![]() |
The Witcher.
Priprema za dvojku. |
nabavio prototype, Batman: Arkham Asylum i Darksiders, valjda ce me neke od njih uspjeti zadrzati za kompom
|
Fallout:NV i FIFA11.
|
Fallout:NV i novi COD MP
|
NFS Shift i Most Wanted. Da ubijem vrijeme dok se čeka novi HOT PURSUIT.
|
|
Kakvo ludilo. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Polako guštam u ArcaniA - Gothic 4 :D nije loša..
Na listi čekanja su šampioni Fallout NW, Mafia 2, Stalker COP ;) Otvaranje liste počinje krajem 12. mj, razlog tome je previše kolokvija i malih testova :/ |
Citiraj:
Citiraj:
Neka netko napravi na steamu PCe grupu za igru pa da zahaklamo preko neta (steam store URL: link) Evo moj steam ID. |
Fallout : New Vegas.
Razočarao se novim CoDom. |
Bela - playtoy ^^
|
Citiraj:
Ugl. i ja sam Witchera sredio pripremajuć se za dvojku i dajem mu čistu 9 (dosadilo mi hodanje amo tamo) Star Wars™ The Force Unleashed™ II - 10 iako ima nekih malih zamjerki al igra je prva liga :goood: Et igro i novog Jamesa Bonda al on je šit, sam sam uživo vozeć Astona :roller: |
Citiraj:
kod mene je sve isto samo što psujem uz LoL (League of Legends), kilavih, retardiranih, glupavih ljudi kao blata, objsniš im ali i dalje po svom i sj.. koncepciju... Tekući ili ne kod frenda radi sličnih problema kristali više ne rade, dok kod mene kad god zamahnem sjetim se para koje sam dao za njega a kako će do drugih biti teško doć pa još vjerujem u samokontrolu!!! |
Ja ne nalazim utjehu u icem osim u HOTM&M 3
|
Još uvijek perem DotA-u, a uz to malo F1 2010 i dragon Age: Origins.
|
Black Ops, novi MoH, WoW...
|
Modern Warfare 2 MP i Assassins Creed prelazim ^^
|
novi star wars i lord online
|
Freedom Fighters
:goood: |
Odigro Mass Effect 2, dobra igra sa jako dobrim konverzacijama :). Sad opet diablo 2 dok se ne pokrenem da instaliram COD black ops, i usput čekam da dođe NFS Hot Pursuit za PC :D
|
company of heroes online
nick PhnxCro djabe je,navalite..kolju me svi..pobjedjujem samo u 1vs 1 i to kad ovaj drugi laga pa ga mogu kickat. http://www.companyofheroes.com/ |
Ovako, davno sam igrao Dungeon Siege II, sad me ulovila volja za takvim igrama
pa bih trebao prijedloge TOP igra tog žanra , nove naravno. Single player. |
Metro 2033 i Pirates, Vikings, and Knights II.
|
Upravo prešao Star Wars The Force Unleashed 2..sad tražim novu žrtvu
|
Citiraj:
Jedna starija igra...meni najdraža od svih RPG-a...The Bards Tale...brdo Pythonovskog humora...must see!!! |
Assassins Creed 2, MW2 MP, W@W MP, CoD4 MP, Sniper Ghost Warrior, T.C's Splinter Cell Double Agent ^^
|
Nema se vrimena bas al koliko se moze potrosi se na EvE Online, a ako nesto i ostane vrimena ode na Mafia II.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |