![]() |
Ja sam imao TL jednom davno, sa odličnim ratiom, ali se nisam ulogirao 6 mjeseci i ugasili mi account :( Trenutno koristim samo hd-torrent i tracker je fenomenalan. Najviše ima naravno 720p filmova, no ima i gro 1080p, a u zadnje vrijeme su počeli furati i BD-25 iako baš i ne vidim svrhu u njima jer imam Mede8era pa mi je to besmisleno.
|
Citiraj:
|
Odlična. To ti je media player, služi za gledanje filmova (a možeš i slušati muziku). Košta koliko i 15m HDMI kabel (ukoliko ne uzmeš najjeftiniji), tako da mi se više isplatilo kupiti Mede8era i spojiti ga UTP kablom koji sam već imao kod telke nego se zafrkavati sa HDMI-jem, a da ne spominjem koliko to bolje radi od stare kombinacije (iMon knob daljinski i Soundgraphov soft te playanje filmova sa kompa) i da ukoliko staviš HDD u njega ti ne treba niti komp biti upaljen.
|
Raspravu o tom Mede8er nastavite ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=177966
|
Citiraj:
neka pozivnica.. agh, grrrr :D |
Citiraj:
al ih nemogu slati :D tak da jebiga heh |
Citiraj:
|
demonoid ima otvorenu registraciju
|
Citiraj:
kaj je sa onom starom $$$$$$$$$$$$$ Koliko? ;) |
Citiraj:
a ako oces, imam ti invajt za awesome-hd i bithdtv, samo mi na pm posalji mail i nekakve screenove da vidim kakav si user |
Citiraj:
Dajem link do svakoga accounta, screenshot...sta vec hoces + sav sadrzaj je 24/7 na box-u. :fiju: Imam i neke pozivnice ako tebi trebaju...:kafa: |
Citiraj:
|
Valja li šta taj AwesomeHD?
|
Znam da je mali OT, ali koliki ratio bi zadovoljio vas koji poklanjate pozivnice?
|
Citiraj:
Barem 1.0 . Kolko skineš , tolko odseddaš i to je to ;). |
Minimalno 1.05, da imaš malo veći upload nego download. Ja kad nešto skinem, to se ne miče sa utorrenta do minimum 3.5 ratia. Naravno, torrenti mi stoje na uploadu i po par mjeseci poneki. :)
|
Jel to samo meni C* down?
|
Waffles.fm ima FREELEECH pa navalite svi koji ste tamo, meni taman opet dobro za boostat ratio :)
|
Demonoid ima otvorene registracije
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
komibiniram ta tri trackera, dovoljno čak i previše za mene što se HD materijala tiče |
|
Sta je sa torrenthr ? Ne radi ili ?
|
ocito.....nemrem ni ja na njega od jucer
|
Je, od jučer je offline.
|
Evo od danas je opet up. Imali su neke probleme hostingom.
|
ekipa, koji su najbolji privatni trackeri? tema je velika pa da ne kopam... uglavnom zanimaju me filmovi i serije (xvid & hd), aplikacije, igre, više-manje sve osim muzike....
|
meni se sviđa TorrentSeed
|
Citiraj:
- TorrentLeech za 0day sadrzaj (programi, filmovi u divxu, nesto muzike sto izadje) bude i novijih igri gore, ali postoji i tracker samo za igre samo se trenutno nemogu sjetit imena.. nikad me nije zanimao pa ono ;) - HD-Torrents za filmove, dokumentarce u HD-u - TvTorrents.ro aka FreshOn.Tv za serije i dokumentarce Sve trackere se da nabavit, ali opet moras imat dobre dokaze da ti ljudi vjeruju kako bi ti poslali pozivnice. Pokusaj zapocet sa nekim slabijim i pokazi da se znas drzat pravila i da ti mogu vjerovati. IpTorrents je odlican za pocetnike. Lagano je za opstat, a stvarno ima svega na njemu. Preporucio bih ti da ne trcis da skupis puno trackera, vec par njih koji ce zadovoljit tvoje potrebe. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |