![]() |
Citiraj:
|
Nikako, ako nemas SHSH, zbogom bosno :) Saznaj na koju je mrezu lockan mob i rijesi karticu preko nekog :)
|
A ovaj pravi unlock u servisu za 500+ kuna, tipa ovo što nudi iService u Vukovarskoj? Ili to samo vrijedi ako je zaključan na naš VIP, odnosno T-Mo?
|
Uspio jailbreak...ne treba u redsnowu stavljat prvo 6.0 i onda ić jailbreakat...samo se pod extras ode na select ipsw, odabare 6.0 ipsw, vrati na glavni meni i klikne jailbreak...to je teathred...meni je u principu bilo samo bitno instalirati SAM da mogu saznat na kojem je operateru točno mobitel bio tako da ga sad mogu odnijet da ga otključaju...
|
Pozdrav, danas ujutro sam jailbreakoa svoj iPhone 5, instalirao cydiu i skinuo neke bezvezne programe i sve je super funkcioniralo. Medutim, sad sam skinuo SpringBoard posto sam zelio neke drugacije teme i odma mi se mob rebootao i sada na vrhu ekrana gdje je inace sat stoji :Exit safe mode. kada kliknem na to pise da se SpringBoard crash-ao i da restartam aplikaciju. Kliknem restart, opet ista prica. Probao sam i reinstalirati preko cydie i dalje nista. Zanima me jer postoji neki nacin kako da rijesim ovo ili da jednostavo restore-am mob? Nekako mi je to glupo posto sam skinuo vec dosta programa i aplikacija pa sada jos sve ispocetka...
|
da ne mislis mozda na winterboard? u svakom slučaju, možeš iz safe modea otić u cydiu i zbrisat taj problematični package.
|
Citiraj:
|
iPad 3, 6.1.2, idem napravit JB sa zadnjim Evasionom, stoji mi vec 30min na "injecting stage 2 jailbreak data 1/3" i ne mrda. To OK? Tako dugo traje?
EDIR: rješeno. Vidio sam da dosta ljudi ima isti problem sa ipadom, dakle, kad se napravi upgrade bitno je zavrsiti "pocetni ekran", i tek onda Evasion |
Imam pitanje, pokušavam otključati iphone 3g. Na njemu je ios 4.2.1 sa onim 6.15.00 basebandom. E sad sve sam napravio, bar mislim, i sad pokusavam instalirati ultrasn0w kroz cydiu. Ali kad probam instalirati ultrasn0w kaže mi cannot comply, di griješim ili sam nešto preskočio ?
EDIT: Eto nakon nekoliko restarova proradilo samo od sebe i uspješno završeno :) |
lkw_pkw
Pozdrav
može pomoč imam 3GS sa verzijom 6.1, modem firmware 05.16.08 iPhone je lockan na T-mobile mrežu.E sad napravio sam jalibreak sa evasi0n verzija 1.5 posle jalibreika sam ga probao otključati preko cyide sam skinuo zadnju verziju ultrasn0w.E sad posle sam trazio po netu i nasao da verzije 05.16.08 otključavaju preko operatera. Poslje sa sam htio uabciti T-mobile sim karticu i nemre nač mrežu probam ručno i ništa, probao sam sa vip karticom i tele2 i ništa. Šta da radim. |
Iphone jailbreak, unlock (2.2, 3.0, ...) i FAQ
Pošalji mail na tehnicka.podrska@t.ht.hr
Subject: Otključavanje uređaja U mailu napiši: Ime i prezime, kontakt broj, IMEI uređaja, broj s kojim je kupljen (mozda i ne treba ovo zadnje). |
Ma več sam posalo rekli su mi da če mi poslati kod za dva tijedna.Ali problem je kaj više nemogu niti koristiti T-mobile mrežu a iPhone je kupljen u T-mobile tj.nakon jalibreika i ultrasn0w ne očitava mi niti jednu sim karticu koju ubacim niti T-mobile a prije sam normalno koristio na iPhoneu t-mobile karticu.
|
Koliko ja znam, za iPhone ne šalju kod nego samo jave da je na listi slobodnih telefona. Spojiš ga na iTunes sa nekom drugom sim karticom (drugi operater) i otključa se.
Malo je glupo što moraš imati karticu drugog operatera, al ima neke logike. Meni je bezveze jer ga želim otključati a u kućanstvu su svi mobiteli na t-mobile mreži. |
Iphone jailbreak, unlock (2.2, 3.0, ...) i FAQ
Ne šalje se nikakav kod, nego samo spojis iphone na itunes. Nikakv ultrasn0w ti nece radit na tom basebandu. Restore cisti
|
Citiraj:
|
Evo upravo obrisao preko cyide Manage/Packages/Instaled...
Znači čekam da mi jave da je na listi slobodnih iUređaja ubacim neku drugu sim karticu pošto trenutno koristim Tele2 spojim ga na iTunsa i pljusnem Restor. A što pod time znači na listi slobodnih uređaja.Jel to možda ako sam pod ugovornom ili kojim slučajem imam neka dugovanja ako sam bio na preplati pa nisam podmirio dugove. |
4S, 04.12.05 baseband, iOS ne znam još koji ali vjerojatno je 6-ica gore. SIM unlock sa VIP-a na T-Mo, jeftinije od tvorničkog ne može?
|
Re: Iphone jailbreak, unlock (2.2, 3.0, ...) i FAQ
Jesi li siguran da je to 4s. Taj baseband inace ima.i4
|
Moguće, dobio sam sliku sa tim basebandom i rečeno mi je da je 4S. Jel se može šta napravit?
|
Re: Iphone jailbreak, unlock (2.2, 3.0, ...) i FAQ
Taj bb je od i4 i nazalost nr moze se trenutno nikako rijesiti. Gevey i slicne kartice koje se nude su fejk,tj. nijedna do sada nijr nikom proradila.
|
pomoč
može mi nekao pomoč dobio na popravak od šogora 3GS sa razbijenim digitizerom koji nažalost više ne radi.A šogoru trebaju hitno brojevi telefonskogo imenika kako da dođem preko njih.iPhone radi također i display ali nažalost digitizer je izvan uporabe, da li mogu nekako pokrenutu iPhone sikronizacijom pa preko PC baratati na iPhone ili nekako drugačije.
|
Preko win xp-a bez problema. Spojis mob, udjes u itunes, odaberes sinkroniziraj kontakte s Windows Adress Book-om. KAd zavrsi otvoris adresar u winsima i sve je unutra.
|
Dobio sam iPhone 4 i upalio sam ga i morao sam proći sve one gluposti da ga sredim kao da je mob nov i mislim da se tim načinom software update-ao na 6.1.2 i sad bi ga htio jailbreakat, ali sam naletio na ovo:
- The device should be updated to iOS 6.1.2 via an iTunes update, not OTA update. Koliko sam ja razumio, moj se updateo putem toga OTA načina, pa me zanima samo jeli ima kakav način da je to ponovo update-am pomoću iTunesa pa da ga mogu jailbreakat? |
Nije se tim nacin software updateao. Da se updateao,imao bi 6.1.3. Ako je nov telefon, samo ga spoji na evasion i jailbraeakaj. Ako je rabljen,onda treba viditi sto si ti ili netko drugi radio prilikom resetiranja uredjaja.
|
Rabljen je i iz Švicarske. Zadnje što je rađeno na njemu je otključavanje u Švici te je donešen ovdje i tražio me da ubacim neku drugi karticu u njega (osim one na kojoj je bio zaključan u Švici) i da prođem kroz sve one postavke kao kad je mob nov i prvi puta se upali.
|
Treba pitati jel samo napravljen reset ili ota update. Cim je 6.1.2 a rabljen,sigurno je updatean, a vecina ljudi update-a preko moba,znaci ota. Ali ipak ne mora znaciti. Neki updateaju preko itunesa :)
|
Ajmo pretpostavit da je OTA, šta sad, jeli mogu nekako ponovo update-at 6.1.2 preko itunes ili update-at na 6.1.3 i čekat za to jailbreak. Btw. šta se može dogodit ako ja probam jailbreakat a mob je update-an preko OTA-a?
|
Skini iFaith, spoji mob i odaberi Dump SHSH Blobs, poslije toga klikni Build signed IPSW.
6.1.2 FW skini ovdje: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750 *6.1.2 (4 GSM) |
Citiraj:
Sad mogu slobodno jailbreakat pomoću evasi0n-a? |
Ako si restoreao taj custom FW preko itunesa, možeš.
|
Da jesam, to mi je pisalo na kraju procesa sa iFaith.
Evo ga, i jailbreak riješen, hvala :) Da vas pitam još nešto, buraz ima 4S i on je na 5** pa me zanima jeli se može ikako update-at njegov na 6.1.2 ili mora na 6.1.3? |
Nemoj. Za 4S bolje da ostane na 5.xx. Ima dosta problema
|
Citiraj:
A problem je sto ce sve vise aplikacija traziti 6.xx fw i nece raditi na 5.xx |
Jučer sam probao i na kraju odustao.
iPhone 4 16 GB 2 godine star modem fw 02.10.04 trenutno na 5.0.1. JB t-mobile, unlock mi ne treba u cydia su sačuvani shsh od 4 do 6.1.2. (tako piše) Skinuo sam 6.1.2. i kad sam ga probao instalirat prošao sam sve one greške 3194, 1602... rješavao jednu po jednu, ali ne ide. Sa Tiny umbrellom sam isto spremio shsh na komp. Dodao sam onu adresu u Host file. Uopće ne mogu dignuti sw na 6.1.2. Na kraju sam negdje prije nego sam odustao pročitao da to uopće ne mogu napraviti više, jel zbog basebanda ili nešto drugo... ali sad mi se sve pomiješalo i ne znam više što još probati. |
Ako si skinuo shsh s tinyumbrella,skini ifaith,odaberi mak signed ipsw,odaberi firmware 6.1.2 i odaberi odgovarajuci shsh file kojeg si skinuo s tinyumbrella (pripadajuci ecid) i napravi custom potpisani fw. Kad zavrsis napravi restore s itunesima. Ne treba modanje hosta. Ako nakon fleshanja telefon ostane u dfu modu,morat ces isto ponoviti s 5.0.1 i pomiriti se da ne mozes staviti ios6 ZASAD. Neki telefoni jednostavne ne zele prihvatiti custom ios6 fw
|
Hvala ti B, probat ću...
EDIT: ipak imam pitanja. Znači kad otvorim iFaith prva opcija je "build signed ipsw w/blobs" i kad to kliknem traži me da pokažem di se nalaze. Tu ne znam koji da odaberem. Ako odaberem 6.1.2. kaže mi da nije dobar i da mi neće napraviti custom ipsw jer bi mogao onesposobiti phone. |
Kuma ima iPhone 4 koji nije tvornički otključan već se u sim tray stavi ono nešto(gevey ili tako nešta). Željela bi novi iOS pa me zanima hoće ti unlock i dalje raditi neovisno o verziji iOS-a.
Hvala! |
Citiraj:
|
Pozdrav ljudi,
Sestra mi je dobila nov 3GS koji je dobiven od Apple-a u Austriji. Pa ga je moj buraz jailbreakao i unlock napravio. I sve je fino radilo prvih 4-5 dana, nakon toga iphone prestao primati bilo koju karticu. Softver 6.0 (10A403) Baseband 05.16.07 Iphone - 49. tjedan 2012 To su podatci koje sam uspio iznjuškati. Pa reko prvo da pitam za savjet da ne bih napravio gore nego što jest :D Pitanje - da li se uopće može sad unlockat? jer sam čitao da nakon kraja 2011 za ovaj baseband ne ide baš tako... Svaki savjet dobrodošao |
Uskoro će biti predstavljen iOS 7 , evasion team čuva rupu za jailbreak. Tako da svi zarobljeni na iOS-u 6.1.3 će uskoro dobiti jailbreak :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |