![]() |
Sad ocekujem da ce Sir Alex ponuditi lovu i Berbatova za Luku:D
|
Dok se oni svađaju oko Modrića i bolesno precijenjene cifre koju koja se spominje Liverpool je doveo Jordana Hendersona za 20 mil koji je posramio sve ostale veznjake Premiershipa po broju precizno dodanih lopti i stvorenih šansi.
Sad je blizu potpisa i Charlie Adam koji je izrastao u maestalnog igrača no trenutno nepotreban Liverpoolovom kadru veznjaka. Ja bi radije Hazarda, Matu ili Adama Johnsona, pravo probojno krilo jer centralnih imamo dosta. Nažalost branić Phil Jones nam je za dlaku izmakao, no možda bolje da pokušaju dovesti Garya Cahilla |
Citiraj:
OnT - statistics for first statement please. Ne zaj.te nego postaj statse tog Hendersona please. |
Citiraj:
Citiraj:
A lot of people asking about Modric - His stats below with Henderson in brackets: Chances made - 66 (82) Assists - 3 (4) Goals - 3 (3) (boldan je Henderson) Jordan Henderson - 2010/11: Mins Played: 3219 Goals: 3 Assists: 4 Chances Created: 82 Pass Completion: 74% Najbolji u Premiershipu ove sezone je mislim Essien sa 80-i-nešto % pass completion (sa tim da Essien dodaje prvom do sebe a napadački orijentiran Henderson daje ipak malo teže, duže i zahtjevnije pasove Za ostalo tu je gugl :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
To bi dinamo trebao dobiti. :)
|
Citiraj:
evo sastava bakua,imaju mpenzu i dosta stranaca |
Brazilaca pet komada bogte:D
|
Mpenza je svjetlosnim godinama daleko od ozbiljnog fudbalera. Za njega je Fatos raketa :D
|
Citiraj:
|
Ak to ne dobe,nek se javno spale:D
|
Citiraj:
How yes no :D |
http://sportske.jutarnji.hr/-njih-sa...rvaka-/954466/
to su ti mafijaški klubovi sa šerifom punim love sigurno će igrat bunker |
Citiraj:
|
htv prenosi?
|
jurčič je već skinul gaće -.-
|
Klasika. :)
|
Zgazit ćemo ih ko' FAP žabu :D
|
Evo dečki sredili jedan lijepi grafit kod nas :)
http://www.pohrani.com/f/24/6K/4sUDo...7231146100.jpg |
|
Reds sign Ashley Young
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dinamova realnost je Europska liga i ništa više od toga, bar zasad. :) Što se tiče grafita, mislim da je to bilo povodom Dana državnosti. Odigrala se utakmica na betonskom igralištu, pekao se odojak. I da, jedan frajer je u Hajdukovom dresu počistio asfalt igrališta prije tekme :roller: |
Citiraj:
jel se "navijači" vraćaju ovu sezonu? |
Daleko od toga da je loš "na papiru", ali nije kalibra za LP. Mislim odigrali bi 6 utakmica u skupini i to je to. 4. mjesto i opet ne bu proljeća.
S financijske strane bi to bilo dobro i vidjeli bi se sigurno poznati klubovi na domaćem terenu, ali to nije dobro za psihu malih klubova. Treba bit kontinuiran, a to je Dinamo zasad samo u EL do zime. Mislim da bi sjajno bilo organizirati regionalnu ligu (na stranu problem s navijačima), kao što postoji u košarci i od sad u rukometu. Digla bi se kvaliteta natjecanja i skoro svaki tjedan bi imali važnu utakmicu i postojao bi neki kontinuitet, pa da se vidi kako stoje stvari. Ovak, ruku na srce, jedino s Hajdukom postoji neko rivalstvo i eventualno s nekom ekipom u prvenstvu koja je 3 mjeseca u formi. Ostalo 0 bodova. A i te utakmice ne liče skoro na niš. BTW mogla bi se otvorit noca tema, za novu sezonu :) |
Nismo se razumjeli :D Pitao sam (tj malo prcao :D) zato što je tema Liga prvaka, a grafit je mogao komodno i u HNL (tek sad vidim da je u naslovu i Europska liga :D)
|
Ma skužio sam :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |