![]() |
Citiraj:
Još uvijek aktualno. |
Nakon cca 3 godine, ukinuše mi turski YT Premijum :(
|
i meni nakon toliko godina argentina...mislim da cak necu ni aktivirat,mislio sam normalno placat hrvatsku ali ne znam...vidjet cu dal cu moc zivjet s reklamama :D a mozda i dobro da smanjim gledanje yt,barem na mobitelu
|
Meni ukinu Tursku, ja je opet aktiviram, kada ono za 2 dana opet dobijem mail da nisam iz Turske, da ukidaju, pa je za 5min opet aktiviram.
|
Dobro ste i prošli, mene u Argentini izbacili ima godinu ipo..
|
Tražim i ja jedno mjesto pa ako netko ima neka javi na PM.
|
Ni kod mene više Ukrajina ne prolazi. Ali interesantno je da je YouTube ukinut a Google Drive još nije
|
Meni samo poljski family radi...14 eura mjesecno
|
Youtube premium
Citiraj:
Da li se moze koristiti stara family youtube grupa i novi apple id indija ili sve nanovo dodati u youtube family grupu pa kupiti premium? |
ja sam novi apple id . indijski + stari gmail family holder
al više nemožeš kasnije dodavat nove članove . jer nisu iz indije Dakle oformi family prije . i onda kupiš |
Kao sto je @dadoremix napisao, na tvom YT/Gmail accountu se nista ne mijenja. Samo ga placa ovaj indijski Apple ID. Ako su bili do sad u grupi, i ostat ce tamo. Ovo za dodavanje novih clanova nisam siguran jer jos nisam pokusao.
|
neče moč dodat, ja probao
samo izvadit van iz family grupe |
Youtube premium
Citiraj:
Family je vec oformljen nego pukla mi turska. Probam indiju sada preko epla hvala |
kako napravit novi apple racun? inidu mi nece...dode do koda koji dobijem sms-om ali ne prihvaca
|
Uspio riješiti Individual preko Indije, kada hoću kliknuti na Family, vidim sebe i gospođu koji smo u Family-u trebam kliknuti na Continue, ali ne da dalje.
Da li je netko imao takav problem? |
Tražim 2cu za Hrvatski Premium, na dulji period!
YT app postaje beskoristan gubljenjem premiuma. |
Ja gledam YT prek Safarija, ak dovoljno brzo stisnem play nakon kaj ga izađem iz browsera onda YT dela u pozadini iz safarija pa je dobar za podcastove, neke dulje videe i muziku.
A reklama nema jer imam adguard ekstenziju. Ni baš intuitivno niti sexy ali dela |
Citiraj:
|
Opet mi ukinuli argentinu, i jopet je uzeo 😀
Uzmem zenin telefon (android), dodam gmail taj argentinski u telefon prvo, ono u postavke telefona i google. Otvorim yt i odaberem taj racun, i renew. Prije svega toga tunnel bear i argentina. I to je to. Na iphone nemogu ovo Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
deportiraju te, al ti se nedaš
hehe |
ja od danas nakon par godina bez premiuma...
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako se želiš pridružit :goood: |
Ja sam zainteresiran ako ima jos mjesta.
Placam vec 3 mj individualno, ali ako se moze kako na gruoni account jeftinije, sto da ne |
Firefox s ublock originom radi skroz dobro za YouTube. Može puštati i audio u pozadini.
|
Citiraj:
ma necu,cak mi je i bolje,stedim bateriju na mobu jer mi rijetko kad upaljen...ne ostaje mi radit u pozadini,mada to nekad fali... ako gledam gledam na PC di imam blockere,tako da nista.. Jedino imam problem za muziku,trenutno isprobavam apple music... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Javi se na PM, imam još jedno mjesto izgleda. Ispadne te puno jeftinije nego individualni. 19€ na 6 accounata pa si usporedi :) Revanced je krasna stvar ako niste na IOS i na mobu koji je firminjo...ili gledate i na TVu doma |
Citiraj:
https://github.com/yuliskov/SmartTube/releases |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |