![]() |
Citiraj:
Prije sam gledao 55" s nekih 3m i to mi je odgovaralo. Sada sam se pomaknuo na nekih 5m i kupio tv od 65", gledanje nije problem, ali PS5 mi je predaleko, pogotovo kada igram pucačine. Sada selim u kuću, širina dnevne je nekakvih 6m i sada sam odlučio povećati dimenzije TV-a na barem 75" da bi s guštom mogao biti na PS-u. Citiraj:
Znači ukratko, 1200EUR za 85" je bacanje novaca? A 75"? |
Citiraj:
a da uzmes odvojeno TV i Android streamer (tipa Firestick ili nesto slicno)? |
Citiraj:
|
Pa TCL ima Android
|
Vjerojatno se zaletio s TCL-om, vec je rekao nista od androida
Citiraj:
|
Citiraj:
Ukratko, trenutno imam jedan specifičan servis, streama mi Netflix, HBO, Amazon i sve s prijevodima... Ali nije za javnost još uvijek dostupan. Citiraj:
Citiraj:
|
Momi zapravo uopće ne treba 85" TV nego isti koristi kao "mamac" u smislu stvaranja hajpa za svoju novu aplikaciju :lol2:
|
Citiraj:
Nego, koji tv da kupim? :D 75-85", 1200EUR. |
Citiraj:
Hisense 75U7NQ Ali ti imaju Android :D LG i Samsung ne daju kvalitetne panele u tom cjenovnom rangu a ni fičure... |
Znači kurčina. :D
Ili dati više love ili ništ ne kupiti, na kraju se sve svodi na to. Nisam mislio da skoro 10k kn nije dovoljno za neki osnovni TV koji mi neće pokvariti oči i oslijepiti me. :D |
Mislim da nije problem u 1200 eura nego u 75"+ dijagonali koja jos uvijek nekako spada u niche market :)
55-65" su danas neki default/sweetspot, a takvih se vec lako nadje, ne? |
Negdje sam citao da su 75/77" skuplji jer ostane puno vise skarta kad se reze panel od ostalih, pa i od 83"
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ovisi o vrsti panela, jer nisu svi tipovi "sirovih" panela istog formata.
|
Citiraj:
|
Od kako imam 65" TV to mi je postalo minimum...imam i projektor i 120" je taman za filmove i serije, tak da u nekoj budućnosti idem sigurno na 4K projektor jer cijena im pada, hvala Kinezi.
Budući TV, minimum 75" a s obziorom da su 98" već ispod 2000 eura, budem si razmislio i o tome... |
Citiraj:
Već skoro 7 godina imam 65" doma tako da mi je to postalo potpuno normalno. Znam kad budem uzimao novi tv da neće sigurno biti manji od ovog, tj. ciljat ću na 75" pošto imam mjesta iza tv-a i za 100"... U "najgorem" slučaju opet 65" al onda to mora biti Oled, iako više naginjem na 75" mini-led. First world problems :D |
Veće je bolje, klinci u sobi imaju 55 miniled koji uglavnom radi dok igraju ps5, čim gledaju yt ili nešto od ip televizije evo ih u dnevnoj gdje je 75-ica. Pitam ih jednom pa šta ne gledate tv u svojoj sobi a oni odmah ispucaju pa ovaj je veći i gledaju me kao da sam postavio neko glupo nepotrebno pitanje :)
|
Citiraj:
ali prije godinu i pol za 75" oleda je trebalo oba bubrega prodati... :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Meni osobno nije ni problem veličina, ali mi je 65" na ovoj udaljenosti jednostavno premalo za igrati PS, doslovno imam osjećaj da moram sjesti na početak kauča da bi vidio kada igram. I kada se približim tih 1-1.5m bliže i sjednem doslovno pred TV, onda je to to. Za Netflix i filmove je i 65" sasvim solidno, ali eto, ako već kupujem novo, zašto ne razmisliti o većem. |
Dnevni boravak mi je u stanu gdje je najdalje gledanje 4 metra. Ja gledam sa trosjeda 2 max 2.5 metra tako da 65 nije minimum nego naprotiv glupost! Da je sadržaj FHD ili 4k onda bi bilo ok, ali SD sadržaji 6x vertikalna visina tv.
|
Za igranje na tv-u sam si uzeo fotelju (cak sam razmisljao i o bean bagu). Kad ne igras, upotpuni ti dnevni. A ostane ti kilu eura u dzepu za cevape :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da nisi obrnuo uloge? Sent from my 23078PND5G using Tapatalk |
Citiraj:
Jednom kad se upali turska serija na njemu dodje mi da si pucam u glavu od srece :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kaj se dešava sa Stremiom? Krepalo sve!
|
Primetime. Svi gledaju, serveri pregorili! 🤣
|
Sinoc mi je pukao Catalog na stremiu. Jedino to nije radilo. Ali sam uspio sam pogledat novi epizodu From iz Trakt liste
Probam kad dodjem doma Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Down je sve.
|
Radi Mediafusion i Comet, Torrentio ne...
|
Meni nista ne radi cak, ni debridsearch....
|
Citiraj:
Imam samsunga 75" https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-...e75q950tstxxh/ Pa pitaj sto te zanima... Televizor mi sluzi 90% za filmove i serije te ponekad yt za glazbu ili reviewove kad gledam, draga ponekad gleda zemaljske prije spavanja, i dok ujutro prije posla pijem kavu upalim da vidim prognozu na hrt Btw koristim Firestick 4k max 2gen s kodi+real debrid i SmartTube. Stock yt od tva je sasvim u redu međutim reklame nakon godina koristenja adblockera i smarttube je kao da mi guras prst u oko i prkno istovremeno. Sent from my 23078PND5G using Tapatalk |
Meni ne radi jos ni Comet, Annatar je mislim jos od prije down.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Torrentio ne radi vec par dana.
Vise informacija i alternativa ima ovdje |
Hmm prekjučer je radio.:stoopid:
|
Da da, netko je bas zapeo za kablove i u padu srusio cijeli rack. Radilo je u utorak navecer, ali jucer nula bodova.
Nisam imao volje probati alternative, vidim pisu da sve grca u problemima zbog potkapacitiranosti drugih servisa zbog egzodusa torrentiovaca. |
Citiraj:
Debrid servisi rade uredno, samo je trenutno ukinuta mogucnost konfiguracije pomocu torrentia, a zamjenski dodaci su spori/manjkavi... Zato Seren uredno štrika, bez zastoja :chears: |
CE + Infinity radi ko zvrk hanuma
Try for Your self kids :) :) |
Kazu da je up:
https://www.reddit.com/r/torrentio/s/1kUQE6uVWN Nisam doma pa nisam probao jos Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Jup, dela!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33. |