![]() |
Dajte neki popis što bi se trebalo proći? Kupio PS4 nedavno, trenutno igram cod WW2 radi nostalgije. Imam gow, rdr2, metro redux i exodus, Detroit, Spiderman, Horizon zero down, metal gear solid 5, sve unchartede.
|
Ja igram na PS-u samo igre za PS. AKo igra postoji na PC-u, ne igram ju.
Horizon The Last of Us GOW RDR2 (sada ga je moguće i na PC-u igrati, ja sam ga prošao 2 puta na PS-u) Detroit Spiderman Days Gone GT: Sport Uncharted 1-4 (plus onaj s ženama). Tim redoslijedom. :) Tebi onda fali TLOU i Days Gone. |
Pardon, zaboravio sam na TLOU. Tu igru sam prvu kupio nakon PS4 :)
S tvoje liste fali mi još samo days gone no nailazim na oprečne recenzije pa još nisam kupio. Što preporučuje od vožnji? Primarno mi je da postoji VS mode za 2 igrača na konzoli.. |
Samo GT: Sport :)
|
Citiraj:
Nemoj gledat recenzije za Days Gone. Igra je debelo podcijenjena. |
Igra dobiva ocjene od 6 ili 7 od 10. Po meni je to full realna ocjena. I to nisu loše ocjene. To što se ljudi ponašaju kao da svaka igra koja ima prosjek ocjena manji od 8.5 ne valja, su sami krivi. Realno jako malo igri zavrijeđuje išta preko sedmice i većina ih je "samo" dobrih kao što je Days Gone u ovom slučaju.
Baš je igram i prošao sam polovicu igre i što se mene to je savršen primjer dobre igre. Začudo open world nije tako toxic kao u većini open world igri, ali ima hrpu malih mušica i dosta bugova, kao i rupa u samoj priči koje se nakupe i štete cijelom doživljaju igre. |
Citiraj:
Ako te imalo privlači Dark Souls, Bloodborne + ekspanzija pod obavezno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Same here. |
Citiraj:
gt sport je odličan za solo igru i mp, ali splitscreen je žešća banana(loše tehnički rješeno i nema nekih opcija za neke championship ili nešto, samo single race) u toj igri nažalost, a mislim da je na to mislio kolega? |
Citiraj:
Mislio sam da ima dosta VS igara na ps4 ali nisam bas naisao na ista kvalitetno. A way out smo jedva cekali odigrati ali na kraju teska banana ispala igra. imate koje favorite za CO-OP ili VS? |
Overcooked
Sent from my iPhone using Tapatalk |
preporuka za overcooked i od mene, overcooked 2 je sada na akciji, ako mozes ugrabi komplet 1+2
|
Citiraj:
Zanimljivo je. |
Citiraj:
Možda Crash Team Racing? Ja svoju nisam uspio nagovoriti, jedva ju nagovorio da igramo monopol na PS 4 i sad neće ni to više jer sam ju pobjedio :roller: |
Pozdrav,
ako uzmem ps plus na 14 dana free, i otkažem prije nego počne naplata članstva (ako je moguće), a skinuo sam besplatne igrice za ps plus, dali igirice ostaju ili se i one otkazuju. Hvala |
Igre možeš igrati samo kada ti je PS Plus aktivan.
One ostaju na disku / library-u, ali ih ne možeš igrati. |
Playstation igre
Cim prekines psplus gubis mogucnost igre svih igara koje si dobia besplatno s psplusom.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Da. Jer ih nisi dobio for free :D
Kad nazad platis, mozes ih nazad igrati. |
Citiraj:
Ja im to sranje od ps plus nikada više necu platiti. Prljavo je u 21. stoljecu naplacivati MP. |
Tlou 2 - 19.6.2020.
|
Op op :D
Odličnost! :) Pa nije vrag da ću upaliti PS nakon 6 mjeseci. :D |
E sad, dal da to pogledam na jubito kak netko igra, da si kupim PS4 pro odigram i prodam ili da si kupim PS5 pa odigram onda :D
|
Hm, sve se odigra na ps4
|
Citiraj:
|
Onda ga nisam trebao ni prodavati :D
|
Sad kad izađe PS5, kupujem PS4 samo zbog TLOU 1 i 2. To sam si zacrtao da to MORAM odigrati. Druge PS eksluzive me ne zanimaju, samo ova.
|
moram priznat da su me baš začudli sa općenito najavom TLOU za ps4 a ne ps5, pa to je selling point samo takav, zamisli tlou2 ps5 bundle za božić 2020
:D |
Pa kaj nije TLOU 1 došla isto u smiraj PS3 a već je PS4 bio najavljen?
Zašto je ne naplatit 2x :D ? |
pojma nemam, moguće, vjerojatno (nisam imao trojku)
vjerojatno razvoj igre počinje previše prije izlaska nove konzole pa ne stignu napravit (il štaveć) da bude za next gen |
Citiraj:
TLOU1 je remastered za PS4, inače je igra za trojku. BTW. TLOU1 74kn na PS Store-u, ja uzimam da prođem još jednom. :D |
TLOU1 je izasao taman 5 mjeseci prije nego sto se PS4 mogao kupiti, a na PS4 je dosao godinu dana kasnije. Tako ce i ovaj put, prvo na PS4 pa "remastered" na PS5 :D.
|
Taman ga odigram na jednom i drugom. :D Lova za PS5 je već na strani. :D
|
Jučer sam počeo igrati TLOU, meni je to tesko. Zapeo sam već skoro na samom početku kad vodimo malu iz grada i naidemo na nekoliko "Transformera" i onih rascvale glave. Municije nemam, čim napadnem prvog odmah se sjate i ostali i u ubiju me (kad im se prisuljam s leđa svejedno me skuze, ne mogu napraviti silent kill). Neki hint?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na kojoj težini igraš? |
Normal :D no nov sam u svijetu ps4 gejminga i upravljanja kontrolerom. Do sad sam prešao cod WW2 i uncharted 1 2 3..
|
Otkako je ovaj prvi dio uncharteda besplatan do 5.5. pokusao sam se prisilit da odigram, odigrao 10 chaptera i mislin da necu vise. Pobia sam vise neprijatelja nego koronavirus, smorila me igra. Avanturisticki/penjanje/rjesavanje problema kako ic dalje mi je super i zabavno, ali brate mili enemy botova je milijardu i bas smara. Mozda se uspijem natjerat za dovrsit igru, ali cisto sumnjam.
|
Yep, welcome to Uncharted.
Igra za mozak na pašu i niš više, i tak moraš gledat na nju. To s neprijateljima me i kod Uncharteda i Tomb Raidera smeta. Jbt, Drake je kao neki avanturist, povijesničar, pametan, educiran momak, riddle solver, a ovi balavi neprijatelji su uvijek ili mu za petama ili ispred njega. I to ne par njih, nego cijela vojska :D |
Ma da. Moram "gledat na nju" tako da ce ic lagani delete i zahvala sonyu sta je nisam kupio nego pokusao odigrat dok je bila besplatna, sacuvali su mi 20 eur. :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |