citam na Benchmarku da su ga ljudi u Srbiji vec dobili... from my Mate 10 Pro |
|
Ovaj M20 će bit brutalni fon, 6.3" 4200mah, a kamere iz p20pro..
I naravno jeftiniji do N9.. |
ove kamere iza ovako poslozene i 3.5mm jack su mi malo kao SF ali budemo vidili..
inace je zvijer od telefona... from my Mate 10 Pro |
Dobro, koliko to kamera današnji smartphone mora imati da napravi pristojnu fotku?
|
9 ako se dobro sićam.
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zadnji mobiteli s velikim senzorima su 808 i 1020 a softver za kameru odlican. Huawei moze to slozit bolje, daleko bolje, nek im primjer bude Google.. |
Delete
|
Citiraj:
Jedino što taj smartphone ne bi imao baš nikakvog. Ovo s tri je već smiješno, kao što su mi smiješne i dvije na mom P9 koje ne rade baš nikakvu razliku. |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
na Vipu sam ako to nesto znaci... from my Mate 10 Pro |
Trebalo bi uskoro biti iako sam negdje vidio da bi 8.1 mogli preskočiti i ići na 9.0, tko zna...
|
ali pricalo se da ce doc taj GPU updejt koji ce bolje optimizirat grafiku i smanjit potrosnju, kao sta sam vec napisao ekipa u Srbiju na Telenor operateru je vec dobila taj
x.x.x..148 updejt.. mi smo jos na 145 inacici... from my Mate 10 Pro |
Updatei idu po IMEI-ma. A ne po zemljama.
|
Imam Mate 10 pro (update .145)........ Jel zna netko zašto bi imao veliki battery drain od HuaweiHome procesa? On mi u 24 sata potroši preko 1000mAh i to naročito po noći kad mob ništa ne radi. Imam samo wifi non-stop upaljen (probao i sa 2.4 i 5GHz), lokacija je samo na wifi/mobilno upaljena, nemam NFC, nemam GPS upaljen....sve ostalo "normalno" troši....Po noći potroši 15-20%...:hitthewal:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:03. |