![]() |
UJ!
mada niđe veze s penalom.. |
Cist ko suza.
|
Nadam se da ću ga ponovo vidjet jer stream je užasan :D
|
Gotovo Real 1 - Barca 1. Ja sam gledao na bwin-u bez ikakvih smetnji. Penal za Real nije sporan.
|
Messi iber bahat, odvratno...
|
što nije bilo prijenosa na Maxt TV PPV?napokon 30 kn da vrijedi potrosit na utakmicu oni nestave
|
Nevjerovatno guzičarenje Liverpoola:D
|
Kakvo guzicarenje? Sam suarez im je mogao utrpat 2 gola u drugom poluvremenu :D
Onaj slobodnjak je trebao biti penal, pa taj "drugi" penal je ista stvar :p Inace Arsenal katasrofa, neznam kako uspiju konkurirat za naslov uopce, zadnjih par utakmica igraju jako jako lose. |
Citiraj:
|
Pa ono "Until we win" :p
Inace kad je prvi gol pao? 94'? I odmah prvi napad nakon toga je trebao biti penal/slobodnjak, i nakon toga gol, tako da je komtno onda trebalo biti 0:0 :) Nadam se da se Carra brzo oporavit, jer nije bezazleno izgledalo. |
van Persie 98-a minuta
Kuyt102-a minuta |
Udinese vodi 0:2 u Napoliu :D
Hvala Udinese :) Sad se moze pocet slavit naslov u Milanu :p |
Citiraj:
Svi ostali su se ove godne urotili protiv Uniteda, a ponajviše FA. Prvo je bilo isključenje Fergusona na pet tekmi (čovjek je imao i gorih komentara na suđenje pa mu ništa nije bilo), a onda i ono Šreka na dve tekme je isto komedija bila. Zatim, ponovo tekma s Chelsijem itd... |
Danas:
Chelsea v Birmingham 19:45 Tottenham v Arsenal 19:45 Prognoze? :p |
Chelsea bi trebao lagano dobit, a za ovu drugu bi rekao nerjeseno.
|
Chelsea je zicer ako ne igra fernanda! :D Ovo dvoje bi fakat moglo X odigrati. :)
|
Nekaj se priča da Fernanda slavi golove koje da na treningu?:D
|
Zabija ko veliki na treningu! :D Zadnju tekmu je ušao oko 82',min nakon kaj je chelsea osigurao pobjedu od 3:1. :D Naravno da je Drogba dao gol kao i Kalou i Lampard. :)
|
Citiraj:
|
Mislim da će taj gol slaviti samo on. :)
|
I Roman:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za one koji imaju hrvatski sportklub danas izravan prijenos finala kupa Barcelona - Real Madrid, početak u 21:30
Hepi :D |
Citiraj:
|
Sjajan početak u Londonu, Tottenham - Arsenal 1-1 nakon 7 minuta, a Chelsea vodi 1-0.
|
Tottenham 2:3 Arsenal na poluvremenu. Zanimljiva tekma no ne znam za koga da navijam jer ne želim bahati Tottenham u LP, a opet bih volio da Arsenal prosuje bodove. X bi me usrećio. :nuts:
EDIT: 3:3 FT! :CoolRamb: |
Ronaldo :D
Sta je je, fini gol. |
Tottenham vs Arsenal predobra tekma, nepošteno bi bilo da je netko odnio 3 boda :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:04. |